redakcja 26.07.02, 18:04 W stawach w Arturówku pojawiły się bakterie paciorkowca. Kąpielisko zamknięto. Gdzie się można bezpiecznie kąpać w Łodzi i okolicach? Znasz takie miejsca? Czy zostaje tylko wanna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniapakero Re: Gdzie się kąpiesz? 26.07.02, 18:25 Woda w kranach tez nie jest do konca bezpieczna:) W Arturowku i tak nigdy sie nie kapie, poniewaz jest za brudno. Wole wybrac sie na basen (ktorych rowniez za duzo nie ma), choc mozna poczuc sie tam jak w mrowisku. Wydaje mi sie, ze lepiej jednak pozostawic kapiele w jeziorach na czas pobytu np. na mazurach... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Gdzie się kąpiesz? 26.07.02, 20:15 1. prysznic 2. wanna A dla tych lubiących wielką wodę: polecam poczekać aż otworzą basen w Aleskandrowie, lub gdzies wyjechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuBar Re: Gdzie się kąpiesz? IP: 217.53.2.* 27.07.02, 20:32 Ja sie kapie :-D kilka razy dziennie... uffff bo inaczej bym niewytrzymal. pozdrowy z wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Gdzie się kąpiesz? IP: *.toya.net.pl 27.07.02, 20:33 Ale ważniejsze jest to "gdzie" się kąpiesz :)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuBar Re: Gdzie się kąpiesz? IP: 217.53.2.* 27.07.02, 21:07 Delikatnie mowiac ;-) Ale woda tu jest ciepla uffffffff حخئيقخصغ ئ صشنشؤته Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Gdzie się kąpiesz? IP: *.toya.net.pl 27.07.02, 21:08 Dość ogólnikowe stwierdzenie, ale chyba będzie musiało wystarczyć :)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Gdzie się kąpiesz? IP: *.toya.net.pl 27.07.02, 21:21 Tak, tak już się domyśliłem Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Re: Gdzie się kąpiesz? 27.07.02, 03:16 Wanna, najlepiej własna - jest zdecydowanie najbezpieczniejsza... Od dawna niekorzystam z pod/łódzkich kąpielisk i basenów! Poziom higieny spełnia normy radzieckie, niestety! Polecam za to nowoczesne(!) aqaparki - Leszno, Polkowice, Kraków... Podobno w Łodzi tez ma powstać taki kompleks, ale w to nie wierzę. To nie jest Miasto Dobrych Inicjatyw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szokokasia Re: Gdzie się kąpiesz? 27.07.02, 12:15 Jeśli mam ogromną ochotę na pływanie to jadę do Ozorkowa na basen. Choć tak naprawdę, z racji odległości- to jest cała wyprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Gdzie się kąpiesz? IP: *.p.lodz.pl 27.07.02, 12:19 Cos mi sie zdaje ze nie widziales radzieckich basenow. Tam dna nie widac :-) U nas jeszcze widac. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Gdzie się kąpiesz? 27.07.02, 13:56 W wielu miejscach. Kocham wodę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Gdzie się kąpiesz? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 27.07.02, 21:01 Jak Grover. Wanna i prysznic. Nie lubię chloru basenów, zimnej wody w jeziorach, brudnej w Bałtyku, słonej w morzach południowych :P A w Łodzi to trzeba być desperatem, żeby kąpać się w którymś ze zbiorników wodnych bądź w jakimś basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Gdzie się kąpiesz? 28.07.02, 16:15 prysznic i prywatny basen (2 x 3 metry) w prywatnym ogrodzie. Basen jest prześliczny, niebiewski zadrukowany w złote rybki i zielone chęchy wodne. Woda czysta i nie da się w nim utopić. Czyli same zalety. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Re: Gdzie się kąpiesz? 28.07.02, 17:21 :))))))))))) 2 X 3 metry to basen?!? Raczej kilkuosobowa wanna, tyle, że w plenerze. A tak B.T.W. - sama się kąpiesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Gdzie się kąpiesz? 28.07.02, 17:22 princepolo napisał: > A tak B.T.W. - sama się kąpiesz...? wyczuwam, że ktoś chce się wprosić do wanny/basenu :) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Gdzie się kąpiesz? 28.07.02, 17:24 princepolo napisał: > A tak B.T.W. - sama się kąpiesz...? Zależy. A co, jesteś zainteresowany? Przyjdź w przyszłym tygodniu na trening, pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Gdzie się kąpiesz? IP: *.toya.net.pl 28.07.02, 17:26 Ja reflektuję na basen PO treningu ;))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuBar Re: Gdzie się kąpiesz? IP: 217.53.2.* 28.07.02, 20:52 No prosze kto tu spiskuje, a ostrzegalem ze bede czuwal! حخئيقخصغ Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gdzie się kąpiesz? 29.07.02, 02:21 Nie powiem, gdzie, bo za ładne miejsce, aby się tam zwaliły tłumy :) Za to powiem Wam, że wczoraj odniosłem znaczący postęp - pod troskliwą kuratelą Mak. udało mi się pierwszy raz w życiu przepłynąć coś ze 20 m!!! Ależ jestem happy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Gdzie się kąpiesz? IP: *.p.lodz.pl 29.07.02, 10:57 Zamek bulgoczacy Gamy - a to dopiero... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gdzie się kąpiesz? - Flipom w odpowiedzi 29.07.02, 17:52 Odpada. Po pierwsze - na razie już trochę pływam, ale jeszcze nie nurkuję, więc bulgot nie jest możliwy. Po drugie - bardziej nie znoszę gam niż Aniapakero gołębi... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Gdzie się kąpiesz? - Flipom w odpowiedzi IP: *.p.lodz.pl 29.07.02, 17:55 :-) I wcale sie nie dziwie. Nic sie martw Zamku - flipy tez nauczyly sie topic dopiero jak mialy 295 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Gdzie się kąpiesz? 29.07.02, 09:32 Polecam baseny kryte - Konstantynów Łódzki lub Ozorków. Dla apodróżników pozostają tylko - w mym mniemaniu - wanna lub natrysk ... pozdrawiam meganka, która za dni parę, co prawda gitary nie bierze, ale będzie się pławić w chorwackich lazurach.... ech.... pięęęękna sprawa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Gdzie się kąpiesz? IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.07.02, 19:55 Meganko w ktory rejon Chorwacji sie wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 CHORWACJA - do Marudy 30.07.02, 10:51 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Meganko w ktory rejon Chorwacji sie wybierasz? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: CHORWACJA - do Marudy IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.07.02, 13:11 Na poludniu Chorwacji rzeczywiscie jest pienkie wysokie groy, czasem pokryte chmurami (faktycznie nie takie wysokie jak sie wydaja -1400-1700 m) wdzieraja sie wglab w morze. Ja bylem na Riwierze Makarskiej (bylem, wiec niestety sie nie spotkamy) Osrodek, z duzym polem namiotowym to Baskie Polje, kolo Baskiej Vody (tam akurat bylem, nie wiem jak jest z innymi polami) Zycze zeby slonce mocno nie palilo (bo to chyba tam jest najbardziej uciazliwe) Co ciekawe, co wieczor sie blyskalo i wial bardzo silny wiatr. Deszcz raz- tylko pokropil. Mam nadzieje ze bedziecie sie dobrze bawic. Pozdrawiam, Maruda Odpowiedz Link Zgłoś
kitana Re: Gdzie się kąpiesz? 29.07.02, 11:49 W basenie na działce pod Łodzią, kiedyś na usilne prośby rodzice się zgodzili na małą inwestycję. Trochę snobistyczne ale własne. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Gdzie się kąpiesz? 29.07.02, 19:48 Nigdy nie zapomnę, jak kapałem się nago na działce w Grotnikach (ulica 4 Pancernych 4) po zdanej maturze:-))))A scieżką szły babcia z wnuczką:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś