dianka3 26.04.05, 10:33 Czy mam szanse na znalezienie w Łodzi pracy w swoim zawodzie tj pracownik socjalny?Pomózcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dianka3 Re: masz szanse IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 18:42 przegladam ale w tym zawodzie nigdy jeszcze nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy No i to są dobre wnioski 26.04.05, 18:46 Nigdzie nie ma pracy dla pracownikow socjalnych, wiec i w Lodzi bedzie ciezko. Ale nikt nie mowil, ze bedzie lekko. Powodzenia! Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: masz szanse 26.04.05, 18:59 jak wyslesz 200cv, udasz sie na 20 rozmow i to nie przyniesie efektu to mozesz moiwc, ze nie ma pracy.... póki co, szukaj, szukaj i szukaj... a znajdziesz. pisze Ci to stara wyjadaczka-poszukiwaczka pracy, która obecnie działa solo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianka3 Re: masz szanse IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 19:34 CV wysłałam juz chyba do wszystkich osrodków pomocy społecznej jakie znalazłam Fundacji i organizacji pozarzadowych i nic zero odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: masz szanse 26.04.05, 19:46 dzwoń kobieto, cierpliwa bądź, zdaj sie po trosze na los, moze Ci podsunie jakis pomysł... a moze jeszcze organizacje pozarządowe: www.ngo.pl - pewnie znasz, ale piszę. może fundacje? może urząd miasta? no nie wiem, nie wiem co Ty właściwie chcesz robić.... ale walcz, dzielna kobieto, nie zrażaj sie niczym, a bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia291 Re: czy mam szanse?? 26.04.05, 19:55 A próbowałaś w OPS w okolicach Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia291 Re: czy mam szanse?? 26.04.05, 19:57 A może warto zacząć od wolontariatu w którejś z placówek? Wtedy łatwiej o nawiązanie kontaktów z ludźmi z branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianka3 Re: czy mam szanse?? IP: *.toya.net.pl 27.04.05, 08:18 Jako wolontariusz pracowałam juz prawie rok w fundacji nic mi to nie dało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Zorganizuj własną fundację ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:39 Zresztą zawsze byłam zwolennikiem wędki niż ryby. Załóż firmę jakąkolwiek i zatrudniaj ludzi wyłącznie w trudnej sytuacji materialnej. W ten sposób sama będziesz miała zyski a przy okazji uwolnisz państwo i podatników od kilku bezdomnobezrobotnych. Tylko jak Ty ich oduczysz pić... no, ale w końcu masz szkołę, czegoś Cię tam nauczyli... mam nadzieję.... lav Odpowiedz Link Zgłoś