Dodaj do ulubionych

Gorzowianie. Pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:33
Z racji obowiązków słuzbowych w pewnej olbrzymiej korporacji dostałem
delegację do Gorzowa (psst zamiary inwestycyjne) na obejrzenie, sprawdzenie,
policzenie.
Będę trzy miesiące sam w Gorzowie Wlkp, którego nie znam zupełnie.
Ponieważ moja praca to kontakt z urzędnikami, politykami, bankowcami a to
mało ciekawe towarzystwo proszę Was forumowicze o zaproponowanie mi lokali
rozrywkowych gdzie jest wesoło, w stylu, na poziomie i BEZPIECZNIE !
Gdzie mogę poznać młodych , aktywnych, bawiących się wyluzowanych gorzowian
chodzących w czymś innym niż dresy ?
Nie ukrywam, że robię też rozpoznanie kadrowe , o ile firma zainwestuje, ale
to nie ode mnie zależy. Ja mam policzyć i rozpoznać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Gorzowianie. Pytanie IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.02.05, 09:11
      Hey analityk,
      A ja jestem Napoleon... tyle ze narkotykow ne zazywam
      Pozdrawiam tak czy inaczej...
      Z takimi to sie przynajmniej ubawic mozna...
      Przedstawiciel WIELKIEJ korporacji kumpli na forum szuka...pacan
      PS. Jedrzejczak to dobry prezydent
      • Gość: open Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.05, 09:43
        W Gorzowie wszyscy w dresach.Tylko ABW w garniturach no i tych kilku na
        bilbordach co chca Wadzy
        • Gość: rav Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:03
          inteligentne odpowiedzi pan dostal , nie ma co
        • Gość: swingpop Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:06
          hey! analityk takiej ściemy na forum nawet zapadka nie zrobił.Ty go znasz.
          Proponuje Bunkry-przy UL. Walczaka.Twój kolega Samociak chciał zrobić Centrum
          Kultury Młodzieżowej ,ten z prawicy .Zrobił pod siebie w korytarzu bunkra i
          zakończył inwestycje.Pozdrawim kończąco PrezydentJędrzejczak to jest
          gość!!!!!!!.
      • Gość: analityk Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:38
        Szanowny Panie Bernardzie
        Nie jestem PRZEDSTAWICIELEM wielkiej korporacji ale jej pracownikiem. Dokładnie
        Działu Akwicyzji i Analizy rynku.
        Chyba Pan jednak jesteś Napoleon.
        Natomiast jeżeli moje szefostwo kilka szczebli wyżej po mojej i wielu innych
        żuczkach korporacyjnych , analizie podejmie decyzję o inwestycji to osobiście
        to Panu oznajmię tu na Forum. Oczywiście słowami bardziej cenzuralnymi niż Pan
        to zrobił wyrażając swoją opinię.
        Jeżeli jest Pan gorzowianinem to Waszą cechą lokalną nie jest życzliwość i
        ostrożność w słowach.
        • Gość: gorzowianka18 Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:52
          Proszę nie oceniać nas po jednej opinii Bernarda, to taki typ, zawsze musi
          dorzucić swoje trzy grosze ale lubi się droczyć więc lepiej nie brać tego co
          pisze na serio. A tak wracając do pytania gdzie się zabawić, to zależy czy
          lubisz klimaty studenckie czy bardziej powiedziałabym wyszukane ? Czy tylko
          piwko, klimat, muzyka czy coś jeszcze jest w zasięgu twoich zainteresowań
          • Gość: analityk Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:03
            Prawdę powiedziawszy najchętniej bywam w miejscu moich rówiesników czyli około
            30 lub lekko ponad, ludzi stosunkowo wykształconych, mających pracę i ambicje.
            Unikam miejsc gdzie bywają panienki wydające całe swoje dochody na ubiór aby
            tylko załapać się i wykroić z kasy lub gorzej z połowy dorobku (po ślubie)
            dobrze sytuowanego lub mogącego być w przyszłości dobrze sytuowanym.
            Poza tym chciałbym poznać ewentualnych współpracowników i pomocników w moim
            zadaniu. Dysponuję nawet pewnym budżetem zleceniowym na to opracowanie. Branża
            spożywcza. Przetwórstwo.
            Co do tego Bernarda to rozumiem , że jest u Was znany na forum. OK. Tylko
            dlaczego ubliżył. Z jakiego powodu trudno mi się nawet domyśleć.
            Dzieki za życzliwośći pozrawiam
            • Gość: gorzowianka18 Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:22
              Niestety muszę Cię zmartwić. Miejsc takich jakich szukasz jest prawie jak na
              lekarstwo. No może jedynie Pod Filarami, taki jazzowy klub, raczej kobiet
              wydających wszystko na różowe fatałaszki tam nie uświadczysz.Nieźle zjesz i
              napijesz się całkiem niezłej kawy w Don Vittorio albo w La Dolce Vita (nie
              tylko włoskie potrawy). A jeżeli lubisz piwo (i Irlandie) to polecam Celtic Pub.
              Jeżeli natomiast chcesz pójść do dyskoteki (bez 5-10-15) to Piekiełko w hotelu
              Mieszko. Przedział wiekowy od 25 w górę. Miłego pobytu w Gorzowie
            • Gość: werty Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:18
              "... Unikam miejsc gdzie bywają panienki ..."

Niestety klubu gejów u nas jeszcze nie ma - spotykaja sie po nielicznych
              pisuarach... adresów nie znam.
            • Gość: Bernard Re: Gorzowianie. Pytanie IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.02.05, 19:46
              Hey analityk,
              Jedyne czym dysponujesz to chora wyobraznia i dostepem do komputera!!!
              A ludzie kupuja to jak swierze bulki...
              Idioci!!!
              Bie pozdrawiam wariatow
          • Gość: Bernard Re: Gorzowianie. Pytanie IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.02.05, 19:43
            Hey gorzowianaka,
            Dlaczego dajesz siue nabierac na te idiotyzmy...
            "Prosze nas nie oceniac....."
            Mowiac tak, dajesz baranowi do zrozumienia ze jestes taka glupia jak i on...
            On udaje, ze mowi prawde, a ty...o naiwna..
            To jest forum...!!!
            Ludzie tu klamia... W wiekszosci!!!!!
            Przedstawiciele firm malych czy duzych odwiedzaja Magistrat a nie to durne
            forum!!!
            Ocknij sie gorzowianka
            Nie wszystko zloto co sie swieci... Przewaznie swieca sie smieci!!!
            On jest smiec!!!
            Pozdrawiam i serdecznie i referendowato
            • Gość: werty Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:41
              "..To jest forum...!!!
              > Ludzie tu klamia... "

Jedrzejczak to dobry prezydent
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Bernard Re: Gorzowianie. Pytanie IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.02.05, 19:39
          Hey analityk,
          Kazdy pracownik jadycy "rozgladac sie" jest przdstawicielem
          Jestes przyglupem udajacym kogos kim moze chcialbys byc....
          Idiotow na mile rozpoznaje...
          Nie pozdrawiam
          • Gość: analityk Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:51
            > Kazdy pracownik jadący "rozgladac sie" jest przdstawicielem
            Oczywiście, że nie. Przedstawiciel ma zupełnie inne zamocowania. Natomiast
            rozmawiać z osobą, która mnie obraża wyzwa od przygłupów itp nie zamierzam. To
            rola Twojego lekarza a w każdym razie Twój problem.
            Gorzowiance i innym jeszcze raz dziękuję za kilka przydatnych informacji.
            Tobie Bernard z wyrazami współczucia
            analityk
            • blic Re: Gorzowianie. Pytanie 24.02.05, 10:41
              Gość portalu: analityk napisał(a):

> Natomiast
              > rozmawiać z osobą, która mnie obraża wyzwa od przygłupów itp nie zamierzam.

Bardzo słusznie. Należało przyjąć taką postawę już na początku spotkania z
              niejakim bernardem. Nadużywa prawa wolności wypowiedzi już od dawna.
    • Gość: rex Redaktorze... IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 23.02.05, 17:29
      Żytnicki pomocy! Oczerniają nas. A bar pod Gęsią? Gdzie reklama? A miłośnicy
      Frajdy?
    • ant777 Re: Gorzowianie. Pytanie 24.02.05, 08:17
      Dobre. I pewnie jesteś gościem od wszystkiego w tej olbrzymej korporacji?
      Badania rynku, public relations, human resourse i inne pierdoły. Oczywiście
      osobiście przeprowadzisz rozmowy kwalifikacyjne, przeczytasz wszystkie cv. A
      później wybierzesz personel na podstawie tego jak kto się z tobą bawił w
      knajpie.
      • Gość: Bernard Re: Gorzowianie. Pytanie IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.02.05, 08:21
        Hey pszczolka,
        Rozpoznawanie idiotow z daleka to polowa sukcesu w kazdym przedsiewzieciu...
        Pozdrawiam
        • ant777 Re: Gorzowianie. Pytanie 24.02.05, 11:04
          Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey pszczolka,
          > Rozpoznawanie idiotow z daleka to polowa sukcesu w kazdym przedsiewzieciu...
          > Pozdrawiam
          > PS. Jedrzejczak to dobry prezydent

Chyba poproszę chłopaków od netu żeby sprawdzili skąd ten gość pisuje.
      • forgotten_realms Re: Gorzowianie. Pytanie 24.02.05, 09:33
        A mnie ubawiła nazwa działu "Akwizycji i analiz" :)
        Ja pracuję w dziele Analiz i mój dział zajmuje się tylko i wyłącznie analizami.
        Akwizycja to zadanie dla osób znajdujących się na najniższym szczeblu
        hierarchii dziobania. Łączenie w jednym dziale akwizycji i analiz to aberacja.
        Przypomina to firmy, które ogłaszają się w nastepujący sposób - do działu
        marketingu i analiz przyjmiemy osoby posidające własny samochód, prowadzace
        działaność gospodarczą, etc. Zadania zatrudnionego - nawiązywanie kontaktów z
        klientami detalicznymi, dbanie o ekspozycję towarów. Gwarantujemy pracę w
        młodym i dynamicznym zespole oraz atrakcyjny (heh tylko prowizja) system
        wynagordzeń (lol)
        Fajne jest również poszukiwanie ludzi stosunkowo wykształconych (lol)
        W związku z tym mam pytanie czy jeśli mam dyplom UAM i SGH, a mój kolega z
        pracy ma SGH i MBA, to czy razem zaliczmy się do grupy stosunkowo
        wykształcownych, czy tylko jeden z nas jest stosunkowo wykształcony?
        No i czy pojecie "stosunkowo wykształcony" może być synonimem dla "relatywnie
        wykształcowny" lub "względnie wykształcowny".
        • blic Re: Gorzowianie. Pytanie 24.02.05, 10:43
          forgotten_realms napisał:

> A mnie ubawiła nazwa działu "Akwizycji i analiz" :)

W każdym tego typu przypadku należy przypomnieć sobie zakład Pascala.
          Co jeśli jednak?
          • Gość: Filemon Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:19
            Ja mogę Cie oprowadzić:) Będę szukał nowej pracy:))))))) Napisz coś jak będziesz
            chciałto podam maila. I poznasz normalnego Gorzowianina:) Pozdrawiam
            Ps. Z tego co wiem Bernard mieszka za oceanem i ma gazetowe pojęcie o mieście.
        • Gość: @(_)@ Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.05, 11:45
          forgotten_realms napisał:

> A mnie ubawiła nazwa działu "Akwizycji i analiz" :)

akwizycja występuje w połączeniu z analizą, jeżeli udający handel domokrążny,
          analizuje czy domownicy wyjechali na urlop i mieszkania nikt nie pilnuje. chyba
          się domyślam o jakie kontakty chodzi? :)
        • Gość: werty Re: Gorzowianie. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:56
          "... czy tylko jeden z nas jest stosunkowo wykształcony?..."

Tak jestes "stosunkowo wyksztalcony" - pie..sz jak potłuczony...
          • gorzowianka18 Re: Gorzowianie. Pytanie 24.02.05, 12:06
            Zaczynam mieć niezły ubaw. Ktoś zaczyna jakiś temat, raz chce po prostu wywołać
            jaką dyskusje, raz się czegoś dowiedzieć, a innym razem po prostu rozruszać
            towarzystwo. A tu co? Od razu Cię atakują, nie ważne co napiszesz, zaraz Ci
            nieźle tyłek obsmarują. Ot tak, takie hobby chyba. Do tego używają
            niecenzuralnych słów, oceniają cie nieznając przecież. W internecie każdy jest
            tym za kogo się podaje i chyba każdy znas zdaje sobie sprawę że raz to
            prawdziwy obraz a raz nie, ale nie wszyscy to oszuści i kombinatorzy i nie mnie
            oceniać czy ktoś napradę robi to o czym pisze czy nie. A jak wpuszcza nas w
            kanał to przecież tylko internetowa wymiana zdań i może być niezłą zabawą.
            Życzę każdemy więcej dystansu, pokory, luzu i humoru.
            • Gość: jojo Re: Gorzowianie. Pytanie IP: 212.160.138.* 24.02.05, 12:58
              Doradzałbym ograniczenie polemiki tylko do tych komentarzy które zawierają
              jakiś sens. Ktoś kulturalnie pyta o jakąś informację a otrzymuje w odpowiedzi
              stek wyzwisk i zaczyna toczyć polemiki z jakimś 9-letnim chłopaczkiem który
              akurat dostał glana z rysunków i siedzi w kafejce bo boi sie że w domu dostanie
              od mamy w skórę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka