teufel 14.04.05, 21:38 Widziałem wczoraj trzy dziewczyny na Piotrkowskiej ze smyczami. Trochę ździwko mnie wzięło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sealek Re: Czy jest z nami pies? 14.04.05, 22:47 Rozumiem że to promocja marki piwa dla psów (biedne zwierzaki) bo pomysłodawca chyba wypił za dużo. Też widziałem te osoby i skojarzyłem, że może chodzi o jakiś flash-mob czy coś w tym stylu, by wprawić ludzi w dobry nastrój. Czy wszystko musi być łączone z promocją alkoholu???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja moze to piwo "The dog in the fog" :> IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 14:16 i to piwo bedzie dla ludzi a nie dla psow :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Czy jest z nami pies? IP: 80.51.227.* 14.04.05, 23:02 Dziś widziałem chłopaka i dziewczynę z tymi smyczami. Nawet chciałem ich upomnieć, że psy powinny mieć kagańce :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy W Katowicach też chodzą 14.04.05, 23:07 Czyzby chodzilo o Buda? W telewizji tez reklama sie pojawila? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: W Katowicach też chodzą 14.04.05, 23:21 Cos mi sie widzi, ze piwko podplacilo gazete. Taki ogromny, przewazny news i na cala Polske nagle idzie hehe miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2655683.html Dzierżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ander piesek IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 23:50 Jeśli ktoś nie wie, po co są media,to niech nie wypowiada się,na całym świecie tak się dzieje.A ta akcja jest jedną z wielu,jakie organizowane są wszędzie i tak to jest przyjęte.Trudno jest przestawić się do nowej rzeczywistości?Za reklamę placi się nie tylko w Polsce więc nie widzę powodów do krytyki. . Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Karta etyczna mediow... 15.04.05, 00:00 Wiesz, istnieje cos takiego... Zasada uczciwosci tam jest i takie tam.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: piesek 15.04.05, 00:06 Jesli ktos nie wie, co to jest artykul prasowy a co to jest reklama,to niech nie wypowiada sie. Na calym swiecie tak sie dzieje, ze jak cos ma byc inaczej zareklamowane w prasie to sie to nazywa artykulem sponsorowanym i to pisze. Trudno sie przestawic do rzeczywistosci, w ktorej jest sporo nowych pojec? To naucz sie na poczatek, powtorze: reklama, artykul sponsorowany i artykul prasowy. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joshi Re: W Katowicach też chodzą IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 09:24 Nieważne ,ale pomysł bomba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: W Katowicach też chodzą 14.04.05, 23:21 -Mały Buda poproszę. -niestety, zostały same sześciopsaki. Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx dla mnie łódzkie wydarzenie kwietnia...i grudnia 14.04.05, 23:07 albo nie - bzdura roku, lepsze od parady techno i dożynek w polesiu. ale jaki pies ? przecież nie ma niewidzialnych psów !! a nawet jesli to ich kał jest zupełnie realny. Kto za tym wszystkim stoi się pytam ? kto za to płaci ? i czy odprowadzany jest vat. żelowy król ? nie uwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drops Re: Czy jest z nami pies? IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 23:28 Super,super.Podziw wzbudza gra aktorska ludzi chodzących z wirtualnymi pieskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Łódź Re: Czy jest z nami pies? IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 23:40 Trochę poruszenia,trochę zamieszania,ale zabawa świetna.Brawo dla właścicieli niwidzialnych piesków,przynajmniej oni umieją się bawić, zaciekawić i zainteresować. Odpowiedz Link Zgłoś
aric cudo 14.04.05, 23:44 ludziom sie naprawde nudzi.:))) za dwa trzy lata bedziemy chodzic z niewidzialnymi mężami, żonami, dziećmi, pustymi wózkami.:) Jeżdzic niewidzialnymi autami po niewidzialnych drogach. Naprawdę "nas" jebie zdrowo po głowach.:(((((( Ech, tylko przystanąc i patrzeć sie na bandę idiotów... A najlepsze jest to: "Widząc Pertela i jego pana ludzie zwalniają. Podobnie robią kierowcy. Mimo że nie zauważają zwierzaka, obawiają się, że za chwilę wyskoczy na jezdnię. " To jak widza ludze te psy czy ich nie widzą, bo skoro je zauwazają to jak moa ich nie widziec, ale przecież ich nie widzą, a jednak obawiają się, ze mogę je zobaczyc, ale wtedy bedzie za późno, i taki jeden Pertel, zaraz, a czy to nie jest reklama Perel Communications??:) z drugim Centertelem mogą umrzeć jako niewidzialni, bo sie nagle pojawili. Echhh. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: cudo 14.04.05, 23:53 aric napisał: (...) Jeżdzic niewidzialnymi autami po niewidzialnych drogach.(...) to już robimy. autostradami konkretnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: cudo IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 23:54 Człowieku włącz myślenie,trochę wyobraźni.Skończyła się era paznokciowa,dziś się myśli,bo od tego nic nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: cudo 14.04.05, 23:58 Ech, no tak, w sumie przestałem myslec cos ok 15 roku zycia, jak skonczyłem z trudem podstawówke, później mi sie nie chcialo, no wiesz, musiałem iść do pracy, łopata, rowy, potem zrobiłem dziecko, ożenilam się, bo tak wypadało, teraz mam 36 lat i troje dzieciaków i naprawde nie mam czasu mysleć i cos tam z wyobraźnią robić. A ty myślisz, że niewidzialne psy to naprawdę taka fajowa sprawa?? No to miłej zabawy zycze, tylko uważaj na niewidzialne konie, bo mogą stratować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coro Re: cudo IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 00:13 A to Twój problem,że nie potrafisz myśleć,a przydałoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: cudo 15.04.05, 00:16 a ty jesteś Koro czy Coro?? No wiem, że mój, przecież ja wyrażam tylko swoje skromne zdanie, zaraz, swoje zdanie... to znaczy, że jednak trochę myśle... a może mi się zdaje... eee... robie się sie dzisiaj na niewidzialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: cudo IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 09:20 Widzialam to!! jak dla mnie coś fajnego się dzieje.Nawet ja sie zatrzymałam,choc gnalam do roboty.Masz racje trochę myślenia nie zaszkodzi.Ludzie z psami super odgrywali swoją rolę,podziwiam ich wyobraźnię i odwagę.Zastanawiające... Odpowiedz Link Zgłoś
aric a jeszcze jedno 14.04.05, 23:55 czy jak wyjmę niewidzialny kij i bedę chciał zbic niewidzialnego psa, to jego własciciel moze wezwać niewidzialna policję, bo sie znecam nad jego niewidzialnym psem. kurde, chyba niewidzialna siła odbiera mi rozum. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! <jeb> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soti niewidzialny IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 00:05 Czy Wy w ogóle rozumiecie,o czym piszecie,niewidzialny,niewidzialny,a może wirtualny,tak jak Wy wszyscy.Przecież Was tez tu nie widać,a niby jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: niewidzialny 15.04.05, 00:08 były juz takie wirtualne, Tamagoczi się zwały, ale zdychały za często... Niewidzialne sa lepciejsze... Jak widac, a raczej nie widać...eee.. No ale tamte wirtualne to było chyba widać?? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: niewidzialny 15.04.05, 00:31 wlasnie, ja mialam takie brozowe! ja chce tamagoczi! a niewidzialne piesy widzialam dzisiaj jak wracalam kolo 18.30 z kociego zwiazku na kosciuszki. szly z panami na wysokosci sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
huann a kto powiedział że to pies? 15.04.05, 00:37 a nie np. fretka? o, np. taka. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani może to prostest przeciwko obsranym chodnikom. 15.04.05, 08:56 dziś rano miałem osrane koło samochodu (!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobek Re: może to prostest przeciwko obsranym chodnikom IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 09:14 Ludzie kochani!! wy tylko o sraniu!! A jakby tak głową ruszyć!!!Obojętnie co to mialoby nie oznaczać kazdy niech myśli co chce!! Ale daje do myślenia??Tylko jeszcze trzeba umieć myśleć!! Co??? Dla mnie super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: może to prostest przeciwko obsranym chodnikom 15.04.05, 09:33 super, super - na tych chodnikach to by się przydał SAPER Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: może to prostest przeciwko obsranym chodnikom 15.04.05, 11:49 Najmocniej przepraszam, ale obsrane chodniki g...o mnie obchodzą :> Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: może to prostest przeciwko obsranym chodnikom 15.04.05, 14:26 a moje koło od samochodu to co?? kibel?? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Bardzo miły pomysł 15.04.05, 11:49 Szkoda, że reklamuje piwo, a nie po prostu, ot tak sobie. Zauważyłem wczoraj dziewczynę z dwiema sztywnymi smyczami i z daleka wyglądało to jakby stała o kulach. Najważniejszy cel marketingowy został osiągnięty - zainteresowanie. Kto piwa nie pija - nie doceni, kto używa - będzie wiedział o nowej możliwości wyboru. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dartles DOG IN THE FOG 15.04.05, 13:39 to nowe piwo Kampanii Piwowarskiej, u mnie w Geancie jest od dobrych kilku tygodnia i nawet mi podpasiło. Bardzo lightowe w smaku, ale nie słodkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka m Re: DOG IN THE FOG IP: 217.6.80.* 15.04.05, 13:55 > to nowe piwo Kampanii Piwowarskiej, u mnie w Geancie jest od dobrych kilku > tygodnia i nawet mi podpasiło. Bardzo lightowe w smaku, ale nie słodkie... u mnie jest w ksiegarni. niewidzialne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik_forum Re: Czy jest z nami pies? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:05 ja jak zobaczyłem wczoraj parkę ze smyczami to pomyślałem sobie: acha, wreszcie się wzięli i będą wyłapywać bezpańskie psy... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Właśnie przyszło od OnetPoczty: 15.04.05, 16:20 "Flash Mob - niewidzialne psy - dołączcie!" "Akcja 2 - Niewidzialne PSY Spotykamy się w Pasażu Rubinsteina, przy nieczynnej fontannie o godzinie 16.20." i tak dalej, z opisem całej akcji 17 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Właśnie przyszło od OnetPoczty: 15.04.05, 16:22 poczta.onet.pl/mailing/87269626916983561752 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Czy jest z nami pies? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:21 A czy te psy tez mają pchły? Może się nimi zainteresuje pan Bodzianowski? Odpowiedz Link Zgłoś
blissy Bardzo fajny pomysł,bardzo! 15.04.05, 17:19 Widziałam wczoraj niewidzialnego psa...I wcale nie mam zaburzeń psychicznych! :) Dla chłopaka - 'właściciela' - brawa za performance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dingo Re: Czy jest z nami pies? IP: *.lodz.mm.pl 16.04.05, 22:04 Ten pomysl ze smyczami jest super. Mnie osobiście się bardzo podoba!!! Sama w tym uczestniczę razem z mężem i świetnie się bawimy!!! Nasze psy to DINGO ( kundelek) i RAMZES (zmutowany amstaff). Super zabawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artek1977 Re: Czy jest z nami pies? 17.04.05, 23:56 Dzisiaj rano na Pietrynie ochrzaniłem jakiegoś gościa, jak jego pies srał na środku ulicy. A ten jeszcze do mnie, czy coś mi się nie podoba? Tak nie podoba mi się! A z tymi wirtualnymi psiakami to chociaż nie ma takiego problemu, a i widok niecodzienny, zmuszający do zastanowienia cóż to ma przedstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Nihil novi sub sole IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.04.05, 01:10 Niewidzialnego psa mial Murdock w Druzynie A 20 lat temu. Wabil sie Billy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz piwa i tak WARKA STRONG jest najlepszaaaaa!!! IP: *.toya.net.pl 18.04.05, 01:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradevil Re: Czy jest z nami pies? IP: *.wroclaw.mm.pl 19.04.05, 18:21 No ja ich widze codziennie na powstancow slaskich przewaznie we Wrocławiu ja myslalam ze to chore psychicznie ale niezle niezle:) Odpowiedz Link Zgłoś