Dodaj do ulubionych

psst psst;))

30.07.02, 08:23
Obserwuj wątek
    • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:23
      o matkoboska;)
      • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:25
        że co?Się cos nie pododba?;)
        • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:26
          hehe, no nie... wszystko okej, tylko ten tego... lepsza byla ta "...19" :))
          • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:27
            wstydzić się chcesz za mnie?;)
            • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:29
              to bylby raczej powod do dumy;)) chyba...
              • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:30
                wątpliwej;)
                się wczoraj zalałam doszczętnie...Staczam sie;)
                • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:31
                  znowu? ja obejrzalam Romeo i Julie, chyba mi na mozg pada;)
                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:33
                    i wieszasz plakaty z dikaprio na ścianie?;)
                    A potem jeździliśmy motorem;)
                    • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:36
                      nie wieszam, tylko zdzieram;))
                      a nie zagrzal sie, ten motor?;)
                      • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:38
                        aż tak Cie rozpala, że ściany drapać musisz?;)
                        tam gdzie powinien to sie rozgrzał...pewnie;)
                        • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:41
                          przedrapalam sie juz do pokoju obok;)
                          znaczy gdzie? w srodku?;)
                          • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:43
                            e, to ja Cię może zatrudnię...szafę wnekową mi zrobisz;))
                          • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:44
                            jak to?...tam gdzie powinien;)
                            • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:52
                              nie jestem pewna czy TY wiesz gdzie powinien wiec pytam;))
                              • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:56
                                no...silnik mamy na myśli, prawda?
                                • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:57
                                  taaaak?:)
                                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 08:59
                                    a Ty myślałaś, że o czym?Na budowie się nie znasz...motoru?;)
                                    • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:03
                                      Ciebie Kochanienka sprawdzam, a potem polecimy po budowie wewnetrznej korzenia
                                      zen szen;)
                                      • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:06
                                        proszę Cię...sniadanie jadłam chwilke temu...jeszcze nie doleciało do żołądka;)

A gdzie ten korzenny?Może obudzić trzeba słowiczym trelem?;))
                                        • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:10
                                          tja, sniadnako? to moze mi opowiesz co ma korzen na koncu... korzenia:)
                                          korzenny bedzie kolo 11-tej... hm... wiesz co, pasowalby mi jako Kunta albo
                                          jako Kinte:)) wyslij mu smsa, lepsze to niz te 24th:))
                                          • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:13
                                            niczego mu nie będę wysyłac. Niech się wypcha;)

A co ma korzeń na końcu...korzenia?Powiedz mnie, niedoświadczonej, nie..._19;)
                                            • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:21
                                              to ja sie zaraz do niego puszcze;))

na koncu korzen ma ... wasiki:))
                                              • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:23
                                                puść sie, puść...porazi go Twoja pomysłowośc;)

WĄSIKI????I smyrają?;)
                                                • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:27
                                                  sie puscilam, jak uslyszysz wrzask to on:))

smyraja i nie tylko... zostaja miedzy zebami tez;))
                                                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:33
                                                    Wrzask?...Ależ kee, zębów nie zawsze się uzywa...nie nauczyli?;)

No dobra, zostają w zębach...nitkę dentystyczną już wymyslono, więc to nie
                                                    problem żaden...pytanie jest inne: czy one dorastaja potem?;)
                                                  • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:38
                                                    durna, na takie okazje to ja zeby do kieszeni wkladam:)

ja wole w kolko golone, natural luk juz mi przeszedl. a czy odrastaja... to na
                                                    nie wiem, trzeba sie korzenia spytac;)
                                                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:42
                                                    zębA...uściślając;))

Koniec z natural luk? Nareszcie! Może w końcu zrobisz sobie dwie brwi, a nie
                                                    jedną przez całe czoło;)
                                                  • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:54
                                                    uscislajac to nie zebA ale jedynie jego... korzen:)))

hehehe, dla Ciebie wszystko, nawet jestem gotowa przyciac te wasy, co mi z nosa
                                                    rosna;)
                                                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:06
                                                    do kieszeni???;0

A te z uszu?pliiiiiiiiiis;))
                                                  • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:10
                                                    tak, w spodniach:))

te z uszu zostaja, musze miec jakies owlosienie, nie?:)
                                                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:11
                                                    a te kieszenie głębokie, co?;)

te na plecach wystarczą;))
                                                  • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:17
                                                    baaardzo glebokie;)))

moze i wystarcza.... ale nie daja sie na przod zaczesac;))
                                                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:20
                                                    no nie żeby aż tak...ale obie rąsie sie zmieszczą, co?;)

E, jakby tak na żel wziąć...albo pianke;)
                                                  • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:26
                                                    obie rasie? o czym my mowimy? bo sie chyba pogubilam..;))

probuje robic "pozyczke" ale kiedy wiatr zawieje to mi sie taki zagiel z tylu
                                                    robi;)
                                                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:27
                                                    no...o kieszeniach, nie?;)

i włosy na klacie nie równoważą?;)
                                                  • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:32
                                                    czyich?:))

na klacie wlosow nie mam, tylko koltun!
                                                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:49
                                                    nie no...niczyich, tak całościowo temat omawiamy;))

fakt, wystarczy, ze skrzypi;)
                                                  • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:54
                                                    calosciowo, powiadasz... krecicie cos kumoszko;)) czy te kieszenie wiedza ze je
                                                    obgadujemy?

nie skrzypi! i nie skrzypialo! nigdy!
                                                  • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:56
                                                    a skąd ja mam wiedzieć?;))

Jak nie jak tak?;)Sama słyszałam;)
                                                  • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 11:02
                                                    nie denerwuj mnie, ja dzisiaj spokojna jestem!!;)

nic nie slyszalas! nie bylo co slyszec!
                                                  • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:09
                                                    uscislajac to nie zebA ale jedynie jego... korzen:)))

hehehe, dla Ciebie wszystko, nawet jestem gotowa przyciac te wasy, co mi z nosa
                                                    rosna;)
    • Gość: NN Re: psst psst;)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:06
      Po jaki chuj rozmawiasz sam ze sobą?
      • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:08
        a gooowno ci do tego
      • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 09:08
        a chuj Cię to?
    • aric Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:33
      A ja, jako niedoświadczony wiem, że nie wiem o co chodzi. A jeżeli o nic nie
      chodzi, to wiem, że i tak się nie dowiem dlaczego.
      • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 10:42
        a wlasciwie to o co PAnu chodzi? bo ja nie wiem:)
        • aric Re: psst psst;)) 30.07.02, 11:15
          Właściwie to też nie wiem, tak tylko sobie masuję opuszki.
          • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 11:25
            może pomóc?;)
            • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 11:32
              Mela-lassa
              sie lasisz;))

Aric
              to masuj dalej, chetnie popatrzymy
              • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 11:45
                się łaszę?Złą czcionka to napisałam, bo wcale nie o to mi chodziło
            • aric Re: psst psst;)) 30.07.02, 11:58
              Ależ pardzo proszę. Przykładam dłonie do szklanej bańki i czekam. Może grzybka?
              Świat ładniejszy bywa.
              • melassa_ Re: psst psst;)) 30.07.02, 12:05
                dziękuję, od ust Ci odejmowac nie będę
                • aric Re: psst psst;)) 30.07.02, 12:16
                  Oj jaka pani fajna, lu tu tu tu.
    • Gość: korzen buraki! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 11:01
      cze4sc:)
      • keekuyoo czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:03
        hehehe:))
        • melassa_ Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:04
          co sie tak ucieszyła?;)
          • keekuyoo Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:05
            a co? nie mozna?
            • melassa_ Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:07
              a czy ja powiedziałam, że nie mozna? Co się tak nerwuje?;)
              • keekuyoo Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:09
                a bo mnie sie zylki poskrecaly, wiec sie musze troche uniesc;)
                • melassa_ Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:21
                  żyłki w tyłku?A kto sie do Ciebie aż tak dobrał?;)
                  • keekuyoo Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:23
                    papier toaletowy?:)
                    • melassa_ Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:24
                      Tak nisko upadłaś?;)
                      • keekuyoo Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:25
                        a kto powiedzial ze wstawalam?:)
                        • melassa_ Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:28
                          no, ostatnio się w miarę pionowo trzymałaś...do czasu;)
                          • keekuyoo Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:31
                            tak Ci sie tylko wydawalo, ze to pion, bo tez lezalas:)
        • zen-szen Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:04
          ale smieszne:) fajny mam nick?
          • keekuyoo wolalabym kunte;))) 30.07.02, 11:04
            panie korzen!
            • zen-szen a ja wolalbym keechooyo:) 30.07.02, 11:06
              prosze szanownej pani:)
              • keekuyoo Re: a ja wolalbym keechooyo:) 30.07.02, 11:07
                kiczuju?? a co to ma byc? bo zgodnie z wymowa tak by sie to czytalo:)))
                hehehehehe... zen-sreń:))
                • zen-szen Re: a ja wolalbym keechooyo:) 30.07.02, 11:09
                  dobrze wiesz ze mi o kichuja chodzi:) zajebisty ten nick masz:)
                  • keekuyoo Re: a ja wolalbym keechooyo:) 30.07.02, 11:11
                    bo ja cala zajebista jestem:)) nienie, nie caluj mnie po stopach, mylam sie!!
              • melassa_ Re: a ja wolalbym keechooyo:) 30.07.02, 11:09
                prawa autorskie zastrzeżone
          • melassa_ Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:05
            zaiste piękny...
            • zen-szen Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:07
              a ktos tu nie powinien miec nicka mellasa tylko ciemnamasa jak sadze
              • keekuyoo Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:08
                ciemna_masa_z_lasa?;)
                • zen-szen Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:10
                  ciemna_masa_z_lasa_co_nie_widziala_nigdy_kut... albo zreszta nie skoncze:)
                  • keekuyoo Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:12
                    a skad Ty to wiesz. pierdaku?;)
                    • zen-szen Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:14
                      mowila mi to sama moja milosci najmniejsza:)
                  • melassa_ Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:14
                    usmiałam się co nie miara, naprawdę
                • melassa_ Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:11
                  A czemu z lasa?;)
                  • keekuyoo Re: czesc. co jestes kunta czy kinte? 30.07.02, 11:12
                    a bo taka zielona glusza jestes;)
                    • zen-szen dlaczego panna masa 30.07.02, 11:16
                      ma zly humor?:)
                      • keekuyoo Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:17
                        bo zobaczyla zen srenia zamiast kunte;)
                      • melassa_ Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:18
                        Skąd mam wiedzieć?jej się spytaj.
                        • zen-szen Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:21
                          kichuj wode maci:)
                          panna melassa ma chyba te dni, co? buzka na uspokojenie:)
                          • keekuyoo Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:22
                            kiczuj zamaci tym Twoim sreniem tak, ze mu wszystkie wloski odpadna, nawet tych
                            co ich nie ma!!!!!;)
                          • melassa_ Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:23
                            dlaczego tobie sie wydaje, ze ja codziennie mam te dni?To nie tak...w szkole
                            nie uczyli?;)
                            I żadnych buziaków, jesli mozna
                            • zen-szen Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:25
                              bo Ty masz je codziennie. tak jak moje siostry:)
                              kichuju?-nawet te wloski na klacie ktorych to ja nie posiadam?:)
                              • melassa_ Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:27
                                a skąd wiesz?sprawdzałes?

nie na klacie, na korzeniu...od początku watek przeczytaj, to się zorientujesz,
                                o co łazi
                              • keekuyoo Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:27
                                sreń? to byla mowa o mojej klacie, nie Twojej, nie pochlebiaj sobie:)
                                swoja droga, sreń bez wlosow?
                                • zen-szen Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:29
                                  aha! bez wlosow na klacie. na korzeniu tez nie mam poniewaz dzis taki swiezutki
                                  przyczepilem-poprzedni uwiadl i nie dawal znakow zycia:)
                                  • melassa_ Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:32
                                    co?Dawno nie uzywany?;)
                                  • zamek do widzenia śmieciarze 30.07.02, 11:33
                                    Idźcie se na czata, dzieci :(
                                    • keekuyoo te zamek od rozporka 30.07.02, 11:34
                                      zamknij sie i zmykaj!!!
                                      • zen-szen Re: te zamek od rozporka 30.07.02, 11:38
                                        narzad nie uzywany zanika-totlumaczy dlaczego ja musze korzen mozowac a kichuj
                                        nie ma mozgu:)
                                        • keekuyoo Re: te zamek od rozporka 30.07.02, 11:43
                                          Sreń
                                          won ode mnie! Tobie to nawet nie mialo co zanikac,same pustki w tych
                                          nogawkach:))
                                          • zen-szen Re: te zamek od rozporka 30.07.02, 11:45
                                            dlatego nosze w kieszeni pek kluczy-wyglada jakbym jednak cos mial:) a Ty? po
                                            Twoim wygladzie mozna wnosic ze jednak mozgu nie posiadasz:)
                                            • keekuyoo Sren 30.07.02, 11:47
                                              Tobie nawet klucze z calego osiedla nie pomoga, wiatr wieje i zawodzi w tych
                                              pustkach...;))

hehehe, dlatego duze berety z fjucikiem nosze:)
                                              ki-chuj!
                                              • zen-szen Re: Sren 30.07.02, 11:53
                                                ki chuj! a jak Ci na jesieni liscie na glowe spadaja to Twoja glowa wydaje
                                                takie potezne echo od uderzen, prawda? a masz moze sznurek w srodku ktory uszy
                                                przytrzymuje coby nie klapnely?:)
                                                • melassa_ Re: Sren 30.07.02, 11:54
                                                  no...i dwa, co oczzy przytrzymują. Ostatnio sie poluzowały i kee ma permanentny
                                                  wytrzeszcz;)
                                                  • keekuyoo cwoki z was i tyla 30.07.02, 11:58
                                                    a wytrzesz mam bo mi sie tak robi jak was slucham!
                                                  • zen-szen Re: cwoki z was i tyla 30.07.02, 12:01
                                                    wygladasz jak rozdeptana ropucha znaczy sie?:) ladna jestes:)
                                                  • melassa_ Re: cwoki z was i tyla 30.07.02, 12:03
                                                    na miejscu rozdeptanej ropuchy poczułabym się urażona;)
                                                  • keekuyoo ropucha by sie ucieszyla 30.07.02, 12:22
                                                    znaczy sie Aniela:))
                                                  • melassa_ Re: cwoki z was i tyla 30.07.02, 12:02
                                                    nie wierzysz, że mozna byc az tak inteligentnym?;)Zazdrościsz?;)
                                            • melassa_ Re: te zamek od rozporka 30.07.02, 11:47
                                              faktycznie, a jak dzwonią, to sie w ogóle skapnąc nie mozna, że to klucze
                                • melassa_ Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:31
                                  to nędzna imitacja jest, nie sreń
                                  • zen-szen Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:39
                                    sam jestes imitacja
                                    • melassa_ Re: dlaczego panna masa 30.07.02, 11:42
                                      dość tych komplementów
                                      • keekuyoo Messalina 30.07.02, 11:43
                                        sie nie zlosc, wystarczy ze ja sikam jadem:)
                                        • melassa_ Re: Messalina 30.07.02, 11:45
                                          jak mi się zachce, to sie będe złościć. I kropka
                                          • keekuyoo Re: Messalina 30.07.02, 11:48
                                            jak mi sie zachce to Cie kopne. przecinek!
                                            • melassa_ Re: Messalina 30.07.02, 11:49
                                              kopnij. Może pomoże.nawias
                                              • keekuyoo Re: Messalina 30.07.02, 12:06
                                                kopnac.znak zapytania.kopne. wykrzyknik
                                                • melassa_ Re: Messalina 30.07.02, 12:08
                                                  juz się wypięłam kropka kropka kropka
                                                  • keekuyoo Re: Messalina 30.07.02, 12:09
                                                    tylko przykucnij. przecinek. nie chce mi sie tak nogi zadzierac. przymruzone
                                                    oczko
                                                • zen-szen Re: Messalina 30.07.02, 12:08
                                                  wielka litera j-estescie popieprzone. trzy wykrzykniki
                                                  • keekuyoo Sreniu 30.07.02, 12:17
                                                    nie bardziej niz Ty dwukropek trzy nawiasy
    • kitana Re: psst psst;)) 30.07.02, 12:19
      Proszę o jeszcze, bo mam ciąg do czytania takich rzeczy. Ludzie sa
      nieodgadnieni. Będę mogła to później wydrukować?
      • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 12:21
        tak, tylko prosze sie najpierw do nas zglosic po aprobate. jednoczesnie prosze
        przyniesc umowe okreslajaca wplywy z praw autorskich. ja mam prawo do lwiej
        czesci, dla mnie 80%, smarki dostana reszte.
        • kitana Re: psst psst;)) 30.07.02, 12:22
          Dobra, proszę o udostepnienie adresu urzędu do wystawiania pozwleń na
          publikacje. Na warunki się zgadzam.
          • keekuyoo Re: psst psst;)) 30.07.02, 12:28
            Pozowlenia prosze kierowac na
            kikuju
            Tworki Pruszkow Wschodni
            sala B, pierwsze pietro
            godziny widzen od pn-pt w godz. 7-19... wtedy jestem na proszkach, wiec mozna
            mnie ludziom pokazywac i umiem sie podpisac, 3 XXX
    • zen-szen wielka buzia 30.07.02, 12:29
      dla obu niby kobietek:) uciekam - love You both;)
      • keekuyoo Re: wielka buzia 30.07.02, 12:32
        łi hejt ju tu:)))
        buzka, Mlody, si ja lejter, aligejter!
        • kitana Re: wielka buzia 30.07.02, 12:38
          Pa pa zen_szen. A pismu do ciebie już skierowałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka