Dodaj do ulubionych

garnki jak ingenio

03.02.13, 19:50
Moje ingenio konczą żywot. Muszę kupić garnki, niekoniecznie tefala. Ważniejsza od powłoki jest dla mnie jak najmniejsza przestrzeń przy przechowywaniu. Ingenio są genialne w tym względzie, wkładam jeden w drugi, drugi w trzeci i już...
Możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • natalek79 Re: garnki jak ingenio 04.02.13, 08:52
      Tefal ingenio classic miałam kilka miesięcy - tak się rozpuściłam przy nich, że gdy wymieniłam końcem roku kuchnię na indukcję i musiałam zmienić garnki nawet nie myślałam o innych wink Żadne inne mi nie pasowały: bo powłoka, bo rączka odpinana, bo wygodne i do zmywarki i do lodówki...Żałowałam tylko, że wcześniejszy komplet był classic (ten czerwony) i na indukcję się nie nadawał, bo mi teraz stoi w pudełku jak nowy i wyrzucić szkoda, a w rodzinie indukcje zapanowały. Nawet zastanawiam się czy nie wystawić do sprzedania, ale ileż bym za nie kasy odzyskała? Pewnie nie warto...
      • dagmarrka Re: garnki jak ingenio 04.02.13, 09:54
        a ja bym z chęcią kupilasmile na ile wyceniasz swoje ingenio?
        • natalek79 Re: garnki jak ingenio 04.02.13, 10:30
          Ojej, nie zastanawiałam się wogóle nad tym...
          Mam ten zestaw allegro.pl/garnki-tefal-ingenio-l52793-zestaw-10-czesci-i2995986197.html oczywiście z fakturą, oryginalne pudełko, używany bardzo krótko, aczkolwiek patelnia wiadomo że intensywniej, bez zarysowań, używane na kuchni elektrycznej, więc bez zabrudzeń i odkształceń. Mogę ewentualnie w wolnej chwili zrobić jakies fotki i puścić. Trochę mi ich szkoda, bo wogóle nie zniszczone, ale z drugiej strony nie używam, bo nie na indukcję, nie myślałam o cenie, musiałabym popatrzeć czy wogóle ktoś takie sprzedaje i za ile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka