Dodaj do ulubionych

Kluby w okolicach SIeradz

18.03.05, 08:16
Moze ich jest niewiele..sama bylam az w jednym ale moze ktos cos wie wiecej. Ja moge podzielic sie informacjami na temat Broszek.
WIem ze jest jeszcze dyskoteka w Niedoniu (bylam az raz dawno temu i odradzam buehehe) i w Brzeskach, Uniejeowie - 2 prosektoria:)
Jakie sa wasze opinie na temattych klubow? Gdzie sie czujecie najlepiej. Ocena pod wzgledem atmosfery, obslugi, ochrony... i co jeszcze wam do glowy wpadnie
Obserwuj wątek
    • zodiak72 Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 08:26
      Byłem parę razy tylko w Broszkach. W zasadzie na nic tam nie mogłem narzekać.
      Bawilem się fajnie, muzyczka też oki, może tylko to, że gdy było naprawdę DUŻO
      ludzi - to na tej dużej sali nawet nie było gdzie łokcia wcisnąć - taki ścisk.
      Ale przynajmniej nie bylo możliwości przewrócenia się na ziemię po alkoholu;-)
      • paenka Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 08:29
        :) wzeszlym roku odmalowali Broszki i troche przeorganizowali sale mniejsza tam gdzie byl bar.
        Dobrze sie czuje w tym klubie, nie boje sie ze cos mi sie stanie chocby ze strony ochrony:) no i roznorodnosc imprez jest tez wazna
        • babeczkaa Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 08:31

Broszki to klub? ja myślałam że wiejska dyskoteka ?pozdrawiam i życze miłego dnia wszystkim sieradzanom,pa
          B.
          • paenka Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 08:34

hmm chyba dawno tam nie bylas. Bylas tam?
            Ja bym powiedziala ze dyskoteka w Niedoniu to wiejska dyskoteka.
            • babeczkaa Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 08:36
              słyszałma że jest cos podobnego w miejscowości Biała koło Wielunia, a w Broszkach rzeczywiście byłam bardzo dawno temu, to sie chyba nazywało Chicago?
              • paenka Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 08:38
                Zgadza się Chicago Club -> CC :)
                Nie bylam w BIalej i sie nie przeniose bo mi sie nie chce:p bo mi tu odpowiada:) ale powiem, ze hmm czytajac forum broszkowe to okazuje sie, że Łodzianie Do CC tez przyjezdzaja i twierdza, ze w Łodzi nie ma takiego dobrego klubu jak CC:)
    • paenka Linki 18.03.05, 08:47
      podaje linki znanych mi chocby z nazwy klubow:
      Cicago CLub (Broszki) - www.broszki.pl
      Viva (Niedoń) - www.ftb.pl/redirect.asp?typ=klub&id=40
      Protector (Brzeski) proponuje sciszyc glosniki przed wejsciem - www.protector.brzeski.net/
      PROSECTORIA (Protektory sieci) - klubprotector.com.pl
      okazuje sie ze w Bialejk jak pisalas chodzi o Prosektorium z tego co slyszalam nei polecam a atmosfera zupelnie inna niz w CC

z tego co wiem to jeszcze jest cos takiego jak Hades w Zdunskiej Woli ale nie wiem nic na ten temat oprocz tego ze to jest jakis maly klubik

Swego czasu w SIeradzu na osiedlu Hetmańskim był Hipodrom. Taka mala dyskoteka, ale chyba upadlo:p
    • ebusia_fam_fatal Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 09:03
      dalej tam (w hipodromie) cos jest, nazywa sie inaczej i inny klimat bo i
      wlasciciel sie zmienil
      poza tym polecam w sieradzu: odyseja (jana pawla, kolo niegdysiejszej
      piekarni), cezar (kolo piekarni na reymonta)..
      po co jechac tak daleko jak mozna sie pobawic na miejscu?

poza tym wszem i wobec stwierdzam, ze chyba nie lubie takiej muzyki :)

ps. jeszcze daleko/niedaleko od sieradza jest, a raczej sa (chyba obydwa
      dzialaja?) dwa protectory w ostrowie wlkp. tego drugiego nie jestem pewna, bo
      byl zrobiony nowy i nie wiem czy stary jeszcze zyje :]
      • paenka Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 09:06
        yyy w Odysei nie bylam
        a Cezar to chyba po prostu taki pub przynajmneij z tego co ja wiem, tam sie chodzi mecze ogladac:D
      • disperse Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 18:52
        Tak, faktycznie "Odyseję" można polecić. Fajny klubik, świetny klimacik...
        • anilek_swiety Re: Kluby w okolicach SIeradz 18.03.05, 21:29
          a fafik jeszcze dziala?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka