.pepe. 07.09.01, 14:30 Onet-sronet! Kto tam rzšdzi? Byli oficerowie SB? Taka cenzura, że mimo starań łagodzenia wypowiedzi, publikowanych jest nie więcej niż połowa moich postów. Resztę połyka jego wysoko�c moderator... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.pepe. Re: Onet 07.09.01, 14:48 uff, tym razem poszło :). Jest moja wypowied� w wštku o wyborach na Białorusi. Wzruszenie odbiera mi widoczno�c monitora... Dziękuję Panie Moderatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Onet 07.09.01, 14:56 Moge ci podac maila do fajnej kobitki z onetu, ktora ma jakies chody w cenzurze i pcha bezkarnie wszystko jak leci. Nawet mnie przepchła!!! gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Onet 07.09.01, 18:53 olejcie onet juz nie musimy walczyc z cenzura , przeciez mamy forum a najlepszym pokazaniem im ze cenzura nie poplaca bylby totalny bojkot jak beda mieli 0 postow to nie beda mieli czego cenzurowac... Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: Onet 07.09.01, 19:44 Pare razy wpisalem cos w wyszukiwarke,a tak poza tym,to nie korzystam z tego gowna! :) Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś