anilek_swiety 22.05.05, 05:40 zmarnowalem noc, nie liczylem ze wygra ale chcialem popatrzec na kawelek boksu, az mi sie wierzyc ne chce ze golota to bokser, kompromitacja toalna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapi4 Re: golota -tragedia 22.05.05, 11:17 ... i zakończmy na tym ten wątek. ...o Iwanie Delfinie może tyż... Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: golota -tragedia 22.05.05, 16:20 Na szczęście nie oglądałem, ale sądząc z treści waszych postów to Andrew dał plame :( Ale chyba jednak mamy mistrza świata tylko że w wadze półciężkiej i to chyba w dobrym stylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: golota -tragedia 23.05.05, 00:01 no tak, ale waga Andrew-a to inna kasa i widowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: golota -tragedia 23.05.05, 00:00 Na szczęście przewidywałem że przegra po 12 nudnych rundach do 7 rano i dałem sobie spokój. Ale takiego ekspesowego końca Andrzejka nie przewidywałem. Cóż może za wykidajłę robić we Włocławku. Z głodu nie zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzlak Sposób na Gołotę.. 23.05.05, 12:18 Najpierw na niego wrzasnąć, tak by się przestraszył, a potem to już tylko dotknąć. Można go także przestraszyć w inny sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: golota -tragedia 27.05.05, 03:38 była tragedia.niestety republika.pl/zgierzstart/xzx/ Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: golota -tragedia 27.05.05, 04:00 Czy naprawde ktos z was wierzy jeszcze, ze dotychczasowe walki Goloty i ich wyniki nie byly dotad w calosci z gory fingowane "na zlecenia" i z "roznych wzgledow", a sam Golota nie byl "wytrychem" w rekach innych? Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: golota -tragedia 27.05.05, 04:57 Zakłady o wynik to zdaje się spory deal. Kto tam wie o co tak naprawdę poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
siradz Re: golota -tragedia 27.05.05, 07:10 No jesli tak miało być to chyba walka byłaby lepiej wyreżyserowana a nie w pierwszych kilku sekundach zakończona. Mimo wszystko widzów też trzeba szanować przecież to ich kasa idzie na takie przekręty, no nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś