Gość: Bezrobotny IP: 217.153.198.* 20.04.05, 23:39 Ręce i majtki opadają! Przecież będzie tak samo, znowu narobią długu i zmienią szyld. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lajs I jak w tym mieście i w tym kraju ma być normalnie IP: *.p.lodz.pl 21.04.05, 08:49 ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: Sklepy Andre będą znowu działać 21.04.05, 09:51 też się mocno zdziwiłam, jedyne rozsądne wyjście to chyba nie kupować u złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busiek Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: 212.191.66.* 21.04.05, 12:59 To nie jest ANDRE, a raczej ANDRIEJ... Zero zdziwień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość andre Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 18:18 szowiniżm czy ksenofobia, lubisz jak na polaków mówią pijak, rosjanie nic tu nie zawinili a ukraincy to nasi nowi bracia, więc zastanów się i przeproś, bo internet jest dostępny nie tylko w twoim sraczu, swlodeq@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość andre Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 18:14 dalijo26, złodziej to ktoś, kto coś ukradł, ja niczego nie ukradłem, byłoby miło zobaczyć przeprosiny, swlodeq@wp.pl jeśli natomiast podtrzymujesz swoją opinię to wypadałoby ujawnić swój adres no i oczywiście w geście obywatelskiej odpowiedzialności zawiadomić prokuraturę, długotrwałe zwlekanie zaszkodziło nawet gazecie wyborczej, że nie wspomnę o premierze >andre< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiEm Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 11:09 "Mogliśmy zmienić nazwę spółki i sklepów, ale łodzianie za dobrze znają Andre." oj mogliscie, mogliscie, bo lodzianie Was znaja i kojarzycie sie z przeterminowanymi rzeczami, malym wyborem i cenami z kosmosu. Lata swietnosci Andre juz dawno minely. No ale zobaczymy co wymysla, zycze im dobrze, bo mam do ich sklepu blisko :P ale jednoczesnie, jakos nie mam zludzen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 18:25 dzięki za chociaż tyle obiektywizmu, nie mam oczywiście 100% pewności, że się uda, ale w odróżnieniu od polskiego marudy sądzę, że coś zależy również od każdego z nas, za pięć lat będę wiedział czy warto było czytać te pomówienia, dzięki, swlodeq@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
franek74 Re: Sklepy Andre będą znowu działać 21.04.05, 13:48 Czyli wiadomo jak robic w Łodzi interesy. Płacić ludziom grosze, zmuszać ich do pracy po 16 godz. dziennie, wynajmować lokale za wysoki czynsz, którego później można nie płacić a szanowne miasto za pieniądze podatników i tak umorzy zaległości. Jednym słowem to miasto to raj dla złodziei i oszustów. I tak powinno sie reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 to kibice na bank!!! 21.04.05, 13:58 oni przyczyną wszelkich kłopotów Łodzi oraz Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
topjes SOCJALIZM w najpiękniejszej postaci... 21.04.05, 14:23 Lenin sie w grobie cieszy. Argument o tym, że ludzie stracą pracę po prostu mnie rozwalił. Cała Łódź dotuje więc pracę kilkudziesięciu osób. BRAWO!!!! Mamy swoich łódzkich "górników" :))) Ręce i inne członki opadają... pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
szokokasia Re: SOCJALIZM w najpiękniejszej postaci... 21.04.05, 14:40 Nie za bardzo rozumiem stwierdzenie, że nie mozna ich wyrzucić z lokalu bez wyroku sądowego. Przecież to nie są normalni lokatorzy. Jeśli zaś Urząd miasta nie zagwarantował sobie w umowach prawa zastawu i wejscia do lokalu- no cóż... fantastyczna jakość podpisywanych umów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekający na lokal Re: SOCJALIZM w najpiękniejszej postaci... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 18:38 popieram twoją kandydaturę na ministra sprawiedliwości, byłoby prosciej i szybciej, i dwie duże bańki by sie zaoszczędziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: SOCJALIZM w najpiękniejszej postaci... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 18:34 pozdrawlajem was topjes, ot zawtra eto ja dotuju etih raboczih, pierewiedzi masza i piszi na lodz, wot durna wsio pisziet Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Sklepy Andre będą znowu działać 21.04.05, 17:00 Ja w "Andre" nigdy nie kupowałem i nie będę kupował. Działania tych ludzi są chyba wystarczającą antyreklamą dla sieci sklepów spółki "Nasz dom", by większość łodzian przestała się tam zaopatrywać. Jeżeli jednak wznawiają działalność, to znaczy, że oczekują że im się to jakoś zwróci. Nie wiem, albo mają całą rzeszę wiernych i oddanych klientów, albo cała spółka jest po prostu pralnią pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 18:46 skoro urodziłeś się z takim trudnym numerem to zamiast donosów bez podpisu pisz do prokuratora, rozumiem, że jeśli dodam iż oczekuję na przeprosiny to w pełni odsłonię swóje mafijne oblicze; swlodeq@wp.pl a może ktoś wydarł ci kartkę z pamiętnika i złośliwie wkleił do internetu, nara i dozo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 18:06 przecież nie zmienili nazwy, wiec o co ci chodzi, tak po prostu zrzucasz trochę żółci z wątroby >andre< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 18:50 umiesz pocieszyć od pewnego czasu, od 28 lutego, też codziennie zadaję sobie to pytanie, tylko że ja robię to o godz. 04.30 ale dzięki za pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 18:54 bezrobotny, szybki jesteś gazeta z tym artykułem wyszła dzień po twoim komentarzy ??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pie.. was Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: 82.209.219.* 21.04.05, 20:19 a wszyscy idzcie sie pie..c, spie..c kupowac padline do geanta i dupy nie zawracac Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Sklepy Andre będą znowu działać 22.04.05, 06:46 Chciałbym zadać właścicielom "Andre" dwa pytania: 1)Z czego utrzymywaliście sieć sklepów, w której prawie nikt nie kupował? A było tak przynajmniej w okresie, gdy sklep straszył pustymi półkami, tzn. miał w asortymencie tylko jogurt i dwa rodzaje proszków do prania, więc ktoś, kto poszedł np. po bułki już się nie pożywił. 2)Jaka była przyczyna tego widoku z czasów wczesnego Jaruzelskiego, czyli sklepowych pustek? Permanentna likwidacja? A może protest? Tak czy inaczej, np. Biedronka nie mogłaby sobie na coś takiego pozwolić, bo straciłaby większość zysków i sporą część klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek 37 Re: Sklepy Andre będą znowu działać IP: *.4web.pl 02.05.05, 22:25 Moja żona pracuje w nowym Andre pani Dobaczewska traktuje ich jak smieci gazeta zajmuje sie sprawami Biedronki magłośnonymi przez TVN ale nie sprawami Łódzkiego rynku pracy może wreście wzią sie za swoje podwórko mój adres gwiazdki _rodzinka@interia.pl Mam nadzieje ze w końcu ktoś z szacownej gazety się zaiteresóje sprawę dotyczącom kilku obywaterli naszego miasta . Którzy płacą padatki na urzędników naszego magistratu . Odpowiedz Link Zgłoś