Gość: Icek ChrisBTO IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:06 te czujne redachtory. Dosc napisac o napletku przypinanym na rzepy i juz osla. No i czego? Przeciez nie pisze Kurwa Mac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ChrisBTO Re: Matulu - zabili meeee! IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:16 Kurwa mac to ja mowie sobie PRYWATNIE do wnuka. Niech sie uczy od malenkosci. A na forum przestrzegam dobrych obyczajow i kindersztuby. Rezcz jasna dla zachowania pozorow, bo generalnie jestem cham i prostak. Co drugie slowo na k.. KALORYFER Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Matulu - zabili meeee! 23.07.02, 09:15 Matula tu nic nie pomoże ;-) Pisz bardziej zawile, my się domyślimy ;-) haha hihi pozdr megankowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: Matulu - zabili meeee! IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:27 Dobra bedzie badziej zawile: Starego bosmana slynacego z soczystego jezyka poproszono o opowiedzenie ktorejs z licznych przygod. Ale, panie bosman, powiadaja, niech pan nie uzywa brzydkich wyrazow, powiadaja, tu sa damy, powiadaja. Bosman opowiada: To, kurwa, byl ciezki rejs, kurwa, ale doplynelismy. No i, kurwa, schodze ci ja na lad w Valparaiso, kurwa. Patrze, kurwa, a tu kurwa na tym kurwa nadbrzezu, stoja kurwa te no.. no, te PANIENKI LEKKICH OBYCZAJOW Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Matulu - zabili meeee! 23.07.02, 09:37 Zgodnie z sugestią Megankowej - domyśliłem się :-))) aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Matulu - zabili meeee! 23.07.02, 09:38 ha ha .... taaa.... bosmany to tak mają ;-) bez qrew obyć się nie może .... a w dodatku jaki on delikatniutki .... wtedy kiedy nie trza ;-) no widzisz .... przeszło... Odpowiedz Link Zgłoś