taka_sobie_dziunia 20.06.20, 22:04 Czy to prawda, ze w tym sezonie plaza jest zamknieta? Dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smieszekleszek Re: Jezioro ..... 20.06.20, 23:32 Tak. Możesz wejść na stronę Urzędu Miasta I tam znajdziesz info... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Jezioro ..... 20.06.20, 23:54 A może trzeba było po prostu odpowiedzieć? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Jezioro ..... 21.06.20, 11:09 Potwierdzenie "tak" , to znaczy dla ciebie nie odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Jezioro ..... 21.06.20, 12:06 Nie gniewam się...Wracając do pytania forumowiczki, to mi wygląda na znaną uczestniczkę. która jest wykształcona ale czasem nierozgarnięta, ponieważ wystarczy zapytać na Gogle, wpisując kluczowe słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Jezioro ..... 21.06.20, 19:56 Mimo wszystko, warto być uprzejmym... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 21.06.20, 21:17 Hmmm...nasza droga x94x chyba z księdzu na "pielgrzymkę" wybyła...oboje tak tajemniczo zniknęli 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 00:24 Nie piszę z nikim. To privie to wasza "domena". Marzę o czesaniu waszych meszków 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 00:46 Chyba priv... Mojego też? LGBT czy co? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 06:47 Księdzu "każden" meszek podnieca...tak już ma 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 14:45 Tylko twój i geni tylko ten dres, a u geni wiek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 06:49 A ja myślałam że księdzu zaszył się z naszą drogą x94x na leśnej polanie i...czesze...czesze...czesze 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 22.06.20, 07:07 Ja wygoliłem, chyba, że księdzu chce polizać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 14:49 Czyli jesteś "ciota"! Już wszystko jasne dlaczego popierasz Trzaskowskiego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 22.06.20, 15:14 By uściślić, Zygmunt Ciota. Nie sądziłem, że z ciebie taki forumowy idiota 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 16:22 Myślałem żeś ty normalny chłop, a tu proszę... Niech Bóg marksistowsko-leninowski broni Polaków przed takimi ludźmi popierającymi podobnych FUJ! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 22.06.20, 16:34 Bo ja normalny jestem, a księdzu? W sukience "biega", dalekie to od normalności 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 17:15 Takie pszczółki masz pukać, a nie facetów w rurkach www.youtube.com/watch?v=t5vUsKtrj24 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 22.06.20, 17:32 Księdzu ciągle mierzy swoją miarą, mnie środowisko księdzu nie kręci 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 22:19 "normalny jestem". Czyli jakiej orientacji? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 23.06.20, 00:29 To, że księdzu ma problem ze zrozumieniem słowa normalny to nie moja sprawa. Już kiedyś wspominałem o niszczęśliwym upadku księdzu na główkę w dzieciństwie, to jednak pozostawiło trwały ślad i daje znać przy każdej okazji 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 23.06.20, 00:52 Tak u księdzu już bywa, że sam nie wie kim jest i zakłada sukienkę 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 23.06.20, 04:29 Jestem heteroseksualny, tak trudno zrozumieć księdzu słowo normalny? A teraz zboku powinieneś mnie przeprosić, szukaj sobie "przyjaciela" w swoim środowisku. Im bardziej kamuflujesz swoją orientację, tym bardziej jest to widoczne...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 23.06.20, 22:14 A zatem... skoro jesteś heteroseksualny i napisałeś wcześniej, że normalny wychodzi na to, że wszyscy inni są dla ciebie nienormalni. A więc... pod publiczkę popierasz homoniepewnych by dokopać... no właśnie komu? Kaczyńskiemu? rządowi? Społeczeństwu które nie trawi homosiów i LGBtowców? Innym? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 24.06.20, 04:57 "A zatem... skoro jesteś heteroseksualny i napisałeś wcześniej, że normalny wychodzi na to, że wszyscy inni są dla ciebie nienormalni. A więc... pod publiczkę popierasz homoniepewnych by dokopać... no właśnie komu? Kaczyńskiemu? rządowi? Społeczeństwu które nie trawi homosiów i LGBtowców? Innym?" Rozczarował mnie księdzu na całej linii, teraz już wiem, że księdzu należy do grupy innych, nienormalnych. Ciekawe jak długo księdzu nad tym myślał by dojść do wniosku, że człowiek hetero i normalny ma prawo uważać, że wszyscy inni są nienormalni. Nigdzie nie wyraziłem swojej opinii, że kogokolwiek popieram i kimś gardzę, to wymysł księdzu. Mam prawo do wyrażenia swojego zdania, jak każdy z was, ale nie obliguje mnie to by zgadzać się z poglądami księdzu. To, że myślę pozytywnie i wyciągam prawidłowe wnioski może świadczyć tylko o mojej wrodzonej inteligencji..."jaja masz wtedy, gdy przestajesz iść za tłumem baranów i obierasz indywidualną drogę dążąc do celu. Orły zawsze szybują samotnie, nie zważając na "śpiew" głupców." Życie ma się jedno, ja dokonałem prawidłowego wyboru, a księdzu?? Rozczarował mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 24.06.20, 21:57 "To, że myślę pozytywnie i wyciągam prawidłowe wnioski może świadczyć tylko o mojej wrodzonej inteligencji..." Tak ci się tylko wydaje. Nie rozśmieszaj mnie! Ha, ha, ha....! Każdy inteligentny człowiek po moich wpisach wyciągnie wniosek, że nie po drodze mi z LGBtowcami i POdobnymi tylko nie ty, "chodzący, błądzący intelektualista" Ha, ha! To jest ta twoja inteligencja, a największym twoim problemem jest nadmiar wolnego czasu i zadufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 24.06.20, 22:38 Księdzu z nikim nie po drodze, ale to nie mój problem. Lubię jak mi księdzu wszystkiego zazdrości, ściskając doopę pływa w swojej bezradności. Ostrzegałem, mszalne też czyni spustoszenia, rozumku księdzu ubywa, tylko meszek księdzu pozostał i marzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 23.06.20, 14:14 Ciągle księdzu gada jak jego przyjaciółka...nie miałam pojęcia że to zaraźliwe 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 22:36 Powinieneś spłodzić poTomka zdolnego do obrony ojczyzny i rodziny, a nie ideologii LGBcoś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 23.06.20, 14:20 Zawsze czułam że z księdzu jest coś nie tak...że księdzu to taki kochający inaczej...i intuicja mnie nie myliła 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 23.06.20, 22:15 Jesteś tak samo głupiutka jak twój GURU. Napisałbym co bym zrobił homoniepewnym ale to podchodziłoby już pod paragraf :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 24.06.20, 15:49 Hmmm...nie będę się powtarzała i pisała kim jesteś bo i tak wszyscy to wiedzą...napiszę ci tylko że mojemu GURU to księdzu może buty pastować...przepaść między księdzu a Panem Zybim jest ogromna...a swoją drogą to księdzu jest coraz bardziej zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 24.06.20, 16:18 "...buty pastować?" O nie, na początek opony w rowerze, księdzu nie budzi mojego zaufania. Nawet sama Pani Danuta się na nim poznała, więc ja nie będę ryzykował, buty wypastuję sam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 24.06.20, 22:42 Nie muszę, o własne nogi się księdzu potyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 16:01 Przepraszam że się wtrącam...ale księdzu sam wyraźnie napisał: "marzę o czesaniu waszych meszków" ...trudno nie odnieść wrażenia że o wszystkich forumowiczów chodzi 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 16:08 Kotuś! Jak zwykle bronisz swojego GURU. Taki ma być meszek (tylko zadbany) u chłopa też :-( www.youtube.com/watch?v=__v0YYlWtgM Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 16:16 Niech księdzu nie wywija kota ogonem bo słowo się rzekło tylko czesze...a jak wygolone no to niech księdzu liże...to sprawa honorowa 😠 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 16:20 niestety nie umiesz czytać ze zrozumieniem, a miłość do GURU zaślepia ci oczka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 16:46 Oj, zaczyna księdzu gadać jak nasza droga x94x 😠 Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 16:47 I szkoda że wam się posypało...byliście stworzeni dla siebie 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 17:16 Widzę, że cię jeszcze to winko trzyma, co to konsumujesz w trakcie sobotniego sexiku :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 17:23 Ale księdzu mi zazdrości...to widać i czuć...a gdyby księdzu milszy był to ze mną by to winko pił...a tak musi obejść się smakiem 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 18:36 No... kranówa mi się jeno ostała :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 19:45 Może jakiś Jezus się napatoczy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Jezioro ..... 21.06.20, 01:02 Uściślijmy, jeżeli chodzi Ci o zalew Machowski to w tym sezonie plaża jest zamknięta. Powodem są prace budowlane, które są prowadzone na terenie wokół zalewu. To tak w skrócie. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Jezioro ..... 21.06.20, 23:31 E-Zybi zawsze udzieli odpowiedzi jak tylko ktoś zapyta, co bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Jezioro ..... 22.06.20, 19:19 www.youtube.com/watch?v=CnNkzVb1af4 Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Jezioro ..... 22.06.20, 19:46 Może jakiś Jezus się napatoczy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś