Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:35 zaorac i sprzedac drogo dzialke, niech postawi ktos cos fajnego - hotel, biurowiec, centrum handlowe... marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klakier Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 06:43 Tu naprawdę jest coś nie tak z maketingiem. Chyba zarządzają tym socjalistyczni specjaliści ze Spo(a)łem. 100 metrów dalej Galeria kwitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.03.05, 09:31 Jest jedno Społem pod blokiem.Czuje się jak w muzeum handlu. Jeden, góra dwóch klientów, dziesięciu opryskliwych pracowników w fartuchach z poprzedniej epoki, zajętych podjadaniem z lady i nie kończącymi się plotkami. A ceny tak wysokie, że bardziej się opłaca na stacji benzynowej. Jest w Społem jakaś taka ledwo uchwytna ale budząca politowanie atmosfera realnego socjalizmu. Powinno się tam organizować wycieczki szkolne. Co dziwne zaraz obok jest prywatny sklepik, mimo że mniejszy to lepiej zaopatrzony, sprzedawczynie sympatyczne, ceny w sam raz i ruch całkiem spory. Czuć, że interes się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.toya.net.pl 15.03.05, 15:15 Moje spostrzeżenia związane ze "Społem" w mojej oklicy są identyczne, tak więc coś w tym jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitum Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 15.03.05, 13:25 bez parkingu dla klientow, takiego jak np w galerii lodzkiej, nic tu wiele nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.toya.net.pl 15.03.05, 14:42 Cały kompleks nadaje się do kapitalnej przebudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To się nie da przebudować! IP: proxy.port* / 217.75.114.* 15.03.05, 17:25 To stalinowska architektura. Tego się nie da przebudować. W byłym Berlinie wschodnim wszystkie takie budowle burzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: To się nie da przebudować! IP: *.toya.net.pl 15.03.05, 18:23 Cos ci sie popierdziulalo, i to porzadnie, ani to stalinowskie, ani w Berlinie takich budynkow nie burza. Odpowiedz Link Zgłoś
cobolt Najlepszy jest sklep... 16.03.05, 01:41 Na rogu Narutowicza i Wschodniej hahaha nic tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Najlepszy jest sklep... 16.03.05, 01:56 Jak to nic. Przecież są sprzedawczynie i pani kierowniczka :P Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Puste piętra w Centralu II 16.03.05, 22:24 eeeetam! ja lubie ten budynek.. kiedys miał fajne neony z ludzikami, ktorym sie ubranka zmieniały.... szkoda, ze nic sie tam nie dzieje, bo miejsce jest ok.. tylko niestety: parkingow brak! i blisko galeria! cały srodek bym zmieniła, bo narazie to jest tam tak straaaaasznie smutno.... a społem jest ok, tylko ma złego PR'owca i marketingowca... Odpowiedz Link Zgłoś