geograf Re: Gazeta 'DOBRE WIADOMOŚCI' 24.09.02, 22:20 epidemia zimowa zwana centralnym ogrzewaniem w mieszkaniach powoli rozszerza się na całą Łódź... na Chojnach już rządzi... w innych częściach miasta też:-) Zima nam nie straszna!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Gazeta 'DOBRE WIADOMOŚCI' 25.09.02, 22:07 Jest środa, 25 września, słońce wstało o 6:26 a zaszło o 18:28. Dziś nie było aż tak bardzo zimno. Zaobserwowano, że trzymanie rąk w kieszeniach znacznie poprawia ich ukrwienie i zapobiega odmrożeniu. :) Już od poniedziałku pogoda ma się poprawić. Dla dziekanatu: "otatni tydzień września" jeszcze się nie zaczął :)P pozdroofka Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gazeta 'DOBRE WIADOMOŚCI' 26.09.02, 00:28 ixtlilto napisała: > Zaobserwowano, że trzymanie rąk w kieszeniach --Zwłaszcza czyichś ;-) > znacznie poprawia ich ukrwienie i zapobiega odmrożeniu. :) ---I jakie przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: 'DOBRE WIADOMOŚCI' - Interwencje 27.09.02, 17:21 przeczytałam wątek jeszcze raz. Czy naprawdę nic dobrego wokół nas się nie dzieje? Narzekamy na dziennikarzy, że mówią jedynie o tragediach, bo bardziej medialne. A my? Czy dobre wiadomości to jedynie pogoda, kwiaty i zwierzaki? Może rzeczywiście dziennikarze mają rację? A może zalewani złem przestaliśmy dostrzegać dobro? Rozejrzyjcie się wokół, proszę. Dziś robiłam zakupy w Praktikerze. Pakowałam je do samochodu, gdy podbiegł do mnie strażnik... i oddał portfel, który zostawiłam przy kasie. Nieźle się musiał naszukać, bo parking spory i samochodów nie mało. A jednak... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Festiwal 4 Kultur czas zacząć.... 27.09.02, 17:26 Właśnie rozpoczyna się. Miejmy nadzieję, że nie tylko w tym roku będzie się on odbywał. Miejmy nadzieję, że nabierze on rangi. Miejmy nadzieję, że dzięki niemu Łódź zmieni swe oblicze dla pozostałych Polaków:-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf ocieplanie bloków 27.09.02, 17:30 Niedawno na Chojnach zaczęło się pierwsze od wielu lat ocieplanie bloków- a zwłaszcza wieżowców. Chojny to ostatnie osiedle, które wzięło się za to, miejmy nadzieję, że nie Administracja nie poprzestanie na 2 wieżowcach i ociepli resztę (no i przede wszystkim- doda im trochę pozytywnego kolorytu) Za moim oknem praca wre (szkoda, że nie na moim wieżowcu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Gazeta 'DOBRE WIADOMOŚCI' 15.11.02, 14:42 Wczoraj odbyła się niezwykle fantastyczna impreza w Cafe del Mundo :) Zebrali się stali bywalcy forum GW (Ci zrzeszeni- KaFeLki, i Ci nieoficjalni). Zabawa trwała do białego rana i obyło się bez większych katastrof! A pyszny tort upiekłam ja ;) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś