joanna77 11.01.06, 00:04 Dowolna dzielnica cena do 1400 pln agencjom dziękuję Na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karla112 Re: Szukam 2-pokojowego 15.01.06, 11:11 witam, "Mieszkanie do wynajęcia - Tarchomin 61m2 3 pokoje z kuchnią i balkonem (NOWE) Kuchnia i łazienka kompleksowo umeblowana, pokoje częściowo. Cena 1200 zł + opłaty licznikowe. Wynajmę od zaraz, tel. kontaktowy : 602204993"(bez agencji). Odpowiedz Link Zgłoś
coolmamcik Re: Szukam 2-pokojowego 25.01.06, 00:18 Witam, Mam do wynajecia 2-pokojowe mieszkanie, umeblowane, wyposażone w AGD w dobrym komunikacyjnie punkcie Ursusa za ok 1000 zł plus liczniki. Pozdrawiam Kasia Anuszewska 606 100 428 Odpowiedz Link Zgłoś
megi1977 Re: Szukam 2-pokojowego 25.01.06, 20:36 przyjmę czystego, wypłacalnego do 35 r. wspołlokatora lub ki, najchętniej pracujacego długo lub średnio długo, do nowego mieszk. 2 pok. na ul. Bronowskiej (łącząca Wał Miedzeszyński z Traktem Lubelskim)- Warszawa Wawer, Praga Południe, blisko Gocławia, Saskiej Kępy, Międzylesia i Falenicy. Kwota do uregulowania najpoźniej do 10-go kazdego miesiąca to: 600 zł: 450 zł za pokój (płacę za całe mieszkanie 900, a więc na pół) plus 150,00 zł zaliczkowo za media (za całe mieskzanie zaliczkowo 300 zł miesięcznie); Mieszkanie komfortowe nowe, czyste, wolny pokój, nieumeblowany ma tylko duży estetyczny stół-biurko, na którym spokojnie można postawić kompa, drukarke, masę papierów i szpargałów bądź telewizor; pokój duży wszechstronny, kuchnia w pełni umeblowana z kuchnią gazową i lodówką; bardzo ładna łazienka, pralka automatyczna jest moja lecz można z niej korzystać; mogę pożyczać też odkurzacza, naczyń, garnków, suszarki do naczyń, pojemników, mopów itp.; stały dostęp do internetu wliczony w w/w koszty; latem pokój jest dobrze nasłoneczniony; długi korytarz sprawia, że pokoje naprzeciwlegle ułożone zamykane na klucz mogą wyglądać jak dwie połączone kawalerki, ze wspólną kuchnią, łazienką i korytarzem; parking podziemny, pilot,- mogę do marca odstąpić miejsce parkingowe (przysługuje jedno na całe mieszkanie); nie przeszkadza mi głosna muzyka, budziki, nocne krzątanie; ponieważ cenię sobie intymność, niezleżność, swobodę i dyskrecję wolałabym zamieszkać z mężczyzną - jestem miła lecz nie mam potrzeby się zaprzyjażniać; najchętniej zamieszkam z pracującą osobą; pełna swoboda w przyjmowaniu gości i nocowaniu znajomych czy kobiet; reszta - sądzę do ustalenia; nie lubisz lub nie masz czasu na sprzątanie możemy się zrzucać na sprzątaczkę; mam 28 lat, długo pracuję, tel. 0501 673 250; od zaraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś