Dodaj do ulubionych

czy mam szanse??

26.04.05, 10:33
Czy mam szanse na znalezienie w Łodzi pracy w swoim zawodzie tj pracownik
socjalny?Pomózcie.
Obserwuj wątek
    • evonka masz szanse 26.04.05, 16:46
      przeglądaj ogłoszenia.
      • Gość: dianka3 Re: masz szanse IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 18:42
        przegladam ale w tym zawodzie nigdy jeszcze nie widziałam
        • dziad_borowy No i to są dobre wnioski 26.04.05, 18:46
          Nigdzie nie ma pracy dla pracownikow socjalnych, wiec i w Lodzi bedzie ciezko.
          Ale nikt nie mowil, ze bedzie lekko. Powodzenia!
          Dzierżż!!!
        • evonka Re: masz szanse 26.04.05, 18:59
          jak wyslesz 200cv, udasz sie na 20 rozmow i to nie przyniesie efektu to mozesz
          moiwc, ze nie ma pracy.... póki co, szukaj, szukaj i szukaj... a znajdziesz.
          pisze Ci to stara wyjadaczka-poszukiwaczka pracy, która obecnie działa solo..
          • Gość: dianka3 Re: masz szanse IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 19:34
            CV wysłałam juz chyba do wszystkich osrodków pomocy społecznej jakie znalazłam
            Fundacji i organizacji pozarzadowych i nic zero odzewu
            • evonka Re: masz szanse 26.04.05, 19:46
              dzwoń kobieto, cierpliwa bądź, zdaj sie po trosze na los, moze Ci podsunie
              jakis pomysł... a moze jeszcze organizacje pozarządowe: www.ngo.pl - pewnie
              znasz, ale piszę. może fundacje? może urząd miasta? no nie wiem, nie wiem co Ty
              właściwie chcesz robić.... ale walcz, dzielna kobieto, nie zrażaj sie niczym, a
              bedzie dobrze!
    • kicia291 Re: czy mam szanse?? 26.04.05, 19:55
      A próbowałaś w OPS w okolicach Łodzi?
      • kicia291 Re: czy mam szanse?? 26.04.05, 19:57
        A może warto zacząć od wolontariatu w którejś z placówek? Wtedy łatwiej o
        nawiązanie kontaktów z ludźmi z branży.
    • Gość: dianka3 Re: czy mam szanse?? IP: *.toya.net.pl 27.04.05, 08:18
      Jako wolontariusz pracowałam juz prawie rok w fundacji nic mi to nie dało
      • Gość: lavinka z nielogu Zorganizuj własną fundację ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:39
        Zresztą zawsze byłam zwolennikiem wędki niż ryby. Załóż firmę jakąkolwiek i
        zatrudniaj ludzi wyłącznie w trudnej sytuacji materialnej. W ten sposób sama
        będziesz miała zyski a przy okazji uwolnisz państwo i podatników od kilku
        bezdomnobezrobotnych. Tylko jak Ty ich oduczysz pić... no, ale w końcu masz
        szkołę, czegoś Cię tam nauczyli... mam nadzieję....

lav
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka