Gość: Ł.S. IP: *.toya.net.pl 17.06.02, 15:56 Pod adresem: www.mkt-lodz.pl/ Łukasz Stefańczyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzekil Re: Strona MKT 17.06.02, 21:48 Dzięki za adres!!! Całkiem sympatycznie zrobiona strona. Utrzymana nieco w konwencji strony łódzkiego MPK ;). Jest OK! A czy TP mają już własną WWW? Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Strona MKT 17.06.02, 22:10 TP ma, ale to raczej "wizytówka" niż strona... co do MKT...czy rozkład 46 nie jest źle skonstruowany?? jakoś dziwnie pokrywa się z 45, a to jest mylace... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Strona TP 17.06.02, 22:58 www.tramwajepodm.lodz.pl/ Ostrożnie! Od ilości bajerów można dostać jasnej qrwicy w pierwszej minucie oglądania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Strona TP 17.06.02, 23:06 oooo... to albo zmienili stronę WWW, albo ja trafiłem na zrobiona przez zupełnie kogo innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Strona TP IP: *.toya.net.pl 18.06.02, 00:12 zamek napisał(a): > Ostrożnie! Od ilości bajerów można dostać jasnej qrwicy > w pierwszej minucie oglądania!!! No i dostałem tej jasnej, ale bynajmniej nie z powodu dużej ilości bajerów. W dziale tabor na 8 zdjęć 7 jest mojego autorstwa. Dałem je kiedyś prezesowi TP w prezencie. Nikt mnie nie pytał o zgodę na umieszczenie, a na dodatek zdjęcia nie są podpisane. Jutro bedę zmuszony wykonać niekoniecznie miły dla kogoś telefon. Wcześniej znalazłem swoje fotki przy reklamie TP w Panoramie Firm. MKT zwróciła się do mnie z prośbą o zdjęcie na stronę tytułową i dostała. Inne fotki też były wzięte bez mojej wiedzy, ale chociaż są podpisane. TP jednak w sposób bezwstydny złamały prawa autorskie i to drugi raz! Trzeba z tym zrobić porządek! Podobnie bez wiedzy autora zeskanowane są z monografii historyczne zdjęcia enek Zbyszka Szafranskiego. Łukasz Stefańczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Strona TP IP: *.toya.net.pl 18.06.02, 00:25 Znalazlem na stronie TP kolejne 7 moich zdjęć, które zostały zeskanowane z monografii. Razem mamy już 14. Tej sprawy tak nie zostawię! Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Strona TP IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.06.02, 10:31 Może pomyśleli, że jak im dałeś te zdjęcia, to mogą je wykorzystać. To całkiem realne, że cała ta sprawa, to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Strona MKT IP: 212.191.130.* 18.06.02, 11:18 Na podstronie "Ceny usług" jest DEZINFORMACJA o cenach biletów na terenie Łodzi. Radzę to szybko zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Strona MKT IP: 212.191.130.* 18.06.02, 11:22 Chodzi o bilet norm. do 60 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Strona TP IP: *.toya.net.pl 18.06.02, 16:14 Gość portalu: mch napisał(a): > Może pomyśleli, że jak im dałeś te zdjęcia, to mogą je wykorzystać. To całkiem > realne, że cała ta sprawa, to nieporozumienie. A jak wytłumaczysz zeskanowanie fotek żywcem z monografii? Zresztą sprawa już wyjaśniona. Usłyszałem dzisiaj "przepraszam", a w najbliższych dniach mają się pojawić podpisy na zdjęciach. Tak więc chyba jest już po sprawie. Pozdrawiam, Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś