Dodaj do ulubionych

Czy jest z nami pies?

14.04.05, 21:38
Widziałem wczoraj trzy dziewczyny na Piotrkowskiej ze smyczami. Trochę ździwko mnie wzięło.
Obserwuj wątek
    • sealek Re: Czy jest z nami pies? 14.04.05, 22:47
      Rozumiem że to promocja marki piwa dla psów (biedne zwierzaki) bo pomysłodawca
      chyba wypił za dużo. Też widziałem te osoby i skojarzyłem, że może chodzi o
      jakiś flash-mob czy coś w tym stylu, by wprawić ludzi w dobry nastrój. Czy
      wszystko musi być łączone z promocją alkoholu????
      Pozdrawiam
      • Gość: ja moze to piwo "The dog in the fog" :> IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 14:16
        i to piwo bedzie dla ludzi a nie dla psow :P
    • Gość: Michał M. Re: Czy jest z nami pies? IP: 80.51.227.* 14.04.05, 23:02
      Dziś widziałem chłopaka i dziewczynę z tymi smyczami. Nawet chciałem ich
      upomnieć, że psy powinny mieć kagańce :)
      • dziad_borowy W Katowicach też chodzą 14.04.05, 23:07
        Czyzby chodzilo o Buda? W telewizji tez reklama sie pojawila?
        Dzierżżż!!!
        • dziad_borowy Re: W Katowicach też chodzą 14.04.05, 23:21
          Cos mi sie widzi, ze piwko podplacilo gazete. Taki ogromny, przewazny news i na
          cala Polske nagle idzie hehe
          miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2655683.html
          Dzierżż!!
          • Gość: ander piesek IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 23:50
            Jeśli ktoś nie wie, po co są media,to niech nie wypowiada się,na całym świecie
            tak się dzieje.A ta akcja jest jedną z wielu,jakie organizowane są wszędzie i
            tak to jest przyjęte.Trudno jest przestawić się do nowej rzeczywistości?Za
            reklamę placi się nie tylko w Polsce więc nie widzę powodów do krytyki. .
            • hm` Karta etyczna mediow... 15.04.05, 00:00
              Wiesz, istnieje cos takiego... Zasada uczciwosci tam jest i takie tam..
              pozdr. hm`
            • dziad_borowy Re: piesek 15.04.05, 00:06
              Jesli ktos nie wie, co to jest artykul prasowy a co to jest reklama,to niech
              nie wypowiada sie. Na calym swiecie tak sie dzieje, ze jak cos ma byc inaczej
              zareklamowane w prasie to sie to nazywa artykulem sponsorowanym i to pisze.
              Trudno sie przestawic do rzeczywistosci, w ktorej jest sporo nowych pojec? To
              naucz sie na poczatek, powtorze: reklama, artykul sponsorowany i artykul
              prasowy.
              Dzierżżż!!!
          • Gość: Joshi Re: W Katowicach też chodzą IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 09:24
            Nieważne ,ale pomysł bomba!!!
        • huann Re: W Katowicach też chodzą 14.04.05, 23:21
          -Mały Buda poproszę.
          -niestety, zostały same sześciopsaki.
    • histeryx dla mnie łódzkie wydarzenie kwietnia...i grudnia 14.04.05, 23:07
      albo nie - bzdura roku, lepsze od parady techno i dożynek w polesiu. ale jaki
      pies ? przecież nie ma niewidzialnych psów !! a nawet jesli to ich kał jest
      zupełnie realny. Kto za tym wszystkim stoi się pytam ? kto za to płaci ? i czy
      odprowadzany jest vat. żelowy król ? nie uwierzę
    • Gość: Drops Re: Czy jest z nami pies? IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 23:28
      Super,super.Podziw wzbudza gra aktorska ludzi chodzących z wirtualnymi
      pieskami.
    • Gość: Jaś Łódź Re: Czy jest z nami pies? IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 23:40
      Trochę poruszenia,trochę zamieszania,ale zabawa świetna.Brawo dla właścicieli
      niwidzialnych piesków,przynajmniej oni umieją się bawić, zaciekawić i
      zainteresować.
    • aric cudo 14.04.05, 23:44
      ludziom sie naprawde nudzi.:)))

za dwa trzy lata bedziemy chodzic z niewidzialnymi mężami, żonami, dziećmi,
      pustymi wózkami.:) Jeżdzic niewidzialnymi autami po niewidzialnych drogach.
      Naprawdę "nas" jebie zdrowo po głowach.:(((((( Ech, tylko przystanąc i patrzeć
      sie na bandę idiotów...

A najlepsze jest to:
      "Widząc Pertela i jego pana ludzie zwalniają. Podobnie robią kierowcy. Mimo że
      nie zauważają zwierzaka, obawiają się, że za chwilę wyskoczy na jezdnię. "

To jak widza ludze te psy czy ich nie widzą, bo skoro je zauwazają to jak moa
      ich nie widziec, ale przecież ich nie widzą, a jednak obawiają się, ze mogę je
      zobaczyc, ale wtedy bedzie za późno, i taki jeden Pertel, zaraz, a czy to nie
      jest reklama Perel Communications??:) z drugim Centertelem mogą umrzeć jako
      niewidzialni, bo sie nagle pojawili.

Echhh. Masakra.
      • huann Re: cudo 14.04.05, 23:53
        aric napisał:
        (...) Jeżdzic niewidzialnymi autami po niewidzialnych drogach.(...)

to już robimy. autostradami konkretnie :)
      • Gość: koro Re: cudo IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 23:54
        Człowieku włącz myślenie,trochę wyobraźni.Skończyła się era paznokciowa,dziś
        się myśli,bo od tego nic nie boli.
        • aric Re: cudo 14.04.05, 23:58
          Ech, no tak, w sumie przestałem myslec cos ok 15 roku zycia, jak skonczyłem z
          trudem podstawówke, później mi sie nie chcialo, no wiesz, musiałem iść do
          pracy, łopata, rowy, potem zrobiłem dziecko, ożenilam się, bo tak wypadało,
          teraz mam 36 lat i troje dzieciaków i naprawde nie mam czasu mysleć i cos tam z
          wyobraźnią robić.

A ty myślisz, że niewidzialne psy to naprawdę taka fajowa sprawa?? No to miłej
          zabawy zycze, tylko uważaj na niewidzialne konie, bo mogą stratować.
          • Gość: Coro Re: cudo IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 00:13
            A to Twój problem,że nie potrafisz myśleć,a przydałoby się.
            • aric Re: cudo 15.04.05, 00:16
              a ty jesteś Koro czy Coro??

No wiem, że mój, przecież ja wyrażam tylko swoje skromne zdanie, zaraz, swoje
              zdanie... to znaczy, że jednak trochę myśle... a może mi się zdaje... eee...
              robie się sie dzisiaj na niewidzialnego.
        • Gość: Aguś Re: cudo IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 09:20
          Widzialam to!! jak dla mnie coś fajnego się dzieje.Nawet ja sie
          zatrzymałam,choc gnalam do roboty.Masz racje trochę myślenia nie
          zaszkodzi.Ludzie z psami super odgrywali swoją rolę,podziwiam ich wyobraźnię i
          odwagę.Zastanawiające...
    • aric a jeszcze jedno 14.04.05, 23:55
      czy jak wyjmę niewidzialny kij i bedę chciał zbic niewidzialnego psa, to jego
      własciciel moze wezwać niewidzialna policję, bo sie znecam nad jego
      niewidzialnym psem.

kurde, chyba niewidzialna siła odbiera mi rozum. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
      <jeb>
      • Gość: Soti niewidzialny IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 00:05
        Czy Wy w ogóle rozumiecie,o czym piszecie,niewidzialny,niewidzialny,a może
        wirtualny,tak jak Wy wszyscy.Przecież Was tez tu nie widać,a niby jesteście.
        • aric Re: niewidzialny 15.04.05, 00:08
          były juz takie wirtualne, Tamagoczi się zwały, ale zdychały za często...

Niewidzialne sa lepciejsze... Jak widac, a raczej nie widać...eee.. No ale
          tamte wirtualne to było chyba widać??
          • keridwen Re: niewidzialny 15.04.05, 00:31
            wlasnie, ja mialam takie brozowe!
            ja chce tamagoczi!

a niewidzialne piesy widzialam dzisiaj jak wracalam kolo 18.30 z kociego zwiazku
            na kosciuszki.
            szly z panami na wysokosci sadu.
    • huann a kto powiedział że to pies? 15.04.05, 00:37
      a nie np. fretka?

