Gość: eoeoeoeo IP: *.cordef.net.pl 18.06.02, 20:41 Mamy nadzieję, że zostaniesz niżej !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wielu a przede wszystkim, że nieco dłużej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 01:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megace dziś Tv - deja vu IP: 213.76.127.* 21.06.02, 18:42 Boże ktoś to czyta... Jesteście fajni. Wróciłem z pracy. Teleekspres. Engel. Lot balonem. Mundial. " Kilka tysięcy" ( czyli ile ???) ludzi demonstruje w Szczecinie. Domagają się zapłaty za pracę. Kamera pokazuje tylko zbliżenia , nie widac ilości ludzi. Nie jest to informacja ani pierwsza, ani trzecia w kolejności. Po niej informacja że bezrobocie spadło. Chwytam się za głowę.To juz było . Ja pamiętam takie dzienniki. Brakuje jeszcze Urbana jako komentatora. Potem śpiewa Urszula, Budka Suflera i Lombard... Forum wydaje sie najuczciwszym medium. Pozdro wienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megace Batman returns IP: 213.76.127.* 21.06.02, 19:00 Chętnie będę wpadał i będę z daleka sie trzymał od kilku nauczycieli, architekta i innych agresorów. forum łodzi nie jest ( thank's gods) jedno. łódź obecnie jest wytworem wyobraźni . nie byłem tam koło pół roku. zpigmalionizowałem ją. poładniała. nie będę krytykował. nie dziś. Topik zastępczy: najlepszy produkt łódzki ostatniego dziesięciolecia: Blue cafe ( a bym się mały włos napił tego) .normalnie takich łodzianek to ja bym chciał garściami. wokal jak anastasia. i te rzeczy : Klassa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megace Re: Batman hesitates IP: 213.76.127.* 21.06.02, 19:25 Idę o zakład że pisze nie na temat ,ż epowinienem gdzie indziej,ze na oślą, itp no dobra zaistniałem pomyłkowo. ale temat był mi bliski. spędy " dni łodzi" , " dni pabnianic" ludystyczne, pijane piwem rozhukane agresywne bachanalia, nie służą promocji , myśle . mnie odrażają osobiście. ktoś tam w radzie m. Ł promuje (?) coś ( co?) do tzw. "mas". wydaje sie to myślenie pani sekretarki pop ( nie mylic z telefonem komórkowym). Naprawdę myśleliśmy kiedyś z kumplami o guided tours w łodzi ( filologii ci u nas dostatek , dorobic każdy chce) . spaliło na panewce. nie opłaca się. brak zainteresowania. wtedy tak było , 7 lat temu about. Dziś widzę internetowy site, tam baza danych o przewodnikach po m.Łódź, oferta ( trasa, czas ,kasa) m.in. w PTSM , we wszystkich hotelach rozweieszona ( treść angielska+ rosyjska+ niemiecka + ijdysz (naprawde to by były najciwekawsze wycieczki dla młodych Polaków którzy mogliby zobaczyc miasto Łódź w mieście Łodzi !) Inicja tywa najlepiej prywatna częściowo sponsorowana przez Radę Miejską Dział Promocji Miasta który przeżera nasze pieniądze. Promocja ma służyc temu żeby ludzi z poza Łodzi zostawiali kasę w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Batman returns 21.06.02, 23:13 Witam Cię Megace serdecznie i licze na konstruktywne rozmowy. Wszystko w Twoich rękach :) Pozdrowienia od potencjalnego agresora :))) PS. Jak zwykle poprawisz mi nastrój. Dzięki Ci za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZHPKS geologia turyzmu IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 21:41 Kolega Megace sprawnością rąk przy udziale głowy zgromadził środki płatnicze na zakup sztywnego łącza - czy mailuje z kawarni ? Po ile macie kawę w kawiarni ? Po ile macie truskawki ? A może już wyszły ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZHPKP Re: geologia turyzmu IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 21:55 Wczoraj zakupiłem jeden kilogram truskawek. Kobieta od nich stwierdziła, że się już niestety kończą. Właśnie dlatego były słodkie. Dlaczego już się kończą, skoro dopiero się zaczęły ! Może tak jest tylko w środkowej Polsce ? Czy widać u was turyzm i czym się on objawia ? Czy Niemiec wykupił już całą ziemię, bo dzisiaj w sejmie A.L. i poseł Kamiiński coś takiego sugerowali. Po ile ziema ? Orna i ta pod zabudowę mieszkalną . Czuwaj Komenda Huwca/Hufca ZHPKP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megace truskawki IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 10:17 1)jeden kilogram truskawek= 2,50 zł ,mniam, Kaszyby mają tu truskawkobranie. (w środkowej Polsce jest sezon około 2 tyg wcześniej) 2)Nie wiem o którego "Niemca" ci chodzi? Są w okolicach Słupska duże wzorowe gospodarstwa holenderskie. Zapraszam przeczytać polskie gazety z okolic Dusseldorfu - ogoszeń jest opór, wystarczy mieć dwa paszporty. 3)Ceny ziemi i m2 proszę patrzeć w gratkę - tansze mieszkania jak zwykle w Łodzi 4)Czy coś się w Łodzi buduje : nowe dzielnice ,developerzy, nowe pomysły na misto? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bundman Re: truskawki IP: 195.136.251.* 24.06.02, 11:10 Nowy basen na Teofilowie -buduje miasto Pomnik Łodzian Przełomu Tysiąclecia -na Piotrkowskiej Nowe osiedle za murem na Wycieczkowej - ładne, ale na razie puste. Mamy autobus do Łagiewnik co zabierea do 8 rowerów - chwała MZK ! I już nie mamy prezydenta po WAMie Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Łódzkie incjatywy witają MEGACE !!! 30.06.02, 18:28 Witaj megace. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś