Dodaj do ulubionych

30.urodziny faceta

IP: *.darknet.com.pl 02.08.04, 09:22
macie jakiś pomysł,a co kupić????? Przeszłyście już to?
Obserwuj wątek
    • Gość: pipi Re: 30.urodziny faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 09:39
      to chyba najglupsze pytanie...przeszlysmy juz CO??? a co to takego 30
      urodziny?? inne niz 29 albo 28?? hahaha...skad ktos ma wiedziec CO kupic
      Twojemu facetowi. Ty chba masz 15 lat stad to idiotyczne pytanie :D
      • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 02.08.04, 09:47
        widać,że ty jesteś nierogarnięta,dla mnie akurat 30 ma znaczenie,bo do tego
        dochodzi 6 lat w pracy i 11 po przeszczepie nerki-idiotko
        • pumaaa Re: 30.urodziny faceta 02.08.04, 09:54
          wybacz jej. niektóre dziewczynki myślą tylko w jednej kategorii, czego ty od
          niej wymagasz.
        • Gość: niewykształcona Re: 30.urodziny faceta IP: 195.117.90.* 03.08.04, 13:41
          a 29 też ma znaczenie, bo do tego dohodzi 5 lat w pracy i 10 lat po
          przeszczepie nerki idiotko
          • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 03.08.04, 13:47
            osłuchaj idiotko-nie jestes z nim,to sie nie wypowiadaj.....ja wiem,kiedy i co
            dla niego jest najważniejsze
            • Gość: Richelieu* Re: 30.urodziny faceta IP: 195.117.90.* 03.08.04, 13:59
              akurat 6 i 11 lat? vov, co za niezwykłe cezury. 5 i 10 dały by się jescze
              przeżyć bo niektórzy mają dziwną manię obchodzenia każdej, nawet najgłupszej
              rocznicy, , ale 6 i 11?
              • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 03.08.04, 14:04
                jakbyś wiedziała,ile lat można przeżyć po przesczepie to byś zrozumiała,praca
                to już rocznica po drodze,a 30 lat na ziemi to 30 lat..mam nadzieje,że
                zrozmiesz-pozdr.
                • Gość: Richelieu* Re: 30.urodziny faceta IP: 195.117.90.* 03.08.04, 15:00
                  przeszczep nerki to nie jest ewenement. Jako przrdtstawiciel rodziny "rakowej"
                  mam tylko jednego kuzyna po przeszzepie nerki. Ponad 10 lat już i dobrze się ma
                  i nic nie wskazuje na jakiekolwiek komplikacje
                  obchodzenie rocznicy pierwzsej, drugiej, ósmej, dwudziestej trzeciej to fiksum-
                  durdum.

mówisz też że to Twój chłopak nie mój, więc dlaczego nas się pytasz o właściwy
                  prezent, kto jak nie Ty ma wiedzieć

w sam raz na najlepsze z forów "cosmopolitan"
                  • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 03.08.04, 15:47
                    każdego roku dziekuję,że żyje,a wcale nie jest dobrze
    • Gość: Czaroffnica Re: 30.urodziny faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:07
      Ja proponuję zegarek
      • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 02.08.04, 10:12
        już ma,pomyślałam,że może złotą obrączkę z 30-oma cyrkoniami
        • Gość: Czaroffnica Re: 30.urodziny faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:19
          Jak lubi nosic to czemu nie. To ty znasz jego najlepiej.
          • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 02.08.04, 10:24
            ale to nie będzie takie babskie? ciekawe ile zapłacę????????
    • Gość: soraya Re: 30.urodziny faceta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.04, 11:13
      ja zamowilam srebrna, matowa, blaszke (podobna do tych jakie maja amerykanscy
      zolnierze) z grubym, splecionym lancuszkiem.Na blaszcze zrobilam
      grawerke...mojemu mezowi bardzo sie to podoba, wiem, ze inni faceci sa tez
      zadowoleni moje kolezanki sciagnely pomysl i bylo ok.
      • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 02.08.04, 13:41
        a jeśli mogę zapytać,to ile cię to wyniosło?
        • Gość: niunia Re: 30.urodziny faceta IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 02.08.04, 14:24
          na 30 uroidziny moje faceta kupiłam butelke wina, ogromna butelke wina coprawda
          zamowilam ja specjalnie z Francji ale u nas tez je idzie dostac, butelka jest
          pełna wina a na niej tak jakby komiks.. narysowane farbami pelno scenek z
          naszego zycia, slyszalam ze u nas tez takie rzeczy robia, tylko nie maluja
          farbami a skanuja zdjecie i naklejaja na butelke. Moj prezent zadziwil
          wszytskich. Byl oryginalny. W Polsce takie cos kosztuje ok 200 zl, dodam ze
          butelka ma 90 cm i zamist koreczka jest oblana specjalnym woskiem..
          • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 02.08.04, 14:30
            super,ale nie mam zielonego pojęcia,gdzie to mam zamówic,masz jakies namiary?
            • Gość: niunia Re: 30.urodziny faceta IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 02.08.04, 14:59
              chodzi o to, bys dostala taka butelke - wino czy jakis inny trunek mozesz kupic
              osobno i przelac sama,wosk kupuje sie w sklepie do artystów, nazywa sie to
              chyba wosk artystyczny czy jakos tak.. zdjecia wykonuje sie u lepszego
              fotografa, musisz zapytac czy takie cos jest mozliwe,wiem, ze moja kumpela tak
              własnie zrobila i wcale nie zaplacila duzo. No chyba, ze znajdziesz osobe ktora
              namaluje ci to farbami, lepszy efekt. Chodzi o to by prezent byl oryginalny, no
              bo przeciez to trzydzieska..
              Poza tym wcale to nie musi byc wino, moze to byc cos innego jakies inne "szklo"
              a na tym wasze zdjecia.. mysle ze pomysl dobry.. jakby co to pytaj..
              • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 02.08.04, 15:43
                świetny pomysł.....muszę kupić duża buelkę,wosk artystyczny i to mam sama
                zrobić,wiko kupie i mam znajomgo foftografa...tak?
                • Gość: niunia Re: 30.urodziny faceta IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 02.08.04, 16:17
                  www.allegro.pl/show_item.php?item=28911300 - tataj znalazłam te blaszki
                  o których mówiono wczesniej.
                  Jesli tyczy sie tego wina to dokładnie tak masz zrobic, tutaj raczej nie bedzie
                  potrzebny znajomy fotograf tylko raczej jakis grafik komputerowy, musi wasze
                  zdjecia zeskanowac i wydrukowac na specjalnym papierze,takie rzeczy robi sie u
                  nas u fotografa,wiec moze twoj znajomy tez prowadzi takie uslugi.. butelke
                  kupisz w sklepie z wazonikami i róznymi upominkami, z woskiem bedzie ciezko,
                  jednak zawsze mozesz go zasnapic zwyklym korkiem od wina.. napisz jak wyszlo..
                  • Gość: mimi Re: 30.urodziny faceta IP: *.darknet.com.pl 02.08.04, 16:23
                    obiecuje,ale doier w pażdziernik,ale juz muszę składac fundusze......pozdr.
                    • Gość: niunia Re: 30.urodziny faceta IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 02.08.04, 16:35
                      www.allegro.pl/show_item.php?item=28925258 przypadkowo znalazłam to na
                      allegro, jesli ci zalezy to skontaktuj sie z ta osoba, byc moze ona bedzie w
                      stanie namalowac to co chcesz.. pozdrawiam..
        • Gość: soraya Re: 30.urodziny faceta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.04, 11:17
          okolo 200 zl
    • Gość: Kaśka Re: 30.urodziny faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:49
      Hej!Mój facet miał 30 w lutym i kupiłam mu zegarek na srebrnej branzoletce a z
      tyłu wygrawerowałam KOCHAM - KAŚKA. Był bardzo zadowolony i zegarek nosi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka