border_zgierz 23.03.05, 14:38 niedługo swieta i lany poniedzialek czy umiar i pare kropelek wody czy max i wiadra wody czy dzisiejsze lane poniedzialki to przedłuzenie tradycji czy tylko przejaw subkultury wyrostków latajacych z wiadrami po ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Lany poniedziałek 23.03.05, 14:48 no to troche wody w poniedzialek dla zgierzan od sieradzan! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Lany poniedziałek 23.03.05, 14:52 choc ja generalnie symbolicznie w domku z rodzinka:) raczej sie nie wychylam bo kiedys uciekalam po calym osiedlu i mnie dogonic nie mogli :( :( a kiedys sie wychylilam porzez okno i mnie sąsiad z gory polal wiadrem calym wody :D takze jestem ostrozna:D Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Lany poniedziałek 23.03.05, 19:00 Ja tam standardowo jeżdżę turbo bobem i leję ludzi wodą ze spryskiwaczy (patent kumpla również z bobem ;) ), pozdrowienia dla ochlapanych (hehe, szczególnie dziewczyn)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1006 Re: Lany poniedziałek 24.03.05, 10:42 nie mam nic przeciwko laniu się ,ale tylko w lany poniedziałek(bywało,że co niektórzy przenosili tradycję na kolejny dzień), oczywiście w granicach rozsądku i do południa,nie dłużej!!!Osobiście pozwalam sobie na zlanie rodzinki kiedy Ta jeszcze smacznie śpi.Jestem okrutna!!! ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I MOKRYCH ŚWIĄT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Lany poniedziałek 27.03.05, 18:51 u mnie w domu raczej symbolicznie - bo podloga, bo sciany, bo tata nie lubi :P na ulicy - nie wiem, nie wychodze a jesli musze to autem :P Odpowiedz Link Zgłoś
nu_moon Re: Lany poniedziałek 27.03.05, 20:02 Będąc szczerym, nie lubię tej tradycji. Nie lubię i nie kultywuję. Dla bezpieczeństwa tych osób które mają inne zdanie nie wychodze z domu, bo nie panuje nad sobą czasami :D i też bym lał, ale po pyskach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Lany poniedziałek 27.03.05, 21:54 a jakby tak wypożyczyć wóz strażacki i te zgraje wiaderkowców tak ładnie podlać:) nie mówię wcale o armatkach wodnych MO Odpowiedz Link Zgłoś
nu_moon Re: Lany poniedziałek 28.03.05, 01:08 poczułbym sie jak DarthVader z własnym niszczycielem :D Oczywiście "polewacz" sterowany ręcznie z kabiny + ze dwóch członków załogi na podobnych stanowiskach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: Lany poniedziałek 28.03.05, 17:59 dzisiaj jakos spoko na miescie nie ma zbyt duzo wiader z wodą Ale za to sh4ky jezdzi po miescie i polewa z samochodu... heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Lany poniedziałek 29.03.05, 13:38 OK, no więc pędziliśmy wczoraj przez miasto ekipą 6 osób na 2 cary. Żółty bob ver. tuning i bmw5 wiśniowe. Laliśmy przez okienka z butelek. Ci których polaliśmy mogą przyjść do siedziby redakcji po nagrody pocieszenia hehehe. Jak ja kocham lany poniedziałek :D Odpowiedz Link Zgłoś