Dodaj do ulubionych

Puste piętra w Centralu II

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:35
zaorac i sprzedac drogo dzialke, niech postawi ktos cos fajnego - hotel,
biurowiec, centrum handlowe...

marzenia...
Obserwuj wątek
    • Gość: klakier Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 06:43
      Tu naprawdę jest coś nie tak z maketingiem. Chyba zarządzają tym socjalistyczni
      specjaliści ze Spo(a)łem. 100 metrów dalej Galeria kwitnie.
    • Gość: konsument Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.03.05, 09:31
      Jest jedno Społem pod blokiem.Czuje się jak w muzeum handlu. Jeden, góra dwóch
      klientów, dziesięciu opryskliwych pracowników w fartuchach z poprzedniej epoki,
      zajętych podjadaniem z lady i nie kończącymi się plotkami. A ceny tak wysokie,
      że bardziej się opłaca na stacji benzynowej. Jest w Społem jakaś taka ledwo
      uchwytna ale budząca politowanie atmosfera realnego socjalizmu. Powinno się tam
      organizować wycieczki szkolne.
      Co dziwne zaraz obok jest prywatny sklepik, mimo że mniejszy to lepiej
      zaopatrzony, sprzedawczynie sympatyczne, ceny w sam raz i ruch całkiem spory.
      Czuć, że interes się kręci.
      • Gość: luki Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.toya.net.pl 15.03.05, 15:15
        Moje spostrzeżenia związane ze "Społem" w mojej oklicy są identyczne, tak więc
        coś w tym jest. :)
    • Gość: Pitum Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 15.03.05, 13:25
      bez parkingu dla klientow, takiego jak np w galerii lodzkiej, nic tu wiele nie
      pomoze
    • Gość: Adam Re: Puste piętra w Centralu II IP: *.toya.net.pl 15.03.05, 14:42
      Cały kompleks nadaje się do kapitalnej przebudowy.
      • Gość: gość Re: To się nie da przebudować! IP: proxy.port* / 217.75.114.* 15.03.05, 17:25
        To stalinowska architektura. Tego się nie da przebudować. W byłym Berlinie
        wschodnim wszystkie takie budowle burzą.
        • Gość: Anka Re: To się nie da przebudować! IP: *.toya.net.pl 15.03.05, 18:23
          Cos ci sie popierdziulalo, i to porzadnie, ani to stalinowskie, ani w Berlinie
          takich budynkow nie burza.
          • cobolt Najlepszy jest sklep... 16.03.05, 01:41
            Na rogu Narutowicza i Wschodniej hahaha nic tam nie ma
            • yarro Re: Najlepszy jest sklep... 16.03.05, 01:56
              Jak to nic. Przecież są sprzedawczynie i pani kierowniczka :P
    • evonka Re: Puste piętra w Centralu II 16.03.05, 22:24
      eeeetam! ja lubie ten budynek.. kiedys miał fajne neony z ludzikami, ktorym sie
      ubranka zmieniały.... szkoda, ze nic sie tam nie dzieje, bo miejsce jest ok..
      tylko niestety: parkingow brak! i blisko galeria! cały srodek bym zmieniła, bo
      narazie to jest tam tak straaaaasznie smutno....

a społem jest ok, tylko ma złego PR'owca i marketingowca...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka