gray Re: Umiaru 05.04.05, 19:43 był chyba nawet jakiś grzech przeciw umiarowi ale pewnie się nie znam bo jestem ateistą i, co najważniejsze, nie byłem na marszu... Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Umiaru 05.04.05, 19:45 Pewnie że był, znasz cos normalnego co nie jest grzechem? To skoro wszystko co normalne jest to tym bardziej to ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka Nie ma się czym chwalić ja tez nie ;-PPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:09 Nie dopchałam się ;-)))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konik My i tak Was KOCHAMY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 23:41 Panie/Panwie Uann,Al,Gray fajnie że jesteście. Cieszę się, że staracie się jak to tylko możliwe, aby nas skłonić do refleksji i okazania świadectwa, że to co się w tej chwili dzieje wokół nas i w nas nie jest nam obijętne!! Jak widać bardzo chętnie Wam to świadectwo okazujemy i okazywać będziemy skoro tak Wam na tym zależy. Dziękuję Wam za to że jesteście i jesteście tacy kochni i jak widać bardzo nam przydatni. Widać taka ma być Wasza rola w naszym życiu. Kochamy Was!!! Bądźcie dalej tacy jacy jesteście!! Bądźcie dalej sobą!! Pozdrawiam serdecznie i ciepło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 05.04.05, 20:12 Koledzy al, gray itd - zaczynacie tu uprawiać Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Jeszcze trochę i upodobnicie się do Klubu Moherowych Beretów ;) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 05.04.05, 20:15 topjes napisał: > Koledzy al, gray itd - zaczynacie tu uprawiać Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. > Jeszcze trochę i upodobnicie się do Klubu Moherowych Beretów ;) czy to może np. oznaczać nieumiarkowanie?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji IP: *.alpat.net 05.04.05, 23:12 ktos sie chyba czuje opuszczony i niedoceniony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huannn Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji IP: *.toya.net.pl 06.04.05, 00:23 zmień nick na: majajeczka Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 06.04.05, 01:42 Gość portalu: huannn napisał(a): > zmień nick na: majajeczka a ty się huannn z nielogu zaloguj. wtedy będzie wiadomo ktoś ty. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 06.04.05, 10:40 Cierpie na to samo... Tak lubilem Al_ a teraz musze al_ heh :/. Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 06.04.05, 14:03 > czy to może np. oznaczać nieumiarkowanie?? ;) Zdecydowanie. Nieumiarkowanie w szydełkowaniu i różańcowaniu - to najcięższy grzech! ;) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 07.04.05, 08:44 pominąłeś robienie na drutach :( Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 06.04.05, 07:58 nie zazdrość tylko poproś to też cię wpuścimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 06.04.05, 10:38 Ej ej... hola... może jeśli założylismy stowarzyszenie to zapiszemy jakiś status a co najważniejsze... Zaczniemy zbierac wpisowe od nowych członków :D. Tyle o to walczylismy i teraz tak za friko wszystkich ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: U - miar - u IP: *.profiline.com.pl 06.04.05, 10:39 Ja też chciałbym więcej umiaru w mediach. Wszędzie tylko papież. Ja rozumiem, że to był wielki Polak, ale ogłaszanie w mediach stanu wyjątkowego to juz przesada. Od śmierci papieża minęło kilka dni a w telewizji nie można obejrzeć nic oprócz programów o papieżu, bezpośrednich transmisji z mszy, marszów, pochodów... Od kilku dni nawet wiadomości sportowe w całości poświęcone są JPII i redaktorzy mówią w nich, jakim to wielkim sportowcem był papież. Dobrze, że jeszcze w prognozie pogody słoneczek nie zastąpiono zdjęciami twarzy papieża. Chciałbym być dobrze zrozumiany. Uważam, że o tym należy mówić. Ale trzeba mieć umiar. Czy specjalne wydania jakiegoś studia co godzinę czy między programami nie wystarczyłyby? Redaktorzy telewizyjni juz sami za bardzo nie wiedzą, o co mają pytać. Pani Justyna Pochanke po długim namyśle pyta wczoraj w TVN24 księdza, co Polacy powinni teraz zrobić z miłością, którą zostawił im papież. Ksiądz nie wie, co na takie pytanie odpowiedzieć. Wzorem dla mnie jest BBC, gdzie śmierci papieża cały czas poświęca się dużo miejsca, ale jest też czas na inne umiejętnie dobrane i przekazane wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ człowieku!! 06.04.05, 10:47 Co Ty piszesz... Mi juz się za takie poglądy dostało ;). Poczytaj ten wątek TVP1, TVP2... Ciiiiii... my mamy zbyt dużo nienormalności w normalności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Umiaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:10 Bóg, w którego nie wierzę jest dobry i miłosierny. Piękny cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Czemu zamiast smutku coraz więcej we mnie irytacji 06.04.05, 18:16 na to wszystko, co się dzieje ostatnio? może forma przesłoniła już całkiem treść? i czy o to chodziło? a może jestem mało tolerancyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Huanie 07.04.05, 01:53 a ja i tak podziwiam twoją cierpliwość, mnie to irytuje już od dawna ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Huanie IP: *.profiline.com.pl 07.04.05, 08:43 Polacy mają wrodzoną skłonność do romantycznych patriotycznych zrywów w takich momentach. Trwa to jakiś czas a później wraca do normy. Przestają obowiązywać wszelkie złożone w tym porywie obietnice, pojednania przestają obowiązywać. Mam nadzieję, że najdalej w niedzielę ta cała narodowa histeria się skończy i nadejdzie czas na prawdziwą, dobrowolną refleksję nad słowami papieża dla wszystkich, ktorzy sobie tego zycza. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: związane z przemianowywaniem ulic UMIARU! /bt 19.04.05, 13:45 popieram! umiaru! umiaru! umiaru w zmianach! może nie tak na hurraaa! może trochę z głową i wyczuciem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytający Re: Umiaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:29 popieram!!!Tylko umiar i rozsądek nas uratuje od głupoty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Umiaru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:10 Z rozsądkiem jest tak,że im więcej się go ma na codzień tym łatwiej się go traci od święta... lav Odpowiedz Link Zgłoś