Gość: nika_30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:52 mam ochotę na rowerowe wycieczki w okolicach Łodzi, nie przesadnie ambitne tzn . nie ponad 80km. Ruszcie sie sprzed komputerów- swiat teraz tak pięknie pachnie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: locky Re: rowerowe wycieczki IP: *.lodz.mm.pl 02.06.05, 00:03 Troche jezdze rowerem ale czy takie piekne widoki i zapachy to bym raczej nie powiedzial. Wszedzie spaliny a jadac bocznymi drogami na poboczach dzikie wysypiska smieci. Ale to tylko moje spostrzezenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: rowerowe wycieczki IP: *.4web.pl 02.06.05, 17:41 No chyba nad Strugą dobieszkowska nie byłeś:P Rzeczywiście, nalezy ruszyć t. sprzed kompa i zoabaczyć, a potem pisać:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:56 to jak siejedzie na Warszawę , Głowno - przed dobrą ? skręca sie na Dobieszków /centrum konf./ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: rowerowe wycieczki IP: *.4web.pl 03.06.05, 08:47 Ja tam jeżdzę na okretkę tzn. od Strykowa odbijam w prawo i tam przez Sierżnię, Skoszewy i do Dobieszkowa- nikt prawie tamtędy nie jeżdzi, więc jest bosko:)))))) Tak , to jest jak się jedzie na Głowno w zasadzie, a le jeszcze przed Strykowem czyli spory kawałek Do Głowna:)Jena z najliższych i najpiękniejszych tras w okolicach Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: rowerowe wycieczki IP: *.4web.pl 03.06.05, 09:00 Zresztą napisze sensowniej , bo to ładna trasa, około 60 km w całości:) Widzew- Stoki wzdłuż toru kolejowego- Łagiewniki- droga na Stryków za klasztorem -Stryków 0 droga na Sierżnię i Park Krajobrzowy wzniesień łódzkich - i tu są dwa warianty, jak mi sie chce - krótszy:Skoszewy , Struga dobieszkowska, Byszewy, Boginia, Nowosolna, Mileszki, Widxew - dłuższy : od Sierżni drogą do Starej -Grzmiącej i do Brzezin i z Brzezin albo droą na Gałkówek, albo na Bedoń fajniejsza przez Wiączyń i Mileszki na Widzew. Są opcje asfaltowe i polne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:22 to kiedy jedziemy? jutro ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: rowerowe wycieczki IP: *.4web.pl 04.06.05, 17:15 Ja mogę sie pisac na grupową jazdę, ale nie w tym tygodniu, i chyba nie w następnym. Niestety obowiązki górą. Ale od połowy czerwca nie widzę problemu:) A tak szczerze, to jest jeszcze pare innych ładnych tras:)Po prostu trzeba posiedzieć nad mapą topograficzną i same sie pojawiają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locky Re: rowerowe wycieczki IP: *.lodz.mm.pl 04.06.05, 16:40 Dokladnie znam ta trase ale to sa naprawde wyjatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertas Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:49 Witaj!!Mam pytanko..J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika_30 Re: rowerowe wycieczki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 17:27 pytaj, kto pyta nie błądzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Re: rowerowe wycieczki 02.06.05, 23:17 Arturówek,Nowosolna,Kalonka, Dabrówka, Cesarka, Skoszewy, Nowosolna,Arturówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:53 ile to km. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 00:31 ale chyba pomimo wydruku w dzisiejszej /właściwie wczorajszej/ Wyborczej odzew mikrutki :( a siedzcie sobie,siedźcie przed tymi szklanymi światami /skądinnąd bardzo wciągającymi/, ja w sobotę jadę, choćby deszcz i grad ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: rowerowe wycieczki IP: *.4web.pl 09.06.05, 08:16 Jakiego wydruku? O co biega? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policmajster Re: rowerowe wycieczki IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.05, 20:31 Napisz skąd wyjeżdżasz i o której godzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:04 dziś 2 niże i deszcz, moze jutro będzie ładniej na test trasy podanej przez Klarę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policmajster Re: rowerowe wycieczki IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.06.05, 19:38 Ale chcesz jechać sama, czy mogę się zabrać? Jeśli mogę, to daj jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:26 pewnie że miło bedzie jak dołączysz ,ale zdolności orgaznizatorskich nie mam, wiec może Ty podaj gdzie najlepiej byłoby sie spotkać, jadę z cenrtum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policmajster Re: rowerowe wycieczki IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.06.05, 22:01 W parku Źródliska przy palmiarni. O której godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:30 11? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policmajster Re: rowerowe wycieczki IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.06.05, 22:35 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:35 ok,11, jakis znak rozpoznawczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policmajster Re: rowerowe wycieczki IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.06.05, 01:37 Mam zielony rower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: rowerowe wycieczki IP: *.4web.pl 12.06.05, 10:58 A ja ciągle jeszzce nie mogę...wrrr...ej, jak pojedziecie i wrocicie, to opiszcie , gdzie byliscie i jak było , ok? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:36 byliśmy :) było sympatycznie bardzo, nawet zastanawialiśmy się nad Twoją trasą,ale ze względu na niejasna sytuację pogodową /wyjeżdzaliśmy to padało trochę/ wybraliśmy bliższe Łagiwniki i park wzniesien łodzkich, ale fajnie . Czyli czekamy na Ciebie - sama poprowadzisz nas swoją trasą żebyśmy nie pobłądzili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: rowerowe wycieczki 09.06.05, 00:34 Proponuje Łagiewniki- wzdłuż i wszerz i dookoła. I na każdym kroku pięknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: rowerowe wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:08 wpadnijcie zobaczyć strusie w Nowosolnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: rowerowe wycieczki 11.06.05, 23:21 Ja się kręce przede wszystkim po łagiewnikach. Niby małe ale jest sporo fajnych miejsc nie tylko do pedałowania ale i do skakania. Odpowiedz Link Zgłoś