teufel 18.05.05, 20:01 Partia Demokratyczna - demokraci.pl prężnie działa w Łodzi. Pogratulować:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bałuciarz To będzie zwycięska Partia IP: 62.233.181.* 18.05.05, 21:42 Gratulacje dla Zarządu Będzie to zwycięska Partia ponieważ jak czytałem 3 obszary są PRIORYTETAMI:/w takiej kolejności/ 1/OBYWATEL 2/GOSPODARKA 3/EDUKACJA dla ludzi mądrych/tzn.wszystkich/są to najważniejsze i zwycięskie obszary działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: To będzie zwycięska Partia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:34 ha ha ha - kiełbasa wyborcza!! Ludzie są potrzebni tylko do oddania głosów, a po wyborach będą nas mieć głeboko w d..... Gwarantuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli demokraci.pl IP: *.widzew.net / *.widzew.net 18.05.05, 23:02 Jedyna chyba w Łodzi partia któa oferuje konkretnych ludzi związanych z Łodzią a nie przeszczepy z Lublina czy Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 19.05.05, 19:13 Kto to jest wieslaw kowalski byly poseł? Jakiego ugrupowania to byl poseł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vriedrich Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej IP: *.widzew.net / *.widzew.net 20.05.05, 11:39 no i nie udało sizę szukanie czerwonych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyrks Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:17 Czekaj, czekaj... Znaczy jeśli ma swój zarząd to już prężnie działa? Bo ja jakoś nie widzę tej działalności. Ale dobrze, że młodzieżówka ma wreszcie jakieś zajęcie - może przestaną wymyślać zdarzenia uliczne potocznie zwane happeningami. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej 24.05.05, 09:59 Ale dobrze, że młodzieżówka ma wreszcie jakieś > zajęcie - może przestaną wymyślać zdarzenia uliczne potocznie zwane happeningam > i. Co jest w tym złego?? Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej 25.05.05, 16:08 Jak na razie wciaz za. Ale jak zaproponowano przyjecie Zyty Gilowskiej to zaczynam sie zastanawiac... Zobaczymy jakich wystawia kandydatow. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej 25.05.05, 17:55 Yyyy. Kiedy zaproponowano?? Nie zaproponowano:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej IP: *.widzew.net / *.widzew.net 25.05.05, 20:06 Po utemprerowaniu Gilowska moze być bardzo pożyteczna. Aczkolwiek póki co nic jej nie zaproponowano... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej 27.05.05, 09:26 Czy pożyteczna - nie wiem:) Wiem, że NIE zaproponowano:) Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej 25.05.05, 22:45 Czy p. Robert Pawlak jest rodziną byłego wiceprezydenta? Wiem że to dość pospolite nazwisko, ale w końcu to samo miasto i ta sama partia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizzly Re: Zarząd łódzkiej Partii Demokratycznej IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 26.05.05, 09:29 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli buhahhhahahhaa IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.05.05, 00:25 A czy ja jako Kołodziejczyk to ten sam Kołodziejczyk co szefował Wojsku na początku lat 90??? Czy moze to ten co grał kiedyś bodajże w Lechu na pozycji bramkarza? Robert Pawlak tak naprawdę to syn siostrzeńca brata swojego stryjecznego wuja, brata ojca słynnego Kazimierza Pawlaka :) tego od samych swoich. bez przesadyzmu ludzie... :) www.lodzkie.demokraci.pl Odpowiedz Link Zgłoś