roger.zywoplot Re: Wąsowicz donosi! 17.06.05, 07:40 Ależ to rewelacyjny pomysł prezesa, chyba najlepszy! Nagroda przechodnia to jest to! Teraz odbiorą poprzednikom i przydzielą sobie. Następni muszą iść ich śladem! Ewentualnie można by dopuścić, przez analogię do pucharów mundialowych, przejęcie nagrody przechodniej przez trzykrotnego z rzędu zdobywcę tejże. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Wąsowicz donosi! 17.06.05, 07:50 > Ewentualnie można by dopuścić, przez analogię do pucharów mundialowych, > przejęcie nagrody przechodniej przez trzykrotnego z rzędu zdobywcę tejże. Nie musi być z rzędu:) Odpowiedz Link Zgłoś
roger.zywoplot Re: Wąsowicz donosi! 17.06.05, 07:55 teufel napisał: > > Ewentualnie można by dopuścić, przez analogię do pucharów mundialowych, > > przejęcie nagrody przechodniej przez trzykrotnego z rzędu zdobywcę tejże. > > Nie musi być z rzędu:) Heh, wiedziałem, że pewnie walnę coś do czego się będą mogli fani kopanej doczepić ;-) No ale mój warunek zwiększa skalę trudności, a jak wiemy prezes Wąsowicz uwielbia trudne wyzwania, dlatego też podjął się doprowadzenia MPK do obecnego stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wąsowicz donosi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 08:14 Na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
lugal Re: Wąsowicz donosi! 17.06.05, 15:30 Wąsowicz wstydź się donosicielu. Ciebie trzeba zlustrować to co robisz z pracownikami i mpk. A nagrodę gdybyś miał dostać od pracowników i łodzian to wiesz co by było? Taczka! A nie nowa limuzyna. I myślę że łodzianie wywieźliby ciebie na tej taczce aż do Krakowa (poświęcili by się). Ale przyjdzie kryska na matyska jak mówi krakowskie przysłowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
prezu MPK Łodź donosi 17.06.05, 10:00 Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby :-) A serio mówiąc: skandal. Dla pocieszenia powiem, że MPK Łodź nie najgorsze jeszcze w kraju, lubelskie jest lepsze (a wiem z autopsji). Mnie tylko ciągle szokują siedzenia w starych tramwajach. Wyglądają jak nie powiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
lugal Re: MPK Łodź donosi 17.06.05, 15:27 Ciekawe,że Wąsowicz napisał o nagrodzie przyznanej przez poprzedniego prezesa, jak sam ma dostać. To jest nazywane obroną przez atak. Sam ma problem z uzyskaniem nagrody (za co ma ją dostać??? Za to że zdezelował cały tabor!!???) i dlatego chce pokazać że inni dostali. Tylko żeza poprzedników MPK było w czołówce polskich firm komunikacyjnych zaś teraz jest na dnie. Wąsowicz powinien 2 razy czerwienić się ze wstydu- 1 raz że żąda nagrody za mierne wyniki w prowadzeniu firmy, 2 raz że próbuje podważyć czyjąś dobrą pracę przez 40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: MPK donosi IP: 194.42.116.* 17.06.05, 15:34 hmmm, zastanawiam się czy ja mam nie donieść na Wąsowicza... tylko gdzie? Spóźniające się tramwaje i autobusy, brud, popsuty i zniszczony tabor zagrażający podróżnym... A jeszcze chytrus chce za to nagrodę. To po prostu żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: MPK donosi IP: *.krakow.sint.pl 17.06.05, 23:44 > Spó 1/4niaj+-ce sie tramwaje i autobusy To ty wychodzisz za wczesnie brudasie Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: MPK donosi - a na MPK tylko sie skarżą 17.06.05, 21:10 Panie Przewodniczący Rady Nadzorczej nie wiedzącej o fatalnym stanie w firmie - czy Prezes powinien dostac nagrodę czy zwolnienie ? Środa, 9 lutego 2005r. Pęknięte przednie szyby, łyse opony, wycieki oleju z silników i skrzyni biegów, nieszczelne układy hamulcowe i uszkodzone oświetlenie – to usterki, które wykryli wczoraj w autobusach MPK policjanci z drogówki. Policjanci zatrzymali 11 dowodów f rejestracyjnych autobusów MPK. Na takich łysych oponach zmuszeni są jeździć kierowcy autobusów. x Wozy, którymi podróżują pasażerowie są w opłakanym stanie. Sami kierowcy mówią, że czasami boją się nimi wyjechać na trasę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=391&w=20400073 k_az napisał: Czy ktoś z Państwa zna ustalenia po kontrolne Państwowej Inspekcji Pracy? pozdrawiam.kaz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=391&w=19832374 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: MPK donosi - a na MPK tylko sie skarza IP: *.krakow.sint.pl 17.06.05, 23:45 siedz spokojnie rozpuszczony brodaczu a ten kaz to facet ktory nie wie o co mu chodzi i wyglada staro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca_MPK Re: MPK donosi - a na MPK tylko sie skarżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 02:21 > nieszczelne układy hamulcowe. ??? Jeśli w autobusie są niesczelności w przedwodach to poprostu taki autobus nawet nie ruszy z miejsca. W przeciwieństwie do osobówek z hydrualicznym układem hamulcowym gdzie wyciek płynu może spowodować tragedię w autobusach jest układ pneumatyczny. Przy braku ciśnienia w układzie hamulce są "zablokowane" więc faktycznie autobus nie zahamuje bo ... poprostu nie bedzie mógł ruszyć z miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: MPK donosi IP: *.toya.net.pl 29.06.05, 15:48 Poczekajmy na kolejny zarząd, wtedy to dopiero obecny dostanie! Z sądu nie wyjdzie przez 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś