Gość: Łodzianin IP: *.toya.net.pl 18.04.05, 20:18 Przy tej władzy sprawy merytoryczne się nie liczą wcale a radni bardziej martwią się o siebie niż o nasze miasto.Przykre to bo sami wybralismy i radnych i prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Czy prezydent dostanie w tym roku absolutoriu IP: *.rev.vline.pl 18.04.05, 20:49 Idę o zakład, że niestey otrzyma absolutorium bo tu chodzi o stołki i diety. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Prezydent dostanie w tym roku absolutorium 18.04.05, 23:04 Oczywiście. Radni skalkulują ilu moze pohałasować, pogrozic palcem i na tym skończy sie merytoryczna dyskusja. Aby krytykować trzeba się interesować miastem, a nie tylko zajmować politycznymi przepychankami. Nie jestem za tym aby odwoływać teraz Kropiwnickiego, ale odnoszę się do działania Radnych. Niestety priorytetem dla wielu jest dieta. Ale sami sobie ich wybralismy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-ja Re: Czy prezydent dostanie w tym roku absolutoriu IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 19.04.05, 08:06 kropiwnicki po wsze czasy!!!!!!,na to słówko na K, plus Łódź wszyscy w Polsce pukają się w głowę i milkną oraz zamiera im szyderczy uśmiech na ustach Odpowiedz Link Zgłoś
cassani późno się zorientowałeś o co chodzi... 19.04.05, 08:32 przecież "Kropi-w-picki sp. z bardzo o.o." od początku nie kryli że chodzi tylko o koryto - zresztą poprzednicy też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytający Re: Czy prezydent dostanie w tym roku absolutoriu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:06 Mam pytanko. A w ubiegłym roku dostał? Po co ten cyrk, skoro dlaej piastuje stołeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: w ubiegłym roku nie dostał absolutorium 19.04.05, 09:11 I co? Nadal sprawuje funkcję. Więc i tym razem będzie tak samo. Nie ma to większego znaczenia.Przynajmniej w warunkach obniżonego progu odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Lebosky Re: w ubiegłym roku nie dostał absolutorium IP: *.devs.futuro.pl 19.04.05, 09:28 Rozumiem, ze to forum opanowala mafia w czerwonych skarpetkach... Po raz pierwszy od wielu lat Lódz zaczyna byc normalnym miastem, powstaja nowe inwestycje, zmniejsza sie bezrobocie, a czerwona mafia woli Milerow, Peczakow, Czekalskich i innych kryminalistów - obecnych lub przyszlych. Wlasnie z Was wszyscy sie w Polsce smieja - na szczescie juz niedlugo !!! Kropek na Prezydenta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: w ubiegłym roku nie dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:07 Gościu co ty wiesz o inwestycjach ...Patrz sprawa MPK,GILLETTE...itp.my tam będziemy tylko białymi murzynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: w ubiegłym roku nie dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:10 I dalego jest nam wszystkim tak DOBRZE, ze ludzie nieodpowiedzialni opanowali stołki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA ABSOLUTNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:09 Absolutnie... nie powinien dostać absolutnie żadnego głosu, bo absolutnie go nie chcemy. Absolutnie dość mamy tych jego absolutnie idiotycznych pomysłów. ABSOLUTNIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Proszę litości IP: *.toya.net.pl 19.04.05, 21:22 Dość już p.Kropiwnickiego, litości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś