Gość: tnt IP: *.daxnet.no 20.04.05, 22:14 Czy GW moze poinformowacz szanownych czytelnikowo tym co robi pies Belki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JFK Re: Córka premiera w Młodym Centrum IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 01:01 :( niestety podobna do ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Córka premiera w Młodym Centrum IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.04.05, 01:20 Ojciec jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Córka premiera w Młodym Centrum 21.04.05, 17:56 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Ojciec jest spoko Wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś czego się czepiacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:50 nie znacie dziewczyny nic nie możecie o niej powiedzieć co zazdrość was zrzera, przypuszczam że to zwyczajna dziewczyna a wy byście każdego chcieli zgnoić. Ludzie zastanówcie się słabo sie robi jak czytam to co wypisujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx mala Belka malo medialna IP: 140.142.86.* 21.04.05, 04:12 bedzie robila na zapleczu kampanii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Córka premiera w Młodym Centrum IP: 80.51.227.* 21.04.05, 07:39 Młode to i głupie. Każdy normalny maturzysta w takiej chwili ma ciekawsze zajęcia niż wstępowanie do michnikjugend. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Córka premiera w Młodym Centrum 21.04.05, 15:22 Michał wyluzuj troszkę!! Proszę Cię!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Córka premiera w Młodym Centrum IP: 80.51.227.* 25.04.05, 11:36 Wrzucam :) Nie komentuję więcej. Bardziej niż obronę swoich poglądów politycznych sobie cenię to, że (może) ktoś mnie na tym forum (chociaż troszeczkę) lubi ;-) Nie warto tego niszczyć. pozdrawiam partyjnych i bezpartyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Córka premiera w Młodym Centrum 30.04.05, 06:57 No ja Cię lubię, ale żebyś nie przegiął:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Córka premiera w Młodym Centrum IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 09:08 BRAWO ja też zastanawiam się nad wstapieniem do MC top najskuteczniej działająca młodzieżówka w Łodzi nie wiem jak w kraju ale w masym mieście widać ich najbardziej z ich strony wyczytałem że robią naprawde fajne rzeczy polecam mclodz.hk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Córka premiera w Młodym Centrum IP: 80.51.227.* 21.04.05, 09:32 Gość portalu: luk napisał(a): > BRAWO ja też zastanawiam się nad wstapieniem do MC "Tytus, Romek i A'Tomek", księga IX ("Dziki Zachód"). Mały chłopczyk stoi przed rabowanym własnie bankiem i mówi: "JAK DOROSNĘ, TEŻ ZASTANĘ BANDYTĄ" :) Odpowiedz Link Zgłoś
atomek10 Re: Córka premiera w Młodym Centrum 27.04.05, 09:00 cześc naprawde jaja a kogo to obchodzi ze jakaś siksa wstapiła do nastepnej bandy złodziejów belka to cham okropny i cynik jesli taka bedzie jego córka to na pewno daleko zajdzie a juz na pewno na jakies posady w brukseli dajcie spoko bedzie brakowało rąk do pracy -kon by sie usmiał jak to słusze chyba u niego w domu jakiejs willi itp itp cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczkowajawygoda do luka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 00:15 wydaje mi sie iz powaznie mijasz sie z prawdą, raczej fms jest ta mlodziezowką ktora wybija sie na gruncie lokalnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: do luka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:47 jakoś tego nie widać, a o MC co chwila coś słychać nawet dziś w rado łódź, finał mkonkursu w którym wzięło udział ponad 700 osób trzy z nich wyjadą do Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Córka premiera w Młodym Centrum 21.04.05, 09:28 No, to, trzeba przyznać, piękna dziewczyna. Ale dla mnie to za mało bym oddał swój głos na jej partię. Tym bardziej, że jednym liderów nowej partii w Łodzi ma być pan dr.Rosset, ps."Transatlantyk", podczas gdy PD miała być partią ludzi zrównoważonych... Ciekawe tylko, czy p. Robert Pawlak z młodzieżówki jest rodziną byłego wiceprezydenta, który wraz z Czekalskim i Parzyjagłą może w niedalekiej przyszłości trafić na stałe za kratki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody ja tez chce wstapić do MC IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 09:33 ja tez chce wstapić do MC gdzie mozna sie zgłaszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: ja tez chce wstapić do MC IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.04.05, 10:27 zapraszam w środę na zebranie zarządu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: ja tez chce wstapić do MC 21.04.05, 15:21 Ale dużo, żeś napisał:> Dodałbyś, że o 19 i że w siedzibie UW. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Córka premiera w Młodym Centrum 21.04.05, 09:36 A tak w ogole to niezly PR. Mlodziezowki oczywisicie. Widocznie musza miec duze poparcie... maxxman Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Córka premiera w Młodym Centrum 21.04.05, 10:35 Była już genialna córka Wałęsy, Buzka, to teraz pora na Belkę. Lizusostwo pani redaktor. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Córka premiera w Młodym Centrum 21.04.05, 10:36 Admin - dlaczego ten wątek nie jest jeszcze w polityce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonny Portmore Re: Córka premiera w Młodym Centrum IP: 217.153.155.* 21.04.05, 14:50 Zdała nieźle chociaż niektórzy spodziewali się więcej. Dostała 17 pkt (ciekawe że o tym nie wspomnieli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Razem chodziliśmy do podstawówki na Teofilowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:58 Z tego co pamietam to Marysia zawsze była bardzo sympatyczna i miła dla innych. I z pewnością tak samo będzie teraz...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś