Dodaj do ulubionych

DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!????

03.04.05, 16:49
Drodzy Forumowicze!!

Prosze o wyjaśnienie od pomysłodawcy, bo na stronach Archidiecezji i Radia
Plus informacja, że jutro czyli w poniedziałek odbędzie się Marsz Dla Papieża
o 19, z Placu WOlności (Kościół Św. Ducha) do Katedry?? Robimy dwie akcje??
Co się dzieje???
Pozdrawiam
Sealek
Obserwuj wątek
    • teufel Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 16:55
      Ja proponowałem jutro, żeby łodzianie moglie przeczytać o marszu w gazetach, lub usłyszeć w TV lub w radiu.
      • sealek Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 16:57
        No to zabrakło w takim razie sprecyzowania, bo pojawiaja sie informacje o
        spotkanieu dzisiaj wsrod internautow i ja to tez tak przekazalem swoim
        znajomym, Dlatego jestem zaskoczony tym zamieszaniem. Pozdrawiam
        Sealek
        • teufel Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 16:59
          Ja od razu powiem, że NIE jestem organizatorem, żadnego marszu - ja tylko proponowałem, żeby zorganizować coś takiego!!
          • Gość: ja Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? IP: *.localdomain / 67.15.54.* 03.04.05, 17:06
            teufel napisał:

> Ja od razu powiem, że NIE jestem organizatorem, żadnego marszu - ja tylko propo
            > nowałem, żeby zorganizować coś takiego!!

Tak, wiemy, że to TY proponowałeś. Gratulować już można? Wtedy przestaniesz to w
            kółko powtarzać?
            Przy okazji, to zaczyna trącić dezorientacją delikatnie mówiąc.
            • teufel Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 17:09
              Widzę, że ciągle zmieniasz loginy. To się nazywa rozdwojenie jaźni.
    • lukasz.glowacki Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 17:00
      Jeśli miałyby odbyć się dwa marsze, nic złego się nie stanie. Ale ten, o którym
      napisaliśmy na stronach Radia Plus w założeniu jest tym samym, który
      zaproponował teufel. Chodzi o to, żeby jak najwięcej osób, które chciałyby w nim
      wziąć udział, dowiedziało się o nim na czas.
      • teufel Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 17:01
        . Ale ten, o którym
        > napisaliśmy na stronach Radia Plus w założeniu jest tym samym, który
        > zaproponował teufel. Chodzi o to, żeby jak najwięcej osób, które chciałyby w ni
        > m
        > wziąć udział, dowiedziało się o nim na czas.

Otóż to.
    • sealek Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 17:05
      No to się namieszało, faktycznie pisałeś że chodzi o jutro, ale też pojawiają
      się posty, że to ma być dzisiaj, które możesz sprawdzić. Pozdrawiam
      • teufel Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 17:08
        Widzę, że się takie pojawiły:) Pojawiły się później i ja nie jestem jego organizatorem( tak jak i innych). Gdyby się nie pojawiły, albo pojawiły się przed moją propozycją nie byłoby zamieszania.

>Pozdrawiam

Ja również.
    • booloo Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 17:07
      ten jutrzejszy to także na stronie archidiecezji jest i wynika z niej że dla
      wszystkich,

a myslę że ten dzisiejszy to marsz ludzi młodych, przynajmniej taką dostałem
      wiadomość
      • sealek Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 17:15
        Mysle że to marsz dla wszystkich nie tylko młodych, kto przyjdzie to przyjdzie
        dziś, inni pójdą jutro. Trochę się namieszało i tyle, bo widzę, że nie tylko ja
        odczytałem tą propozcyję że ma mieć miejsce dziś a nie że jutro. Ale wielkie
        dzieki dla pomyslodawcy !!! pozdrawiam
    • sealek Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 17:21
      To mam prosbe do Gazety o sprecyzowane daty tego Marszu. Pozdrawiam
      • teufel Re: DWA MARSZE DLA PAPIEŻA????!!!!???? 03.04.05, 17:23
        No właśnie - do tej pory było tak, że to co się pojawiało na:
        miasta.gazeta.pl/lodz/0,0.html to pojawiało się w papierowej, wiec to może być notka która ukaże się jutro w wydaniu papierowym.
    • Gość: ... dzis i jutro czy to wazne?im czesciej tym lepiej IP: *.proxy.astra-net.com 03.04.05, 17:26
      badzmy tam i dzis wieczorem i jutro wieczorem badzmy tam jak najczesciej sie da
      zaslugiwal na to bardziej niz ktokolwiek...chociaz teraz dajmy swiadectwo tego
      ze pamietamy o Nim kazdego dnia a nie tylko dzis czy jutro badzmy tam w
      niedziele i badzmy w poniedzialek we wtorek srode czwartek. drazni mnie
      bufonowatosc niektorych tutaj piszacych bo to przykre ze niektorzy probuja z
      tego zrobic jakas schematyczna uroczystosc (zeby nie powiedziec impreze) niech
      kazdy postepuje jak mu kaze serce...Ja bede tam i dzis i jutro a Wy?...
      • teufel Re: dzis i jutro czy to wazne?im czesciej tym lep 03.04.05, 17:27
        a Wy?...

Ja też.
        • Gość: aaa Re: dzis i jutro czy to wazne?im czesciej tym lep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:39
          czyli dziś i jutro..
          • sealek Re: dzis i jutro czy to wazne?im czesciej tym lep 03.04.05, 17:49
            dzis, jutro, kazdego dnia....... tego by On chcial zwlaszcza od Młodych;
            pozdrawiam wszystkich uczestnikow dzisiejszego Marszu, moze uda mi sie do Was
            dolaczyc....
            • Gość: aaa Re: dzis i jutro czy to wazne?im czesciej tym lep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:54
              nie może, tylko na pewno!!

bierzecie jakies świece, znicze??
    • Gość: strackman TVP3 o marszu. IP: *.selda.it / 62.101.92.* 03.04.05, 18:11
      TVP3 przed chwilą mówiła, że jutro jest marsz.
      • Gość: aaa Re: TVP3 o marszu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:20
        dziś też jest, każdego dnia będzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka