Gość: ŁKS IP: 194.63.135.* 21.04.05, 09:51 Ale sie koleś wypocił nad tym artykułem. To jest raczej notatka a nie artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ŁKS OLECHÓW Ta Bińczyk się rozpisał IP: 194.63.135.* 21.04.05, 09:56 i brakło miejsca na ŁKSik. Może kiedyś wogóle zapomną w GW że grali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: Ta Bińczyk się rozpisał IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 21.04.05, 10:55 Nie od dziś wiadomo, że Gazeta Wybiórcza, ma obsesje antyŁKSowskie, więc olejmy ich ciepłym moczem. Nie ma co sie dziwić, że jazgoczą i skamlą po sromotnej i bezpłciowej klęsce(Waterloo)ukochanych podmiejskich skórokopów. Jedno Miasto - Jeden Klub - ŁKS ŁÓDŹ 4ever:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 21.04.05, 11:21 "Utracie gola próbował zapobiec Kovac, ale NIESTETY, wybijał już piłkę spoza linii bramkowej" << To zdanie mówi samo za siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: ŁKS przewał złą passę 21.04.05, 11:49 Heh, by oddac sprawiedliwosc... Ta relacja jest dziennikarza z wroclawskiego oddzialu GW. Po prostu nikt z Łodzi nie raczyl pojechac na mecz. Z jednej strony to moze i lepiej. Po prostu, relacji tej nawet nie starali sie zmodyfikowac... i zostalo tak jak jest. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mee Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:26 Dziennikarze GW, przestańcie publikować materiały o ŁKS. I tak wszyscy wiedzą że robicie to z przymusu i najchętniej byście tego nie robili. Więc darujcie sobie. Prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel-Widzew Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:32 Gratulacje od Widzewa,moze sie doczekam kiedy wygra Widzew i LKS.co nienormalny jestem??? trudno ale to lubie 6 pkt w duch meczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:15 Szanowna Redakcjo: Brak dziennikarza Waszej Redakcji Sportowej na meczu ŁKS-u w Polkowicach to skandal. Nie będę "szczerbił" klawiatury dlaczego tak się stało - mam nadzieję, że sami tu odpowiecie oraz na łamach gazety. Tylko proszę się nie tłumaczyć ilością wydarzeń sportowych w Łodzi. Jeżeli tak ma wyglądać obiektywne dziennikarstwo, to może lepiej jasno napisać, że dziennikarzy Gazety Wyborczej w Łodzi nie interesuje mecz ŁKS-u i dać sobie spokój z pisaniem czegokolwiek na ten temat. Napiszcie, że dział sportowy jest dla kibiców innych klubów i po sprawie. Tylko proszę oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks Re: ŁKS przewał złą passę IP: 217.153.156.* 21.04.05, 12:23 Przeciez naczelny tej gazety słynie z uczciwosci i rzetelnosci.Jaki pan taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: ŁKS przewał złą passę 21.04.05, 16:22 Łudzisz sie, ze redaktor Bińczyk ma odwage cywilna by napisac wprost to.... co wszyscy wiedza??? Bo ja sie nie łudze.... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ŁKS przewał złą passę IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 15:30 Mam drobne pytanie do Pana redaktora Bińczyka.Dlaczego Gazeta Wyborcza szuka w Łódzkim Klubie Sportowym tylko afer i złych rzeczy? Poucza się działaczy , kibiców, trenerów, a samemu nie stwarza się chociaż pozorów rzetelności? W jaki sposób można puścić w relacji na Łódź, że zawodnik Polkowic NIESTETY nie zdążył wybić piłki z bramki?Chyba, że jest to relacja dla kibiców Widzewa?! Panowie, wpierw posprzątajcie u siebie, a później szukajcie afer gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: ŁKS przewał złą passę IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 21.04.05, 15:48 Patrz jak wyżej, nic dodać, nic ująć. Wybiórczej stanowcze - NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Chojny Re: ŁKS przewał złą passę IP: *.toya.net.pl 22.04.05, 06:17 Jak jedną porażkę i remis można nazwać "złą passą". No cóż GW "NIESTETY" musiała coś napisać o ŁKS-ie to napisał. Żenująca gazeta, żenujący poziom, żenujący redaktorzy... W sumie to i lepiej, że nikogo z GW nie było na meczu. Ci z działu łódzkiego coś jeszcze gorszego by mogli napisać. PS. na meczu koszykówki mężczyzn też nikogo nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś