Dodaj do ulubionych

kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was

IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.07.02, 08:32
no własnie , jestem ciekaw co powiedzaa inni zaglądający na to forum. bo dawno
juz zauwazyłem i zauwazyło to juz duzo osób z poza kafelków jest dla dowodu
kilka wątków załozonych przez nich ( nie bede ich wskazywał bo kafelki bardzo
się orientuja o co mi chodzi).przykład zamka -zakładam nowy wątek chciałbym
usłyszec waszą opinię na ten temat a co on mówi "robisz za duzo błędów
ortograficznych" zwraca mi uwagę za drugim razem ,straszy mnie kropką .
następny przykład geograf jest zbyt pewny siebie gdy na początku zaczałem cos
pisac prawie zawsze mnie krytykował,podwazal mije zdanie na temat niektorych
wydarzen.
kafelki prawde mowiac nie chcę nalezec do was teraz i w przyszlosci jestescie
zbyt zapatrzeni na siebie nie tolerujecie innych osób zakladacie dziwne wątki
na które tworzycie sobie pelno pustych postów.kiedy zrozumiecie ze na forum
wchodzą tez inni .
dawno was tak nie opisalem ale myslalem ze to co inni o was pisza jest na
wyrost teraz wiem do czego zmierzali
Obserwuj wątek
    • yaa Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 08:58
      Odpowiadając na pytanie zawarte w tytule to uważam, że forum to miejsce
      publiczne, gdzie każdy może w kulturalny sposób wypowiadać swoje opinie. Nie
      można więc mówić o tym, że forum jest tylko dla jakiejś grupy.
      Co do dziwnych wątków i pustych postów, to proszę, podaj jakiś przykład. Nie
      zauważyłem żeby Kafelki nabijały puste posty, bo to jest nie fair.
      A co do ortografii to wydaje mi się ona ważna, bo albo uważamy się za
      kulturalnych ludzi i przestrzegamy zasad - w tym zasad ortografii albo nie.
      Wydaje mi się, więc, że trochę przesadzasz w krytykowaniu kafelków. Jest sporo
      osób, które na forum weszło nie tak dawno i zostało życzliwie i ciepło
      przyjęte. I zapewniam Cię, że każdy może tu znaleźć coś dla siebie. I nikogo
      nie odrzucimy, tylko dlatego, że nie jsts kafelkiem.
      Pozdrawiam
      Yaa
    • Gość: aard Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was IP: 195.117.14.* 08.07.02, 09:11
      Yaa ma rację. Ja nie jestem kafelkiem, a KaFeLki zawsze miło sie do mnie
      odnosiły (może dlatego, zę robię mało błędów ortograficznych? ;-)
      Ale dla dysgrafików też jest miejsce na Forum :-)

Z drugiej strony uważam, ze masz trochę racji - na Forum wytworzyło się w
      pewnym sensie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i czasem nieco brak poważnej
      dyskusji, choć pewnie mało osób przyzna mi w tej kwestii rację. Co nie
      przeszkadza mi bardzo lubić tego miejsca i piszących tu osób, w tym Ciebie.
      Czekam na ciekawe wątki Twego autorstwa, jak również wpisy na innych wątkach (a
      szczególnie surrealistycznym - czy nie jest czsem ZBYT dziwny?).

Gorące pozdrowienia Roksanno rodzaju męskiego i dzięki za kulturalną krytykę,
      to rzadkie zjawisko wśród osób, które mają do Forum jako całości zastrzeżenia.

aA
      Rd
    • Gość: ChrisBTO Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 09:25
      Gość portalu: roksana napisał(a):

> no własnie , jestem ciekaw co powiedzaa inni zaglądający na to forum. bo dawno
      > juz zauwazyłem i zauwazyło to juz duzo osób z poza kafelków jest dla dowodu
      > kilka wątków załozonych przez nich ( nie bede ich wskazywał bo kafelki bardzo
      > się orientuja o co mi chodzi).przykład zamka -zakładam nowy wątek chciałbym
      > usłyszec waszą opinię na ten temat a co on mówi "robisz za duzo błędów
      > ortograficznych" zwraca mi uwagę za drugim razem ,straszy mnie kropką .
      > następny przykład geograf jest zbyt pewny siebie gdy na początku zaczałem cos
      > pisac prawie zawsze mnie krytykował,podwazal mije zdanie na temat niektorych
      > wydarzen.
      > kafelki prawde mowiac nie chcę nalezec do was teraz i w przyszlosci jestescie
      > zbyt zapatrzeni na siebie nie tolerujecie innych osób zakladacie dziwne wątki
      > na które tworzycie sobie pelno pustych postów.kiedy zrozumiecie ze na forum
      > wchodzą tez inni .

1. Nie ma co się przejmować i bez kompleksów, proszę.
      2. Fakt, jest w miarę stała grupa trzydziestu paru osób piszących na forum, co
      nie znaczy że to jest towarzystwo wzajemnej adoracji. Ścinają się między sobą
      też.
      3. Każdy z tej grupy też kiedyś wstawił swój pierwszy post i cierpiał męki kiedy
      nikt nie odpowiedział albo tylko wytykał błędy.
      4. Po prostu pisz. Nikt Cię nie zna. Przekazuj informacje. Dziel się wrażeniami.
      Pytaj. Odpowiadaj. Wykpiwaj wszystkich i siebie samego. BAW SIĘ.
      5. Szybciej niż sądzisz poczujesz się zintegrowany (-a) z grupą.

6. I będzie bardzo dobrze, bo tu stale te same gęby do znudzenia.
      Nowej krwi potrzeba na Forum a mój Wnuk jeszcze za mały: Roksana, do roboty!!!

Ja też nikogo osobiście nie znam i pozdrawiam wszystkie gęby stare i nowe.
    • Gość: ELVIZ Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 08.07.02, 09:43
      Droga Roksano rodzaju męskiego, jak to Aard powiedział. Podzielam jego zdanie,
      że jest tutaj towarzystwo wzajemnej adoracji, ale to nie powód, by całkowicie
      rezygnować z Forum. Ja sam jestem Kafelkiem, ale nie odpowiadam na wszystkie
      posty - właśnie dlatego, że niektóre są z towarzystwa Wzajemnej Adoracji.
      Jak to w świecie bywa, zawsze tworzą się jakieś grupy i podgrupy zainteresowań.
      Nie ma się tym co przejmować, gdyż ja nie krytykuję za ortografię zbytnio,
      chyba, że poprawię - to ludzki błąd.

Serdecznie Cię pozdrawiam!
      • Gość: roksana no dobrze przesadziłam z tym trochę IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.07.02, 10:36
        chcialam znać waszą reakcję i spodziewalam się krytyki po prostu obejrzalam
        parę postów i na podstawie tego wysunełam te wnioski. pisalam w rodzaju męsko -
        damskim alby was trochę zakręcic i celowo robiłam to pod zamka:)))
        lubie was chociaz nie zawsze was rozumiem. czasami chciałabym abyscie
        traktowali wszystkich jednakowo .tak przeglądalam posty .jeden( domyslam się ze
        nie kafelek)był zainteresowany nawiązac z wami kontakt ale przedstawiliscie
        tyle tych swoich wymagan ze przestraszyl sie.a w ostatecznosci czy na czacie
        czy na forum w miarę czasu jesli jakis forumowicz staje się częstym gosciem to
        powinien byc traktowany lepiej od nowo wchodzącego.ja jestem niesmiala i lubię
        jak wchodze na czat i wszyscy mnie witają znaja mnie i nie ma podziałow na
        grupy.wiem trzeba się trochę napracować ale w kazdym razie nikt na czacie nie
        zwraca na błędy ortograficzne bo zawsze jest to zrozumiała ze zawsze zje sie tą
        czy ta literę
        to jest mój pierwszy wątek cieszę sie ze mnie nie zignorowaliscie.
        uwazam jednak ze dobrze ze o tym napisałam aby niektórych z was uswiadomic ze
        inni są zyczliwi wobec was i chcieliby abyscie wy wobec nich tak samo byli
        zyczliwi .
        pozdrawiam
        roksana
        • aard Re: no dobrze przesadziłam z tym trochę 08.07.02, 11:00
          A zatem jednak Dama!
          Witamy i zapraszamy. Czytaj i pisz. Dociekaj i kometuj. Myśl i baw się. I
          jeszcze raz WITAJ.

aA
          Rd

PS. A tym narzekającym na nadmiar wymagań byłem chyba ja, ale nie dlatego nie
          jestem kafelkiem.

Pozdro,
          aA
          Rd
    • tempus Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 10:53
      Zgadzam się z opinią Roksany(a). Jest trochę dyskusji które powinny mieć
      miejsce nie na tym forum, lecz na czacie lub przez telefon. Osoby biorące w
      nich udział piszą o sprawach osobistych, sobie tylko znanych.
      • yaa Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 11:22
        Ależ oczywiście, ale to dlatego, że forum to takie miejsce, w którym nie tylko
        pisze się o d...maryni ale też o sprawach poważnych i osobistych. Są tu różni
        ludzie i można zasięgnąć ich rady czy opinii. Jeśli ktoś chce podzielić się
        sprawami osobistymi w - jakby nie było - miejscu publicznym to jest jego
        sprawa. Zresztą to nie jest specyfika wyłącznie łódzkiego forum. Na forach o
        psychologii czy seksuologii kiedyś - a może i obecnie (nie wiem, dawno nie
        byłem, wyrzuciło mnie z tamtąd chamstwo) ludzie zwracali się z bardzo
        osobistymi kłopotami i uzyskiwali pomoc.
        Pozdrawiam
        Yaa
        • Gość: roksana Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.07.02, 11:51
          tempus dobrze napisałes to chcialam ując dzięki pozdrawiam roksana
        • tempus Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 11:55
          Nie rozumiemy się. Chodzi mi o to, że ludzie piszą np. o jakimś spotkaniu,
          zdarzeniu w którym tylko oni brali udział i pozostali nie wiedzą o co chodzi!
          Dla mnie przeglądanie takich postów to strata czasu.
          • tempus Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 14:04
            tempus napisał(a):

> Nie rozumiemy się. Chodzi mi o to, że ludzie piszą np. o jakimś spotkaniu,
            > zdarzeniu w którym tylko oni brali udział i pozostali nie wiedzą o co chodzi!
            > Dla mnie przeglądanie takich postów to strata czasu.

oczywiście ten post był do Yaa.

pozdrawiam wszystkich
          • aard Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 14:43
            Więc może po prostu byś się zjawił na takim spotkaniu? Wtedy będziesz "w
            temacie"
            aA
            Rd
            • tempus Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 15:01
              Może kiedyś jak czas pozwoli i ogłosicie na forum kiedy i gdzie...
              • aard Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 15:18
                Sam bym chciał wiedzieć...
                Ale jak jest ofcjalne spotkanie, to zawsze jest ogłaszane na Forum. Większość
                nieoficjalnych też. A podczas takich ogólnych ludzie umawiają się prywatnie -
                nic prostszego jak dołąćzyć.
                pozdro,
                aA
                Rd
                • geograf Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes 08.07.02, 21:16
                  Właśnie!!
                  Przecież każde większe spoktanie i większość mniejszych ogłaszamy na forum :)
                  tylko trzeba dobrze czytać;))

pozdrawiam
      • kropka. Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 11:50
        Znowu. Luuuuuuudzieeeeeeee!!!
        Witaj, ach witaj Roksano :-)
        1. Jeśli gadam z kimś codziennie od roku, spotkałam go parę razy oko w oko, to
        jasne, że rozmawiam z nim bardziej bezpośrednio i mniej oficjalnie, niż z osobą
        (nickiem), który widzę pierwszy raz. Przecież w realu też nie rzucasz się na
        szyję każdej napotkanej osobie. Musisz ją poznać bliżej.
        2. Poczytaj trochę więcej wątków. Czasami żremy się jak bure koty. Aż przykro.
        Zobacz np. wątek o rocznicy śmierci matki.
        3. Faktem jest, że za błędy ortograficzne gryzę, kopię, tłukę i jestem
        nieobliczalna. Na czacie też. Mam dysgrafię nad którą ciężko pracuję całe życie
        i błędy mi przeszkadzają. Poza tym, jak Yaa uważam, że kulturalny człowiek nie
        powinien robić błędów w rodzimym języku. Jesli chcesz - porównaj sobie styl i
        ortografię wątków sprzed roku i teraz. Spadniesz z krzesła z wrażenia.
        4. Wiekszość z nas ignoruje wątki flugające, szowinistyczne i chamskie.
        Niestety, nie wszyscy wytrzymują. A szkoda, bo to dość skuteczna metoda
        pozbycia się oszołomstwa.
        5. Nie ma obowiązku być kafelkiem. Ale jak kiedyś zechciałabyś nim zostać,
        będzie nam bardzo miło.
        6. Pisz na naszym forum dużo i często, bo każda czarownica jest tu na wagę
        złota. (zobacz wątki "sabat czarownic")
        pozdrawiam

• Gość: roksana Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.07.02, 11:56
          kropko jak miło mi cie poznac
          • Gość: roksana Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.07.02, 11:58
            wrescie jaksa dziewczyna ,myslalam ze tutaj sa tylko same chlopaki:))
            • aard Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 11:59

> myslalam ze tutaj sa tylko same chlopaki:))

Ale za to jakie...
              aA
              Rd

• Gość: roksana Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.07.02, 12:00
                mam pytanie czy wy tez czatujecie na czacie bo was nie widzę ile razy bylam i
                nikogo tam nie było
                • ninna Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 12:23
                  Cztujemy. Ale dopiero wieczorami. Mi najczesciej udaje sie forumowiczow
                  zalapac miedzy 21-23
                • aard Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 12:25

> mam pytanie czy wy tez czatujecie na czacie bo was nie widzę ile razy bylam i
                  > nikogo tam nie było

mam to samo pytanie...
                  aA
                  Rd
            • ninna Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was 08.07.02, 12:22
              To juz wiesz jaka to Kropka ciebie straszyli :o)

I Kropka nie jest jedyna tutaj dziewczyna. Jest nas gromadka, ale czarownic
              nigdy nie jest za malo.

Witam
              NINNA

ps. Czy my naprawde tak odstraszamy nowych forumowiczow?
    • Gość: blenda Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 12:41
      Kochanie ja niec nie chce mowic ale n ma czesciowo racje. Tworzymy cos w
      rodzaju towarzystwa wzajemnej adoracji i zdarza nam sie nie odpowiadac na
      czyjes watki. ale jest to rzadkosc
      • Gość: roksana Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest was IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.07.02, 13:39
        jak wy liczycie te posty bo ja nie wiem jak pozdrawiam roksana
        • zamek Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jest 08.07.02, 13:42
          Roksano,
          najprościej jest skorzystać z przeszukiwania forum.
          "Zadajesz" maszynce odpowiedznie parametry i ona
          wyszukuje to, co chesz oraz podaje liczbę trafnych wyników.
          Witam na forum i pozdrawiam serdecznie. Dzięki za słowa
          trafnej krytyki :)
          • kropka. Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes 08.07.02, 13:52
            Zamek, wytłumacz dziewczynie po Bożemu. Jesli jest blondynką, jak ja - nic z tego
            nie zrozumie. Nawet ja nie zrozumiałam, choć wiem, jak korzysta z wyszukiwarki.
            Proszę roksanie wytłumaczyć dokładnie tak, jakbyś tłumaczył mnie. :P
            pozdrawiam
            • zamek Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes 08.07.02, 14:36
              Hej, czego się wkurzasz i po co ten tryb rozkazujący?
              Ale widocznie ze mną tak trzeba ostatnio, bo do mnie
              nie dociera, czy tak?
              Ale już sunę - na pierwszej stronie forum
              (www.gazeta.pl/forum/) jest link "przeszukiwanie
              forum". Trza to kliknąć. Jak się kliknie, to w
              następnym oknie koło słowa "szukaj" trzeba wpisać
              własnego nicka, a pod tym okienkiem (tam, gdzie jest
              napisane "szukaj w") - kliknąć najbardziej z prawej
              (koło slowa "podpisie"). Jeżeli chce się szukać we
              wszystkich forach, to wystarczy teraz już tylko kliknąć
              "szukaj" i już. Jeżeli np. tylko na łódzkim, to
              wtenczas trzeba z listy poniżej (tam, gdzie napisane
              REGIONALNE) wybrać "łódzkie" i wtedy kliknąć "szukaj".
              • zamek zapomniało mi się 08.07.02, 14:38
                PS. Również pozdrawiam Roksanę i Kropeczkę. :)
                • Gość: roksana zajrzalam na to o czym mówiles zamku ( licznik) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.07.02, 17:21
                  i wyskoczyla dziwna suma 71 czy coś takiego a ja z wami miałam postow jakies
                  5.jak to jest mozliwe.
                  ps .opowiedzcie jak powstsliscie ile osób nalezy w tej chwili do was, czy się
                  spotykacie w realu i w jakim jestescie wieku. pozdrawiam roksana
                  • kropka. Re: zajrzalam na to o czym mówiles zamku ( liczni 08.07.02, 17:30
                    Czy szanowna pani nie za dużo wymaga? Szanowna pani wejdzie na stronę KFŁ i
                    poczyta. Wszystko tam jest. My, o nas i nie tylko. Nie ma letko, moja pani, trza
                    popracować. A jest tych lektur... :-)
                    Zamku, przepraszam za ton. Zapomniałam dać uśmiechniętą buźkę na końcu postu.
                    Wtedy wiedziałbyś, że oburzyłam się wprawdzie, ale nie tak całkiem serio :-)
                    pozdrawiam
                    • zamek Re: zajrzalam (do Kropeczki.) 08.07.02, 17:39
                      Wszysko jasne. Rozumiem. Dzięki :)
                      Pozdrawiam serdecznie :)
                  • zamek Re: zajrzalam na to o czym mówiles zamku ( liczni 08.07.02, 17:36

> i wyskoczyla dziwna suma 71 czy coś takiego a ja z wami
                    miałam postow jakies
                    > 5.jak to jest mozliwe.
                    Może tu być parę możliwości - czasem wyszukiwarka się
                    "zająknie", ale jest też możliwe, że ktoś już używał
                    takiego nicka.
                    > ps .opowiedzcie jak powstsliscie ile osób nalezy w tej
                    chwili do was, czy się
                    > spotykacie w realu i w jakim jestescie wieku.
                    Och, jej, strasznie dużo by mówić... Klub się zawiązał w
                    listopadzie zeszłego roku - podszept był niby redakcyjny,
                    ale w sumie inicjatywa samych forumian z HuBarem na czele
                    :) Jest nas coś koło trzydziestu osób, spotykamy się w
                    realu w różnych konstelacjach - od dwuosobowych (także
                    stałych, dzięki Forum zadzierzgniętych...) po pełny skład
                    (to nam się raz jeden udało bądź prawie udało). Przekrój
                    wiekowy - od gimnazjum po szacowny kwiat wieku :)) Może
                    pełniejsze odpowiedzi znajdziesz na www.kfl.of.pl/
                    pozdrawiam roksana
                    Pozdrawiam wzajemnie - Zamek :)
                    • geograf Re: zajrzalam na to o czym mówiles zamku ( liczni 08.07.02, 21:29
                      Zamku!! :)
                      Jest nas ponad czterdzieści :)
                      Dokładnie 45 :-)
                      I nigdy nie udało nam sie spotkać w komplecie...
                      no może na czacie zesżłego listopada gdy były omawiane założycielskie postanowienia :)))

pozdraiwam
    • jasam Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes 08.07.02, 18:10
      Czytam, że już wszytko zostało wyjaśnione.
      Wiatm i zapraszam nową osobę w stanie "przed uzależnieniem".
      Jasam żaaaaadko zaglądam na czat, częęęęęęęsto czepiam sie ortografii, i piszę
      dłuuuugie i poważne posty. Nie wszystko czytam - brakuje zwyczajnie czasu.
      Ale uzależnienie występuje.
      Jak w każdym społeczeństwie spotkały sie tu rozne charaktery i rozne
      zainteresowania. A że czat czasem jest uprawiany na Forum - najczęściej z
      poczucia wzajemnej przyjaźni, nie trzeba sie kryć z rozmowami. Ale i to zauważamy
      i czasem sami siebie krytykujemy.
      (halo Ixtlilto - po maturze miałaś wrocic do tematu)
      A że nie odpisza na Twoj wątek - nie przejmuj sie - ja tez mam takich dużo. Ale o
      jakimś problemie poinformowałem forumowiczow - może kiedyś, komus sie przypomni.

pozdr. dla wszystkich zaglądających na to forum
      • hubar Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes 08.07.02, 23:50
        jasam napisał:

> ...Jasam żaaaaadko zaglądam na czat, częęęęęęęsto czepiam sie ortografii...

fajnie to zabrzmiało ;-) a jeszcze fajniej napisane

pozdrowy
    • Gość: kasiaprim No, dobra, dobra - my sie wyspowiadalismy ... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.07.02, 19:47
      ...teraz czas na Ciebie . Spowiadaj sie i to szybko ! ;-)
      • Gość: roksana kasia prim ( prymuska hihi) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.07.02, 20:36
        roksana 30 lat łodzianka bezrobotna ,nie uczę sie ,bez prawa do zasilku,samotna
        bez męza, dzieci.utrzymuje sie z opieki społecznej,pozna przystojnego kawalera
        najlepiej z duzym portfelem i własnym domem i samochodem miły ,uprzejmy,szczery.
        romantyczny.
        poniewaz nie mogę zamiescic zdiecia na forum opisze jak wyglądam 160 cm
        wzrostu,ruda,przy kosci ,lubię pisac na komputerze i oglądac telewizję.a
        najbardziej leniuchować.
        • Gość: kasiaprim Re: kasia prim ( prymuska hihi) IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.07.02, 22:36
          Gość portalu: roksana napisał(a): pozna przystojnego kawalera najlepiej z duzym
          portfelem i własnym domem i samochodem miły ,uprzejmy,szczery i romantyczny.
          > poniewaz nie mogę zamiescic zdiecia na forum opisze jak wyglądam 160 cm
          > wzrostu,ruda,przy kosci ,lubię pisac na komputerze i oglądac telewizję.a
          > najbardziej leniuchować.

No, to bedziesz miała kłopoty z zadaniem pierwszym, czyli
          przystojnym... Oni rzadko wystepuja w domu, przy komputrze i TV- a jesli to przy
          własnym . Rusz sie z domu, ale wtedy nie zostaniesz Kafelkiem- braknie Ci czasu !
          Albo rybki, albo akwarium !
          I prosze mi tu nie chichotac z prima, bo prim czyli znaczek ' nie jest oznaką
          prymusostwa tylko wyznacznikiem wtórnika czegos, w tym przypadku jakichs innych
          Kaś, z którymi przy logowaniu (przeczytaj watek LOGOWANIE NA FORUM) nie chciałam
          byc mylona !

• geograf Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes 08.07.02, 21:32
      cześć:)

wszystko się wyjaśniło jak napisał Jasam, ale ja i tak mam jeszcze jedno pytanie:)

Czy ja jestem naprawde tak epwny siebie??:)
      Możesz mi przytoczyć przykłady?? Bo jeżeli tak, to chciałbym ten szkodliwy nadmiar zmienić :)

pozdrawiam serdecznie:) I pamiętaj- jeżeli chcesz to mozesz z tym jeszcze skonczyć-póki bedzie za późno :)))
      • vladip do geo 08.07.02, 21:38
        geograf napisał:

> Czy ja jestem naprawde tak epwny siebie??:)
        > Możesz mi przytoczyć przykłady?? Bo jeżeli tak, to chciałbym ten szkodliwy nadm
        > iar zmienić :)
        >
        geo pewność siebie to zaleta..:)
        więc tego nie zmieniaj tylko rozwijaj:)
        pzdr
        vladip
    • Gość: flip Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes IP: *.p.lodz.pl 09.07.02, 00:34
      Iiii-tam. To takie miejsce, gdzie PT Nowi moga pocwiczyc charakterek nie ruszajac
      sie z krzesla. A kogos, kto wyjezdza z ortografia zamiast odniesc sie do tresci,
      nalezalo odpowiednio obrobic. I tyle.
      • zamek Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes 09.07.02, 00:38
        Jako reprezentant architektury murowanej oświadczam, ze
        jestem nie do obrobienia :)
        • Gość: flip Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes IP: *.p.lodz.pl 09.07.02, 00:46
          :-) :-) Turcy juz tam wymyslili tunele - i buch!!
          • Gość: roksana Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.07.02, 11:38
            zauwazyliscie jeszcze tylko 18 postów i będę miała 100 .hubar szykuj się:))
            ( mozecie sprawdzic na liczniku) tak się rozpisałam ze juz nie wiedziałam ze juz
            mam 82 posty.
            kasia -to były zarty :)) zauwazyłam ze na forum jestes zbyt powazna.musisz się
            trochę rozluzować:)))
            • kropka. Re: kafeli czy uwazacie ze całe forum łódzkie jes 09.07.02, 11:53
              Kasia poważna??? hmmmmm.... No... może.... Ale na wszelki wypadek, Kasiu, nie
              wyluzowywowuj za bardzo, bo mam świeżą ranę i mogą mi szwy potrzaskać. Poczekaj
              jeszcze parę dni.
              pozdrowionka
              • Gość: kasiaprim _________KROPKO, zawiodłaś mnie...na kraj rozpaczy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.07.02, 12:27
                Kropko,
                po ponad pół roku wspolnego pożycia forumowego- zawiodlas mnie !
                Jak smiesz wątpic w moją powagę??!
                Powagę najpoważniejszego zjawiska tego Foruma?
                Przeciez wszystkie moje wątki ociekają powagą, o postach przez skromnosc ne
                wspomnę !
                Nie poznalas sie na mnie po prostu !
                Przykre!
                Przyjdzie mi sczeznąć(Boze, jaki piekny wyraz dla cudzoziemca-fonetyczno-
                ortograficzny cud!) z żalu.
                Ide sobie cos zrobic !
                -K

PS
                Rzutem na tasme pytam sił ostatkiem : a co Cie ugryzło? I w co, excuse le mot? I
                czy szew chocia krzyżykowy, jak na Pobożną Kropkę Pogryzioną (PKP) przystało?
                • kasiaprim Podnoszę, bo mi Kropka nie odpowiedziała... 13.07.02, 20:32
                  Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > Kropko, po ponad pół roku wspolnego
                  pożycia forumowego- zawiodlas mnie !
                  Jak smiesz wątpic w moją powagę??!
                  Powagę najpoważniejszego zjawiska tego Foruma?
                  Przeciez wszystkie moje wątki ociekają powagą, o postach przez skromnosc nie
                  wspomnę ! Nie poznalas sie na mnie po prostu !
                  Przykre!
                  Przyjdzie mi sczeznąć(Boze, jaki piekny wyraz dla cudzoziemca-fonetyczno-
                  ortograficzny cud!) z żalu.
                  Ide sobie cos zrobic !
                  -K

PS
                  Rzutem na tasme pytam sił ostatkiem : a co Cie ugryzło? I w co, excuse le mot?
                  I czy szew chocia krzyżykowy, jak na Pobożną Kropkę Pogryzioną (PKP) przystało?
            • hubar HuBar ... 09.07.02, 13:42

> zauwazyliscie jeszcze tylko 18 postów i będę miała 100 .hubar szykuj się:))
              > ( mozecie sprawdzic na liczniku) tak się rozpisałam ze juz nie wiedziałam ze ju
              > z
              > mam 82 posty.

Czy już mam zaczynać się bać? Jejq kolejna baba w sqadzie!!! Jak ja z tymi
              wszystimi wiedzmami wytrzmam na tym Forum?
              No ale słowo się rzekło... skoro będziesz miała ponad sto postów, będziesz
              chciała, regulaminu nie złamałaś, mi nie podmałaś... wiec jak ja mogę się
              sprzeciwić. Poza tym nawet gdybym to reszta wiedź mnie ... brrrr nawet nie chcę
              mysleć, a na pomoc innych magów najwyraźniej nie mam co liczyć.

pozdrowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka