Gość: Student IP: *.dialog.net.pl / localhost 26.06.02, 18:19 SZUKAM PRACY WłODZI JAK RÓWNIEŻ NAWIĄŻE KONTAKTY Z OSOBAMI MAJĄCYMI PODOBNE PROBLEMY. jacekdebinski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kx Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 26.06.02, 18:23 Przepraszam, że się głupio zapytam- ale co to jest wykształcenie "wyższe zawodowe"??? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 26.06.02, 20:00 kx napisał(a): > Przepraszam, że się głupio zapytam- ale co to jest wykształcenie "wyższe > zawodowe"??? Konserwator powierzchni płaskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
dembolek Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 26.06.02, 20:08 JEŚLI BAŁWANIE NIE WIESZ CO TO JEST WYŻSZE ZAWODOWE OD ODWIEDŻ FORUM DLA LUDZI Z WYKSZTAŁCENIEM NIEPEŁNYM PODSTAWOWYM.........MOŻEW SIĘ DOWIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 26.06.02, 20:11 Wyłącz tego capsa, nie rzucaj epitetów i wytłumacz jak człowiek, proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 26.06.02, 20:14 czy wykształcenie wyższe zawodowe może mieć coś wspólnego z ukończenie jakiegoś wyspecjalizowanego kierunku politechnicznego?? nie wiem..zawsze wydawało mi się, ze wykształcenie wyższe to raczej nie wykształcenie zawodowe...ale chyba się poplątałem..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 26.06.02, 20:15 dembolek napisał(a): > JEŚLI BAŁWANIE NIE WIESZ CO TO JEST WYŻSZE ZAWODOWE OD ODWIEDŻ FORUM DLA LUDZI > Z WYKSZTAŁCENIEM NIEPEŁNYM PODSTAWOWYM.........MOŻEW SIĘ DOWIESZ Aleś się wysilił "wyższy zawodowy", jeśli na tyle Cię tylko stać to stwierdzam, że musiałeś nieźle zabulić za Twoje studia. Ale bardzo Cię zabolało - wytłumacz dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek do Wszechmogącego 26.06.02, 20:17 P8, take it easy i nie buzuj na moment. Spokojnie prosimy kolegę Jacka, zeby się dookreślił :) Pozdrowienia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: do Wszechmogącego 26.06.02, 20:24 zamek napisał(a): > P8, take it easy i nie buzuj na moment. Spokojnie > prosimy kolegę Jacka, zeby się dookreślił :) > Pozdrowienia wszystkim I'm easy:) Nie lubię "pyskaczy" bez poczucia humoru.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 26.06.02, 20:45 Chłopie - choć poł słowa wiecej. Czy jesteś Mechoptykiem czy Kominiarzem. Daj nam mozliwość pomoc Tobie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warto Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE IP: *.dialog.net.pl / localhost 27.06.02, 16:49 Witam! Zapraszam cię do rozmowy telefonicznej mój numer podam w e-mailu. Widze że możesz być ciekawą osobowością......moja oferta jest właśnie dla ludzi którzy potrafią walczyć o swoje...są nie nijacy jak ci którzy ci odpowiedzieli na apel. Jeśli jesteś zainteresowany pracą referenta i masz wykształcenie zbliżone do ekonomicznego odezwji się telefon podałem w liście. Do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dembolek Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE IP: *.dialog.net.pl / localhost 27.06.02, 16:52 Dzięki za informacje......i chcę pokazać tym bałwaną że moja taktyka jest jednak skuteczna...pozdrawjam tych którzy mają mało wiaryb i wiedzą co to wykształcenje licencjackie. Jestem teraz zadowolony myślę że rozmowa w poważnej firmie finansowaej to to oc czy marzyłem Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 27.06.02, 16:54 Z tego co się orientuję, wykształcenie licencjackie nie jest chyba wykształceniem wyższym? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 27.06.02, 16:57 A jakim? Pośrednim, czy połwyższym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 27.06.02, 17:03 obawiam się, że średnim :) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 27.06.02, 17:01 Mam niejasne wrażenie, że ktoś tu ma rozdwojenie jaźni. Ale może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 27.06.02, 17:02 ja też mam takie wrażenie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 28.06.02, 00:24 pomieszanie z poplątaniem Ktos pogadał sam ze soba i z pozostałych sie smieje. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 28.06.02, 01:05 Czego sie czepiamy ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: SZUKAM PRACY -------WYŻSZE ZAWODOWE 28.06.02, 01:07 ...ogona - adres: *.dialog.net.pl / localhost Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Kolega Dembołek chyba znalazł pracę... 02.07.02, 00:40 Działa jako statystyk - chutnik (nie ma błędu! - to od chuci). Dla ciekawych: www2.gazeta.pl/szukaj/806956,31023.html?tekst=dembolek&x=16&y=5&szuk=forum&la=AND&pole=podpis&forum=16&nrFor=+&nrFor2=+&sort=tresc&max=10 Pozdrowienia w eksploracji kobiet Ozorkowa, kolego Dembołek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Kolega Dembołek chyba znalazł pracę... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.07.02, 00:42 Hm Zamku powiedziales przeciez juz Dobranoc, tak Cie forum wzywa? Moze lunatykujesz? pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś