troijnis 27.06.05, 15:30 Czytacie prasę darmową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 Re: Prasa bezpłatna. 27.06.05, 16:40 Nie. Niewiele w niej ciekawego, mnóstwo reklam. Zresztą, odkąd mam internet zrezygnowałem z prasy codziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Prasa bezpłatna. 28.06.05, 07:50 Niewiele ciekawego? Reklamy? To jaką Ty czytasz bo ja zawsze coś znajdę dla siebie np. w METRO czy w DZIEŃ DOBRY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 667 Re: Prasa bezpłatna. IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.11.05, 16:56 Nie wiem jak on, ale ja właśnie w tych dwu nic ciekawego dla siebie nie znajduję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Prasa bezpłatna. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:10 Coś po drodze do pracy czytom. to jedyna gazeta która do mnie trafia (do rąk) lav Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Prasa bezpłatna. 28.06.05, 07:51 W sumie to często jest tak że ludzie nie kupują prasy a to jest dla nich jedyna szansa przeczytania gazety codziennej czy innej (bo za darmo jest też np. Activist, studenckie i wiele innych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka właśnie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:33 Szkoda,że te gazety balansują na granicy poziomu brukowców, ale trudno. Pewnie maja niski budżet ;-( lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Prasa bezpłatna. IP: 80.51.227.* 28.06.05, 09:18 Bardzo rzadko, nic tam szczególnie ciekawego nie ma. Jeśli akurat mam rękę w kieszeni, nie wyjmuję jej w kierunku wyciągniętej przez "rozdawacza" gazety :) Gazet codziennych tez nie kupuję. W tramwaju czytam sobie "Świat Nauki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Prasa bezpłatna. IP: *.prokom.pl 28.06.05, 15:37 Jątrzącego szmatławca? Przecież idea takiej prasy przeczy obiektywności. Jak najdalej od tego się trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Prasa bezpłatna. 28.06.05, 22:36 Tak sądzisz? A porównaj sobie treści z płatną i co? nie zmienisz zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: Prasa bezpłatna. 28.06.05, 22:48 nie tylko czytam, ale i rozdaje bo płaca 6 zeta za godzinę:P Poziom tych gazetek może i ie jest najwyższy, ale tak umilic sobie drogę tramwajem zawsze można:) Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Prasa bezpłatna. 29.06.05, 10:08 Chociaż dadzą człowiekowi zarobić! A co rozdajesz jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13wojownik Re: Prasa bezpłatna. IP: *.toya.net.pl 29.06.05, 01:33 tak , czytam . codziennie otwieram okno gdy podchodzi do mnie gazeciarz przy Kilińskiego na Piłsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Prasa bezpłatna. 29.06.05, 10:09 No widzisz, to chociaz masz coś do przeczytania przy porannej kawce;-) A co dostajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Nowy tytuł! 04.07.05, 07:54 Podobno od sierpnia w Łodzi pojawi się nowy tytuł, słyszał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Nowy tytuł! IP: *.sttb.pl 04.07.05, 09:39 Tak, słyszałem i będzie sie nazywać Echo Miasta. Jest juz chyba rozdawana w Warszawie. Wygladem bedzie przypominać Fakt, kolorowa, wlepki fotki, troche tekstu z życia miasta, reklamy, program tv Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Nowy tytuł! 08.07.05, 12:52 Mam ten warszawski numer i jest interesujący. W Łodzi ma być w sierpniu. Ciekawe czemu wydawca jest na Wólczańskiej w Łodzi a my nie mamy jeszcze swojej gazetki. Dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekin Re: Nowy tytuł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:35 Gdybym był chorobliwie podejrzliwy, to bym sobie pomyślał, że to całkiem sprytna forma spamu reklamującego ów "nowy tytuł". Ale ponieważ nie jestem, to zamilknę. Bo ja tych gazet nie czytam - w płatnych mam więcej i głębiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Prasa bezpłatna. 09.07.05, 14:19 Metro i Metropol nadają się idealnie na półgodzinną podróż MPK :) więc jeśli tylko pan/pani na przystanku wyciągają rękę z gazetką to chętnie ją biorę. DD niestety do mnie nie dociera :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucja_4 Re: Prasa bezpłatna. 10.07.05, 12:53 Czytam w drodze do szkoły ;) i w szkółce wyrzucam :) Horoskopik i inne pierdoły na dobry humor od rana. Ale teraz wakacje, wiec mam wolne od Metro i Metropolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Prasa bezpłatna. 12.07.05, 15:07 Do mnie też nie. Na moim osiedlu są wprawdzie stojaki ale w moim bloku zapomnieli chyba zamontować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Prasa bezpłatna. 02.11.05, 10:52 dopadłam dziś jakąś dziwną gazetę "Głos samoobrony" - załamka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Prasa bezpłatna. IP: 195.69.82.* 02.11.05, 15:47 Widzialem lepsze - "forum mlodych" czy cos takiego z podtytulem "pierwszy pozytywny tabloid" Na 12 z 16 stron bylo zdjecie Andrzeja L. i musze powiedziec ze zaczalem nabierac pewnych podejrzen Wydawca jest jakas slowacka firma ktora w nazwie ma slowo "europejski" Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Prasa bezpłatna. 02.11.05, 15:59 młodzi to pewnie młodzieżówka - jakiś odłam Leppera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Prasa bezpłatna. 02.11.05, 16:02 Ja miałem (nie)przyjemność trzymania w łapkach gazetki bodajże Bubla - lista polskich Żydów była zaiste ciekawa i pełna niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Re: Prasa bezpłatna. IP: *.devs.futuro.pl 02.11.05, 22:43 kto nam opłaca te darmowe Metro (pole)i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Prasa bezpłatna. 03.11.05, 08:20 podejrzewam że wpływy z reklam i do tego kapitał zagraniczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Prasa bezpłatna. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.11.05, 08:59 Codziennie w metrze. Chałowa ale na 10minut nudy akurat. Wszyscy ,którzy jeżdżą metrem czytają... szkoda,że nie widzicie jak ludzie na złamanie karku biegną z autobusu po gazetę i wracają do niego biegiem... nie wyłączając kierowcy ;-))) A potem parę przystanków dalej nura do metra i chlup(wyłączając kierowcę) ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Prasa bezpłatna. 03.11.05, 14:11 Przyznam szczerze, że ani razu nie wziąłem gazety od rozdających ją na ulicach :) Czytam darmową prasę, ale elektroniczną, jakieś takie branżowe e- (maga)ziny ;) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart też mi cos IP: *.mnc.pl 11.11.05, 03:50 dobrze robisz bo ptasia grypa jest. A serio, to z tym Echo i ich hasłem "interesuje nas Łódź" to niezła kaszana. Przecież w innych miastach są hasła "interesuje nas _____". Po co to halo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca oszołomów Re: też mi cos IP: *.piotrkow.net.pl 11.11.05, 21:58 Bubel to też Żyd, nie mówiąc o ks. Jankowskim. A Bender nie zmienił nawet nazwiska. Cała prawica nacjoalistyczna to szacher yn wucher. Niech żyje rząd PiS, LPR itd. Wierny prawicowiec Icek Giertych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: też mi cos IP: *.mnc.pl 12.11.05, 16:04 o, widze, że tu sami swoi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca oszołomów Re: też mi cos IP: *.piotrkow.net.pl 12.11.05, 19:55 niech żyje Rząd IV Republiki z Kaczkiem, Ziobrem, Wassermanem i Dornem. Swoim porządkiem Dorn to nasz rodak z Łodzi i jesteśmy dumni, natomiast posłem Piotrkowskim jest Marszałek Markus Jurkus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Bezpłatne gazety są WSZĘDZIE IP: *.mnc.pl 19.11.05, 14:45 18.11.2005 przed godziną 8.00 www.mnc.pl/~bart/gazety.jpg Odpowiedz Link Zgłoś