Dodaj do ulubionych

Zginął Miś Uszatek

IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.06.05, 21:26
KK. Człowieku! Czyś ty też zwariował? Przecież ty masz być chory! No... Ty
jesteś chory! Cięż-ko cho-ry! Pięćdziesiąt tysięcy złotych ten dzień mnie
kosztował! Czy... Chcesz siedzieć razem ze mną?! Jak ci się nudzi to wyjedź!
Na grzyby pojedź! Szlag mnie trafi!
Obserwuj wątek
    • Gość: cwi Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 09:21
      Co za narod. Wszystko kurcze ukradna.

Nic dziwnego ze polakow widza za granica jak widza.
    • Gość: lobo123 Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 09:33
      A może miał dosyć tego bagna i wyjechał do Anglii.
      • witlas2 Re: Zginął Miś Uszatek 07.06.05, 09:37
        - Naród kradnie na potęgę
        - A ludzie z okien nie widzą?
        - A Pan coś widział?
        • Gość: shmoolander Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:50
          co za medna jakas!!! 30 mln dzieci i doroslych sie na nim wuchowalo! co za
          lamus to mogl zrobic. to wlasnie jest tradycja "mis uszatek" a nie jakis tam
          ciapowaty pik-pok czy coralgol... nawet jesli to dzieciak jakis zrobil to co to
          za matka/ojciec ze nie wie skad dzieciak ma cos w reku czego sama nie kupowala
          albo od babci nie dostal! a jakby mial g...o w reku to tez by nie zauwazyla?
          ech... litosc i trwoga. niech jeszcze zapierdziela koziolki z poznania,
          lajkonika, a zlomiarze niech wyniosa syrenke i smoka wawelskiego. chamstwo i
          drobnomieszczanstwo! a do tego co za poljenteligient zostawil misia bez
          gabloty? ciekawe czy swoj telefon tez by zostawil bez opieki. wiadomo, nie moje
          to niech sobie biora. zal juz liter.
          • brite Re: Zginął Miś Uszatek 07.06.05, 10:38
            Gość portalu: shmoolander napisał(a):

> a nie jakis tam
            > ciapowaty pik-pok czy coralgol...

No niee, proszę tu nie obrażać Colargola, Uszatek był uroczy, ale Colargol rządzi.

Byłem w niedzielę w Charliem i Uszatek jeszcze był (koło południa) - sam byłem
            zdziwiony, że wystawiono go na zewnątrz gabloty. Colargol zaś był za szybą i nie
            mogłem go dotknąć :(
            • Gość: EgoSumEgo Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.05, 17:13
              Ja też nigdy nie lubiłem Coralgola, jakis taki, dziwny był. Pikpok mnie nie
              wkurzał jeszcze, ale Coralgol tak. A Uszatek...ba! Uszatek to był gość!

Co do kradzieży-może dlatego go zostawili na wierzchu? (Znaczy się-by zdobyć
              pieniądze z ubezpieczenia) Może to prowokacja, by odzyskać Matołka? To by
              wyjaśniło,że nie chcieli ryzykowac i zostawili Coralgola zabezpieczonego
              (którego i tak nikt by nie chciał,bo to maminsynek był, o!)
              A co do kradzieży... to musiał być jakiś burak i już.
              • brite Re: Zginął Miś Uszatek 07.06.05, 17:21
                Gość portalu: EgoSumEgo napisał(a):

> Ja też nigdy nie lubiłem Coralgola, jakis taki, dziwny był.

No i cały w tym czar!
                Uszatek byłby bardzo ubogi bez głosu Czechowicza. Colargol zaś jest klasą samą w
                sobie, fenomenalna animacja i pomysły.
                • Gość: EgoSumEgo Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.05, 23:14
                  Ja tam dalej obstawiam przy swoim... :) Jednak, zawsze musi tak być,że różne
                  strony mają różnych zwolenników. Ja tam nadal lobbuję za Uszatkiem ;)
          • Gość: Ktos tam Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.hsd1.tx.comcast.net 07.06.05, 13:01
            Gość portalu: shmoolander napisał(a):

> co za medna jakas!!! 30 mln dzieci i doroslych sie na nim wuchowalo! co za
            > lamus to mogl zrobic. to wlasnie jest tradycja "mis uszatek" a nie jakis tam
            > ciapowaty pik-pok czy coralgol... nawet jesli to dzieciak jakis zrobil to co
            to
            >
            > za matka/ojciec ze nie wie skad dzieciak ma cos w reku czego sama nie
            kupowala
            > albo od babci nie dostal! a jakby mial g...o w reku to tez by nie zauwazyla?
            > ech... litosc i trwoga. niech jeszcze zapierdziela koziolki z poznania,
            > lajkonika, a zlomiarze niech wyniosa syrenke i smoka wawelskiego. chamstwo i
            > drobnomieszczanstwo! a do tego co za poljenteligient zostawil misia bez
            > gabloty? ciekawe czy swoj telefon tez by zostawil bez opieki. wiadomo, nie
            moje
            >
            > to niech sobie biora. zal juz liter.

Rzeczywiscie, "jenteligent" to pisze.
      • Gość: szwet14 Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.bredband.comhem.se 07.06.05, 12:38
        Jasne - na piwo z Paddingtonem.
    • camel_3d A TO POLSKA WLASNIE 07.06.05, 10:15

• Gość: dada ŁÓDŹ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:35
      ...
      • cassani odwal się od Łodzi! Cały naród kradnie na potęgę;) 07.06.05, 11:32
        • uerbe Nie uogólniaj... 07.06.05, 11:37
          znam takich, co nie kradną.
        • mag.gie Re: odwal się od Łodzi! Cały naród kradnie na pot 07.06.05, 11:37
          Łodziak nie ukradłby Misia! Mamy go na codzien, to pewno jakiś turysta.
          Przyszedł, zobaczył pierwszy raz w życiu, zakochał się, chciał go mie i
          ukradł...!
          • Gość: dada możliwe, ale zrobił to w ŁODZI... :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:32
            :)
    • Gość: am Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:41
      smutne
    • Gość: prosiaczek Przeciez on bierze OMKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:47
    • Gość: kobra-nocka A Koziołek Matołek się odnalazł? IP: 153.19.98.* 07.06.05, 10:49
      przecież jego tez ktoś porwał jskiczas temu
      • Gość: szwet14 Re: A Koziołek Matołek się odnalazł? IP: *.bredband.comhem.se 07.06.05, 12:40
        Koziolek wrocil sklonowany calkiem niedawno.
        • Gość: dosia Re: A Koziołek Matołek się odnalazł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:49
          ja wiem,to kosmici porwali,bo te zielone ludy nie maja takiego.najpierw
          porywali ludzi,a teraz przyszła pora na misie
    • Gość: żelki Miś Uszatek uciekł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:18
      do Bieszczad :D.
      • mag.gie Re: Miś Uszatek uciekł... 07.06.05, 11:26
        Co za społeczeństwo! Już nawet misie kradną... Oddajcie Misia Uszatka, on jest
        misiem z wadą, bo klapnięte uszko ma, więc po co wam taki...
    • regine Re: Zginął Miś Uszatek 07.06.05, 11:28
      A może to kolekcjoner,bajkowych bohaterów????
      Straż postawić,niech pilnuje Coralgola!!!!
      A zaczęło się od Koziołka Matołka....
      • regine Re: Zginął Miś Uszatek 07.06.05, 11:30
        Dodam ,że prawie wszystkie afery ,wypływają z Łodzi ,co za miasto????
        • Gość: J.S. Re: Zginął Miś Uszatek IP: 212.191.37.* 07.06.05, 15:36
          W innych miastach tez sa afery Einsteinie.
          W Lodzi sa one wykrywane - jedyna roznica.
    • cassani Miś uszatek ma romans Barbie 07.06.05, 11:36
      ale tak naprawdę to razem z Pinokiem na dziwki. Wiecie, Pinokio zna dobre
      lokale i najlepsze laski - mozna się tylko domyślac dlaczego.
    • Gość: Mileer Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.rokita.com.pl / 212.244.170.* 07.06.05, 12:29
      W tej Łodzi to nawet Misia ukradną.
    • Gość: prosiaczek Uszatek poszedl szukac BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:52
      • Gość: irq Re: Uszatek poszedl szukac BMW IP: 10.30.39.* 07.06.05, 13:43
        hooop , hooop samochodziku!!!
    • adalberto3 A Kaczka Dziwaczka ? 07.06.05, 12:52
      Nienawidzę Kaczorów - to blagierzy !
      • roomtsays Najpierw Koziołek Matołek, teraz Uszatek 07.06.05, 13:15
        ...

Ukradli Koziołka Matołka

jack (23-02-2005 03:00)

Sprzed Muzeum im. Kornela Makuszyńskiego w Zakopanem zniknęła rzeźba Koziołka
        Matołka. Zostało tylko jedno kopytko...
        Pozdr.
        R.
        ;o)))
    • Gość: 40-latek Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.lanet.net.pl 07.06.05, 13:26
      Kurcze Ludzie... oddajcie tego Misia to naprawde strasznie przykre... poprostu
      przykre ze nawet tak miłą i beztroską postać ja Miś Uszatek moze spotkac coś
      tak przykrego... mam nadzieje ze to wszystko to tylko jakies koszmarne
      nieporozumienie... !! Pozdrawiam Wszytskich ktorzy sie "wychowali" na Misiu
      Uszatku !!
    • Gość: Madzia Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:36
      Rany to straszne :( Martwie sie o niego. A co jesli go nie odnajda? Moze to nie
      dziecko? Moze zostal porwany? A jak zazadaja okupu? To przykre :( Tesknie misiu.
    • Gość: poinformowana Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:01
      Rusza wielka akcja medialna mająca na celu rozgłoszenie całej sprawy. Mam
      nadzieję, że Miś się odnajdzie. Nie dziwi mnie jednak fakt, że ktoś go ukradł -
      Miś był niczym nie zabezpieczony, stał sobie na gablotce i nikt go nie
      pilnował. Chyba obsłudze Charliego nie przyszło do głowy, że ktoś mógł być tak
      zuchwały i ukraść Uszatka.
      Mam nadzieję, że się odnajdzie.
      Złodzieju! Charlie daje całoroczny bilet do kina, jeśli oddasz Uszatka!!!
    • Gość: Mariusz Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:25
      Poprostu miał dość tego chorego Państwa i też wyjechał na Zachód w poszukiwaniu lepszego życia.
    • aniaczepiel Re: Zginął Miś Uszatek 07.06.05, 16:01
      To Biuro Ochrony Rządu ukradło!!!
    • aniaczepiel Nie - to nie BOR - pomyłka... 07.06.05, 16:04
      Kto był ostatnio w Łodzi? Premier BELKA! (dowód na: www.kprm.gov.pl)
      Przypomniało mu się dzieciństwo... ;)
    • konread Re: Zginął Miś Uszatek 07.06.05, 16:31
      U nas nawet bohaterowie bajek maja przechlapane, Miś Uszatek, wcześniej Koziołek
      Matołek (też skradziony), atak radnych LPRowskich w Lublinie na Kubusia Puchatka
      (walka o nazwę przedszkola)... smutne:-(
    • Gość: schliesky Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:37
      Miś Uszatek to stary ubek.
    • Gość: asias Re: Zginął Miś Uszatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:28
      Oddajcie misia!!!!!
    • maruda odnalazł się :) 07.06.05, 17:38
      Jutro zostanie wypuszczony z komendy policji, gdzie obecnie jest przesłuchiwany na okolicznośc uprowadzenia :)

/za Trójką/

Heja! :)
      • Gość: Michał M. Re: odnalazł się :) IP: 80.51.227.* 07.06.05, 23:41
        16-letni chłopiec podobno ukradł Misia. Szczylowi trzeba solidnie wtłuc! Miś
        Uszatek to dobro narodowe! Nie żartuję, to super bajka była!
    • gosia_chello Re: Zginął Miś Uszatek 07.06.05, 17:54
      Jejku ! to straszna wiadomosc ! Moj ukochany Mis Uszatek!
      Kto go ukradl ? A jesli ten ktos nie umie Misia uszanowac ? Jesli go, nie daj
      Bog, zniszczy ? Moze nie umie sie opiekowac misiami ?
      I znowu w Lodzi. To jakas zaraza !
      Albo ktos chcial koniecznie miec Misia Uszatka (bo kolekcjonuje postaci z
      bajek) albo chcial dac w prezencie maskotke dziecku ale az musial ukrasc ?
      Barbarzynstwo ! Wychowalam sie na tym Misiu a poza tym kocham misie :))
      Nie rozumiem jak mogli go nie pilnowac. Przeciez to eksponat muzealny.
      Oddajcie Misia !!! To dobro narodowe !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka