Dodaj do ulubionych

Czy prezydent dostanie w tym roku absolutorium?

IP: *.toya.net.pl 18.04.05, 20:18
Przy tej władzy sprawy merytoryczne się nie liczą wcale a radni bardziej
martwią się o siebie niż o nasze miasto.Przykre to bo sami wybralismy i
radnych i prezydenta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Czy prezydent dostanie w tym roku absolutoriu IP: *.rev.vline.pl 18.04.05, 20:49
      Idę o zakład, że niestey otrzyma absolutorium bo tu chodzi o stołki i diety.
    • jasam Prezydent dostanie w tym roku absolutorium 18.04.05, 23:04
      Oczywiście.
      Radni skalkulują ilu moze pohałasować, pogrozic palcem i na tym skończy sie
      merytoryczna dyskusja. Aby krytykować trzeba się interesować miastem, a nie
      tylko zajmować politycznymi przepychankami.
      Nie jestem za tym aby odwoływać teraz Kropiwnickiego, ale odnoszę się do
      działania Radnych. Niestety priorytetem dla wielu jest dieta.

Ale sami sobie ich wybralismy.
      pozdr.
    • Gość: ja-ja Re: Czy prezydent dostanie w tym roku absolutoriu IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 19.04.05, 08:06
      kropiwnicki po wsze czasy!!!!!!,na to słówko na K, plus Łódź wszyscy w Polsce
      pukają się w głowę i milkną oraz zamiera im szyderczy uśmiech na ustach
    • cassani późno się zorientowałeś o co chodzi... 19.04.05, 08:32
      przecież "Kropi-w-picki sp. z bardzo o.o." od początku nie kryli że chodzi
      tylko o koryto - zresztą poprzednicy też...
    • Gość: czytający Re: Czy prezydent dostanie w tym roku absolutoriu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:06
      Mam pytanko. A w ubiegłym roku dostał?
      Po co ten cyrk, skoro dlaej piastuje stołeczek?
      • citoyen Re: w ubiegłym roku nie dostał absolutorium 19.04.05, 09:11
        I co? Nadal sprawuje funkcję. Więc i tym razem będzie tak samo. Nie ma to
        większego znaczenia.Przynajmniej w warunkach obniżonego progu odpowiedzialności.
        • Gość: Big Lebosky Re: w ubiegłym roku nie dostał absolutorium IP: *.devs.futuro.pl 19.04.05, 09:28
          Rozumiem, ze to forum opanowala mafia w czerwonych skarpetkach...
          Po raz pierwszy od wielu lat Lódz zaczyna byc normalnym miastem, powstaja nowe
          inwestycje, zmniejsza sie bezrobocie, a czerwona mafia woli Milerow, Peczakow,
          Czekalskich i innych kryminalistów - obecnych lub przyszlych.
          Wlasnie z Was wszyscy sie w Polsce smieja - na szczescie juz niedlugo !!!
          Kropek na Prezydenta !!!
          • Gość: Michał Re: w ubiegłym roku nie dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:07
            Gościu co ty wiesz o inwestycjach ...Patrz sprawa MPK,GILLETTE...itp.my tam
            będziemy tylko białymi murzynami.
          • Gość: xxx Re: w ubiegłym roku nie dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:10
            I dalego jest nam wszystkim tak DOBRZE, ze ludzie nieodpowiedzialni opanowali
            stołki!!!
    • Gość: JA ABSOLUTNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:09
      Absolutnie... nie powinien dostać absolutnie żadnego głosu, bo absolutnie go
      nie chcemy. Absolutnie dość mamy tych jego absolutnie idiotycznych pomysłów.
      ABSOLUTNIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE !!!!!!!!!
    • Gość: nikt Proszę litości IP: *.toya.net.pl 19.04.05, 21:22
      Dość już p.Kropiwnickiego, litości!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka