Dodaj do ulubionych

ŁKS przewał złą passę

IP: 194.63.135.* 21.04.05, 09:51
Ale sie koleś wypocił nad tym artykułem. To jest raczej notatka a nie artykuł.
Obserwuj wątek
    • Gość: ŁKS OLECHÓW Ta Bińczyk się rozpisał IP: 194.63.135.* 21.04.05, 09:56
      i brakło miejsca na ŁKSik. Może kiedyś wogóle zapomną w GW że grali...
      • Gość: CityofLodz Re: Ta Bińczyk się rozpisał IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 21.04.05, 10:55
        Nie od dziś wiadomo, że Gazeta Wybiórcza, ma obsesje antyŁKSowskie, więc olejmy
        ich ciepłym moczem. Nie ma co sie dziwić, że jazgoczą i skamlą po sromotnej i
        bezpłciowej klęsce(Waterloo)ukochanych podmiejskich skórokopów. Jedno Miasto -
        Jeden Klub - ŁKS ŁÓDŹ 4ever:)
    • Gość: kibic ŁKS Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 21.04.05, 11:21
      "Utracie gola próbował zapobiec Kovac, ale NIESTETY, wybijał już piłkę spoza
      linii bramkowej" << To zdanie mówi samo za siebie :)
      • hm` Re: ŁKS przewał złą passę 21.04.05, 11:49
        Heh, by oddac sprawiedliwosc... Ta relacja jest dziennikarza z wroclawskiego oddzialu GW. Po prostu nikt z Łodzi nie raczyl pojechac na mecz. Z jednej strony to moze i lepiej.
        Po prostu, relacji tej nawet nie starali sie zmodyfikowac... i zostalo tak jak jest.
        pozdr. hm`
    • Gość: Mee Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:26
      Dziennikarze GW, przestańcie publikować materiały o ŁKS. I tak wszyscy wiedzą
      że robicie to z przymusu i najchętniej byście tego nie robili. Więc darujcie
      sobie. Prosimy.
      • Gość: axel-Widzew Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:32
        Gratulacje od Widzewa,moze sie doczekam kiedy wygra Widzew i LKS.co nienormalny
        jestem??? trudno ale to lubie 6 pkt w duch meczach
    • Gość: Ano Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:15
      Szanowna Redakcjo:

Brak dziennikarza Waszej Redakcji Sportowej na meczu ŁKS-u w Polkowicach to
      skandal. Nie będę "szczerbił" klawiatury dlaczego tak się stało - mam nadzieję,
      że sami tu odpowiecie oraz na łamach gazety. Tylko proszę się nie tłumaczyć
      ilością wydarzeń sportowych w Łodzi.

Jeżeli tak ma wyglądać obiektywne dziennikarstwo, to może lepiej jasno napisać,
      że dziennikarzy Gazety Wyborczej w Łodzi nie interesuje mecz ŁKS-u i dać sobie
      spokój z pisaniem czegokolwiek na ten temat. Napiszcie, że dział sportowy jest
      dla kibiców innych klubów i po sprawie.

Tylko proszę oficjalnie.
      • Gość: łks Re: ŁKS przewał złą passę IP: 217.153.156.* 21.04.05, 12:23
        Przeciez naczelny tej gazety słynie z uczciwosci i rzetelnosci.Jaki pan taki
        kram.
      • hm` Re: ŁKS przewał złą passę 21.04.05, 16:22
        Łudzisz sie, ze redaktor Bińczyk ma odwage cywilna by napisac wprost to.... co wszyscy wiedza???
        Bo ja sie nie łudze....
        pozdr. hm`
    • Gość: Artur ŁKS przewał złą passę IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 15:30
      Mam drobne pytanie do Pana redaktora Bińczyka.Dlaczego Gazeta Wyborcza szuka w
      Łódzkim Klubie Sportowym tylko afer i złych rzeczy? Poucza się działaczy ,
      kibiców, trenerów, a samemu nie stwarza się chociaż pozorów rzetelności? W jaki
      sposób można puścić w relacji na Łódź, że zawodnik Polkowic NIESTETY nie zdążył
      wybić piłki z bramki?Chyba, że jest to relacja dla kibiców Widzewa?! Panowie,
      wpierw posprzątajcie u siebie, a później szukajcie afer gdzie indziej...
      • Gość: Andy Re: ŁKS przewał złą passę IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 21.04.05, 15:48
        Patrz jak wyżej, nic dodać, nic ująć. Wybiórczej stanowcze - NIE !
    • Gość: ŁKS Chojny Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.toya.net.pl 22.04.05, 06:17
      Jak jedną porażkę i remis można nazwać "złą passą". No cóż GW "NIESTETY" musiała
      coś napisać o ŁKS-ie to napisał. Żenująca gazeta, żenujący poziom, żenujący
      redaktorzy...

W sumie to i lepiej, że nikogo z GW nie było na meczu. Ci z działu łódzkiego coś
      jeszcze gorszego by mogli napisać. PS. na meczu koszykówki mężczyzn też nikogo
      nie widziałem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka