hajdana 02.05.05, 18:56 no chyba tak, widać, że wszyscy z forum grilują, spacerują, rowerami się rozbijają, piwo w ogródkach popijają a nie siedzą w domu! Kto by chciał w taką pogodę :D, dołączam do Was już jutro, no to hajda na Sieradz, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esie Jak się udało europarty?? 03.05.05, 13:21 Jak w temacie nie było mnie w S. a ciekaw jestem jakie wrażenia z imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Jak się udało europarty?? 08.05.05, 11:43 mnie tez nie bylo w sieradzu ja bylam w Jodłowie:D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka powtórka;) 30.04.06, 12:37 ja siedze w domu no bo co w taka pogode mozna robic? byly plany zabrac psa i pozorantow (czyt. ebusia i farben) na łęgi i co i nici pogoda fatalna:( Odpowiedz Link Zgłoś
mexica Re: powtórka;) 30.04.06, 13:53 Piątek i sobotę spędziliśmy w Krakowie.. przyjemnie było :) i nawet wczoraj pogoda nienajgorsza w porównaniu z Sieradzem a dziś............. :(( nudy w domku czy ktoś wie kiedy wreszcie wyjrzy słońce? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: powtórka;) 30.04.06, 14:17 > w srode, moze we wtorek juz W pompke bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: udana majówka :) ? 30.04.06, 20:28 no proszę, pogoda inna, ale plany się nie zmieniły co do dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś