Dodaj do ulubionych

Low costowy terminal..

IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 07.03.05, 19:50
..w wydaniu niemieckim
www.airliners.net/open.file/790399/L/

czyli po prostu duzy namiot :) (cos jak "hangar" na lublinkowego Mi-2 z
LPRu ;)
Pomysl na tymczasowy terminal na Lublinku, w razie potrzeby oczywiscie..
Obserwuj wątek
    • Gość: res Re: Low costowy terminal.. IP: 82.177.98.* 07.03.05, 19:55
      ale jazda takiego czegos jeszcze nie widzialem:)
      • Gość: MarcinK Re: Low costowy terminal.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:31
        To coś jak nasza hala namiotowa np. podczas targów Intertelecom.

Pozdrawiam, MarcinK
    • ander_epll Re: Low costowy terminal.. 07.03.05, 22:15
      O własnie! Swietny pomysł. Nikt nie potrzebuje nic okazałego, a i tak ten
      namiocik nie jest taki brzydki. Ciekawe ile wynosi cena postawienia i
      wyposażenia takiej prowizorki.
      • Gość: wojciechboski Re: Low costowy terminal.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:28
        A niech stoi. Bez tego możemy odprawiać pasażerów tylko na świeżym powietrzu:)
    • adamco Re: Low costowy terminal.. 08.03.05, 10:34
      Ja zawsze mówiłem że trzeba postawić narazie coś takiego jak expo2 - nie dość że taniej to jeszcze mniej problemów z rozbiórką jak przy nawet najlichszym blaszaku.
      • Gość: matej Re: Low costowy terminal.. IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 11:24
        muj szacunkowy koszt to jakies 300 tyś złniewiem jakie jest tam wyposarzenie co na to stowarzyszenie morze wysuniemy propozycje zeby cos takiego postawili na sezon letnio-wiosenny ???
        • adamco Re: Low costowy terminal.. 08.03.05, 13:08
          Obawiam się, że e tym przypadku po raz kolejny będzie najpierw oczekiwanie, potem obserwacja co i jak się dzieje i w przypadku niepowodzenia najpierw szukanie doraźnych rozwiązań a potem wytłumaczenia dlaczego kolejny pomysł spalił na panewce. Czyli dokładnie to co się działo przy uruchamianiu połączenia do Kopenhagi, dokładnie to się dziele z Centralwings do Londynu, brak możliwości rezerwacji biletów, brak jednoznacznych informacji itp itd...
          A co do wysuwania propozycji - to nie wiem kto niby miałby ją przedstawić? Bo chyba lotnisko powinno samo zadbać o godziwe warunki odprawy pasażerów.
    • Gość: Zagłoba Re: Low costowy terminal.. IP: 194.42.116.* 08.03.05, 13:43
      Ja mam inną propozycję:
      www.airfoto.pl/index.php?sub=single&id=13901&pict=lr&empty=yes&clr=yes
      będzie tanio a i oryginalnie ;)
      • adamco Re: Low costowy terminal.. 08.03.05, 13:51
        Błeheheh - ale faktycznie oryginalne.
        Obawiam się jednak że obecnie cena dachu pokrytego strzechą nie jest najlepsza dla budowy terminalu low-cost. Może takie coś zaproponować Okęciu- będzie swojsko i przaśnie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka