Gość: Filopat IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 18:29 Tak na kanwie awantury w Radio Łódz - jakie Radio jest w Łodzi najlepsze? Ja stawiam na PARADĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: Jakie RADIO w Łodzi jest najlepsze? 10.06.05, 18:30 Żak, albo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe też się podłączę... 13.06.05, 18:32 radio żuk... albo shoutcast i wybór tam. Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Radio Ma Ryja - nr 1 w Polsce 17.06.05, 22:59 Zdecydowanie polecam. Siedzi świnia i mantrę odchrumkuje co kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: Jakie RADIO w Łodzi jest najlepsze? 10.06.05, 18:43 Najlepsze? Muzyka, seriwsy, informacyjne, strona www, konkursy, siedziba? jakie są kryteria? A tak naprawdę to przecież co kto lubi. Wielu Łodzian słucha zresztą pewnie stacji ogólnnopolskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość WYŁĄCZONE - BO TO RADIA DLA DRESÓW IP: *.plusgsm.pl 10.06.05, 18:47 jeszcze Trójka ujdzie, chociaż gdzie te czasy...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
lenny-g Re: Jakie RADIO w Łodzi jest najlepsze? 10.06.05, 21:13 Eska Rock - już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: BIS 10.06.05, 22:11 Najlepsze w Łodzi radio to oczywiscie mój Grundig co daje takiego czada że lusterka boczne dostają delirki :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: BIS 10.06.05, 22:13 słuchanie głośnej muzyki w aucie jest niewskazane. spróbowałam ostatnio wypróbować siłę radia i rzeczywiście CZAD, ale też raczej nie usłyszałabym ambulansu czy straży pożarnej... nie mówiąc już o pracy silnika... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: BIS 10.06.05, 22:29 Nawet jak stoje na skrzyzowaniu bez radyja to silniczka nie słychać wiec problem z głowy. A pogotowie oraz strazakow bojowych najlepiej widać we wstecznym lusterku o ile ktoś kurczowo nie gapi sie na tylny zderzak poprzedzajacego :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: BIS 10.06.05, 22:31 uuu... to co to za aucik, ze silnika nie słychać....?? jakiś wypas. o pogotowie się spierać nie będę, bo już dwóch takich co nie słyszeli i przez to tez nie widzieli i nie ustąpili widziałam i bardzo niepolubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: BIS 10.06.05, 22:43 A ja dzis bardzo niepolubilem debilowatych kierujacych. Korek jak jasny gwint a te ciołki wjezdzaja i stają na srodku a potem udają ciężko zdziwionych ze tarasują wszystkim przejazd. Az kcialem dziś jednemu mercowi mache szczaskać. Powstrzymały mnie przed tym haniebnym czynem dzwieki płynace z najlepszego łódzkiego radyja :)))) P.S.Jaki tam wypas? To po prostu sprawne autko nie bedące w przeszłości sciągane na lawecie w konsystencji zgniecionej puszki from beer :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Pawełku, 10.06.05, 23:44 No mnie sie tak wydaje po zasiegnieciu głębokiego wdechu ze raczej to które włączam przyciskiem z numerem 3 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka z łódzkich 10.06.05, 23:45 to cienko jest... Radio Łódź? tak sobie chyba Parada? ygh.. wrrr! ESKA? j.w. co tam jeszcze jest typowo łódzkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misu bis to radio dla młodziezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:01 Odpowiedz Link Zgłoś
tabu22 Re: z łódzkich 11.06.05, 14:31 evonka napisała: > to cienko jest... > Radio Łódź? tak sobie chyba > Parada? ygh.. wrrr! > ESKA? j.w. > co tam jeszcze jest typowo łódzkie? Jako fan radiofonii informuję: typowo łódzkie jest - Radio Łódź , Parada , Pogoda i Żak częściowo łódzkie:Eska,Gold FM,Plus,Złote Przeboje - to sieci radiowe są programy z Łodzi i z centrali. A cała reszta to sama wiesz ...z Polski. Dlaczego tak dopytujecie,które radio łódzkie jest najlepsze? Zainteresowani lokalnością,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: z łódzkich IP: 62.233.225.* 11.06.05, 16:56 Radio Żak zerowa komercja i bez umcy umcy duzy plus tego radia to ze jest wiele audycji tematycznych i nie ma tej samej sieczki jak sie czegos nie lubi to sie nie slucha a przegladajac ramowke mozna znalezc tu cos dla kazdego spragnionego ucha... ja znalazlem... "blues po zachodzie słonca"... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tabu22 Re: z łódzkich 11.06.05, 17:10 Kiedy to i o której? A coś jazzowego tam też dają??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: z łódzkich IP: 62.233.225.* 11.06.05, 17:23 tez jazzik jakos w niedziele leci ale nie kojarze, dokladniej to www.zak.lodz.pl tam jest ramowka a blusik w poniedzialki od 20 do 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: z łódzkich IP: 62.233.225.* 11.06.05, 17:25 a jest jeszcze w tygodniu cos takiego jak "szafa pelna jazzu" jakos wieczorkiem p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Radio Marzanna - tylko złe wiadomości nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
dzo-asia Powtórka z dzo-asi 11.06.05, 19:12 A mój narzeczony to mówi, że ja tak nadaję, że wszystkie rozgłośnie przy mnie wysiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Powtórka z dzo-asi 11.06.05, 19:51 Sprzęzasz, Kochana, sprzęzasz, Twe watty są w stanie poskromić nawet rozryczaną Parade :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzo-asia Re: Powtórka z dzo-asi 11.06.05, 19:53 ........wystarczy mnie tylko trochę podkręcić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Powtórka z dzo-asi IP: *.toya.net.pl 13.06.05, 13:19 to nie o takie radio chodzi...:P choc takowe tez jest przyjemne :D Radio ZAK Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Jakie RADIO w Łodzi jest najlepsze? 13.06.05, 21:45 A jakie LODY sa najsmaczniesze? Jaki KOLOR SKARPETEKjest najladniejszy? Jakie ZAKRETY sa fajniejsze? W lewo czy w prawo? A co to do licha za PYTANIE? LOL, ale sie ubawilem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odyn Re: Jakie RADIO w Łodzi jest najlepsze? IP: *.smrw.lodz.pl 13.06.05, 22:02 Tylko TRÓJKA reszta to szajs i fajans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** OCZYWIŚCIE ŻE RADIO ŁÓDŹ***** IP: *.pl 15.06.05, 12:38 Trójki słuchałem i się porzygałem, od classica w uchu mi bzyka (bynajmnie nie muzyka) a Parada - szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
maskacjusz Re: wyłączone 14.06.05, 15:08 Właśnie dlatego lubię przychodzić do pracy. Mam komfort nie-słuchania radia. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy Re: Jakie RADIO w Łodzi jest najlepsze? 14.06.05, 17:47 A ja uważam, że to jest źle postawione pytanie. Powinno ono brzmieć: Jakie AUDYCJE w łódzkich radiach są najlepsze ? Mało jest osób, które lubią jakieś radio od początku do końca. Za to znam mnóstwo osób, które mają swoje ulubione programy w stacjach radiowych. I niech tak pozostanie. Pozdrawiam Prawy-radiowiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.agrafek Taraban 2 - stereo, ze wzmacniaczem. 18.06.05, 09:50 Na tranzystorach!!! Odpowiedz Link Zgłoś