o, np. taka.
    • cassani może to prostest przeciwko obsranym chodnikom. 15.04.05, 08:56
      dziś rano miałem osrane koło samochodu (!)
      • Gość: dobek Re: może to prostest przeciwko obsranym chodnikom IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 09:14
        Ludzie kochani!! wy tylko o sraniu!!
        A jakby tak głową ruszyć!!!Obojętnie co to mialoby nie oznaczać kazdy niech
        myśli co chce!! Ale daje do myślenia??Tylko jeszcze trzeba umieć myśleć!! Co???
        Dla mnie super!!!
        • cassani Re: może to prostest przeciwko obsranym chodnikom 15.04.05, 09:33
          super, super - na tych chodnikach to by się przydał SAPER
          • saper_ Re: może to prostest przeciwko obsranym chodnikom 15.04.05, 11:49
            Najmocniej przepraszam, ale obsrane chodniki g...o mnie obchodzą :>
            • yavorius O! Saper! 15.04.05, 11:49
              Kopęlat!
            • cassani Re: może to prostest przeciwko obsranym chodnikom 15.04.05, 14:26
              a moje koło od samochodu to co?? kibel??
    • brite Bardzo miły pomysł 15.04.05, 11:49
      Szkoda, że reklamuje piwo, a nie po prostu, ot tak sobie.
      Zauważyłem wczoraj dziewczynę z dwiema sztywnymi smyczami i z daleka wyglądało
      to jakby stała o kulach.
      Najważniejszy cel marketingowy został osiągnięty - zainteresowanie. Kto piwa nie
      pija - nie doceni, kto używa - będzie wiedział o nowej możliwości wyboru. I o to
      chodzi.
    • dartles DOG IN THE FOG 15.04.05, 13:39
      to nowe piwo Kampanii Piwowarskiej, u mnie w Geancie jest od dobrych kilku
      tygodnia i nawet mi podpasiło. Bardzo lightowe w smaku, ale nie słodkie...
      • Gość: literka m Re: DOG IN THE FOG IP: 217.6.80.* 15.04.05, 13:55
        > to nowe piwo Kampanii Piwowarskiej, u mnie w Geancie jest od dobrych kilku
        > tygodnia i nawet mi podpasiło. Bardzo lightowe w smaku, ale nie słodkie...

u mnie jest w ksiegarni. niewidzialne
    • Gość: czytelnik_forum Re: Czy jest z nami pies? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:05
      ja jak zobaczyłem wczoraj parkę ze smyczami to pomyślałem sobie: acha, wreszcie
      się wzięli i będą wyłapywać bezpańskie psy...
    • brite Właśnie przyszło od OnetPoczty: 15.04.05, 16:20
      "Flash Mob - niewidzialne psy - dołączcie!"

"Akcja 2 - Niewidzialne PSY

Spotykamy się w Pasażu Rubinsteina, przy nieczynnej fontannie o godzinie 16.20."

i tak dalej, z opisem całej akcji 17 kwietnia.
      • brite Re: Właśnie przyszło od OnetPoczty: 15.04.05, 16:22
        poczta.onet.pl/mailing/87269626916983561752
    • Gość: JA Re: Czy jest z nami pies? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:21
      A czy te psy tez mają pchły? Może się nimi zainteresuje pan Bodzianowski?
    • blissy Bardzo fajny pomysł,bardzo! 15.04.05, 17:19
      Widziałam wczoraj niewidzialnego psa...I wcale nie mam zaburzeń psychicznych! :)
      Dla chłopaka - 'właściciela' - brawa za performance.
    • Gość: Dingo Re: Czy jest z nami pies? IP: *.lodz.mm.pl 16.04.05, 22:04
      Ten pomysl ze smyczami jest super. Mnie osobiście się bardzo podoba!!! Sama w tym uczestniczę razem z mężem i świetnie się bawimy!!! Nasze psy to DINGO ( kundelek) i RAMZES (zmutowany amstaff). Super zabawa!!!
    • artek1977 Re: Czy jest z nami pies? 17.04.05, 23:56
      Dzisiaj rano na Pietrynie ochrzaniłem jakiegoś gościa, jak jego pies srał na
      środku ulicy. A ten jeszcze do mnie, czy coś mi się nie podoba? Tak nie podoba
      mi się! A z tymi wirtualnymi psiakami to chociaż nie ma takiego problemu, a i
      widok niecodzienny, zmuszający do zastanowienia cóż to ma przedstawiać.
    • Gość: J.S. Nihil novi sub sole IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.04.05, 01:10
      Niewidzialnego psa mial Murdock w Druzynie A 20 lat temu. Wabil sie Billy.
    • Gość: Smakosz piwa i tak WARKA STRONG jest najlepszaaaaa!!! IP: *.toya.net.pl 18.04.05, 01:27
    • Gość: doradevil Re: Czy jest z nami pies? IP: *.wroclaw.mm.pl 19.04.05, 18:21
      No ja ich widze codziennie na powstancow slaskich przewaznie we Wrocławiu ja
      myslalam ze to chore psychicznie ale niezle niezle:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka