Dodaj do ulubionych

watto jest NUMBER 1!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:30
I nikt na tym forum nie moze sie z nim równac. Jozek Zawadzki przy watto to
jak lekarz psychiatra przy pacjencie.

PS (do watto): Bush i Condo Rice to faktycznie czlonkowie tajnej grupy w
MOSSAD, ale psst - niech to poza forum nie wyjdzie.
Obserwuj wątek
    • watto radzę zwrócić uwagę na IP neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:48
      To jest kliniczny przypadek prowokatora, agenta wpływu szowinizmu żydowskiego.
      Szczeka na Arabów i islam. Chce nas podburzyć przeciwko wrogom Izraela.
      Udaje Polaka, ale broni złodzieji (może żydowskiego pochodzenia), grabiących Polskę.
      Chce wzmocnienia Izraela, a osłabienia Polski.
      • Gość: pasterz O, cholera! Mialem przeciez zmienic IP. Szef mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:05
        teraz zdrowo ochrzani, ja sie zabije! Wszystko przez to, ze za duzo mysle o d...ch.
        • Gość: Stelmach A zebys wiedzial, idioto, ze cie ochrzanie! IP: 195.187.51.* 19.11.04, 21:09
          Cala misternie montowana od tygodni prowokacje przeciw Watto diabli wzieli przez
          twoja glupote, debilu! Nie ma
          • Gość: Stelmach Musze zlozyc raport generalowi... nie ma wyjscia! IP: 195.187.51.* 19.11.04, 21:12
            Bardzo mi przykro. Po premii ci poleci, jak nic! Ile spodziewales sie dostac?
            • Gość: pasterz Ile premii sie spodziewalem? No, 30 srebrnikow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:20
              Jak w kazdym kwartale...
              • Gość: Stelmach 30 srebrnikow! Nie rozsmieszaj mnie. Za taki obsuw IP: 195.187.51.* 19.11.04, 21:32
                stary na mur-beton zetnie ci polowe, albo nawet 20 srebrnikow!

Teraz sluchaj. Musimy zaczynac od nowa. Idz do parku do wiadomej lawki, od niej
                30 krokow na polnoc i 40 na wschod, tam rosnie duze drzewo. Dla pewnosci, zebys
                sie nie pomylil, to w korze kozikiem wyciety jest napis "Mossad" Kop z
                poludniowej strony, na glebokosci 40 cm znajdziesz pusta puszke po coca-coli,
                a w niej karteczka z nowymi kryptonimami. Wykonac niezwlocznie!

Jak znajdziesz, to zaraz tu na forum potwierdz i podaj mi tee nowe tajne
                kryptonimy, zebym wiedzial, ze na pewno znalazles dobra karteczke. I pamietaj o
                maksymalnym zachowaniu tajnosci! Wrog podsluchuje!
      • czubas Ciocie Wacie znowu glowka rozbolala? 20.11.04, 15:45
        A moze by tak aspirynke i do cieplego lozeczka?
        Przespac sie pare godzin i cioci na pewno przejdzie.
    • Gość: Napoleon Odwalcie się od watto!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:26
      Jedyny na tym forum, ktory konsekwentnie realizuje przyjeta linię ideologiczną
      i robi to z sensem i z klasą. jest oczytany i błyskotliwy. Zagina przeciwników
      jak chces - uciekają jak kundelki. Wiec nie prowokujcie losu maluszki..

Trzym się watto i dalej dokładaj tym spiskowcom zydowskim.

Twój N.
      • Gość: Imagine Re: Odwalcie się od watto!!! IP: *.unl.edu 19.11.04, 21:31
        i moj podpis skladam watto. masz tu paru, co troszke kumaja rzeczywistosc.
        reszta to agenci albo zwykle jelopy albo zusammen do kupy.
        Imagine.
        • watto Re: Odwalcie się od watto!!! 19.11.04, 21:37
          Dzieki. smile
          Ale nie chciałbym, żeby sie za bardzo koncentrować na osobach (m.in. na mnie). Ja wolę pisać o konkretnych sprawach.
          • Gość: Ahmed Jak konkret to konkret - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:50
            wiem, ze neo cons maja silne wejscia u ludzi Sharona i w sumie to jedna klika.
            Co piatek ktos z nich jest przy Western Wall if you know what I mean.
        • Gość: Przedszkolanka Klasa watto. IP: *.belton.com / *.ind.choiceone.net 19.11.04, 21:38
          Pytanie, ktora? Mnie to wyglada na pierwsza. Albo na zerowke. Albo nawet i na
          przedszkole. Nie wiecie, ktora to klasa?
          • Gość: Napoleon Klasa watto. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:46
            watto to prawdziwy tytan intelektu, a tacy jak ty mogą mu najwyej przytakiwać,
            bo o ogarnieciu myslą tego, co ogarnia watto to mozesz sobie tylko pomarzyć
            okruszku....
      • watto Re: Odwalcie się od watto!!! 19.11.04, 21:32
        Merci, sire... smile
        • Gość: Marcus Brutus Watto, jak to? Ty Cezara podobno lubisz, nie IP: *.belton.com / *.ind.choiceone.net 19.11.04, 21:42
          Napoleona? (rozumiem, Napoleona to sobie, owszem, lubisz golnac, jak kazdy)
      • 100krotki Re: Odwalcie się od watto!!! 20.11.04, 07:48
        Gość portalu: Napoleon napisał(a):

> Jedyny na tym forum, ktory konsekwentnie realizuje przyjeta linię
        ideologiczną
        > i robi to z sensem i z klasą. jest oczytany i błyskotliwy. Zagina
        przeciwników
        > jak chces - uciekają jak kundelki. Wiec nie prowokujcie losu maluszki..
        >
        > Trzym się watto i dalej dokładaj tym spiskowcom zydowskim.
        >
        > Twój N.

Napoleonie
        jak odkryłeś najbardziej skrywaną tajemnicę na forum?
        opis jak ulał pasuje do 100krotki
        ale zapewniam
        jestem gotowa oddać za to zapewnienie wszystkie płatki 100krotki, że...
        ja nie jestem Watto tylko 100krotką i zawsze tylko 100krotką byłam
    • Gość: junk dealer Watto? A co to takiego? IP: *.bddsl.org / *.bulldogdsl.com 19.11.04, 22:04
      Odpowiedz jest prosta.

Watto jest tylko jednym z wielu tutaj, zagubionym, potrzebujacym pomocy
      czlowiekiem. Ludzie szczesliwi maja swoje rodziny, przyjaciol. Im wypisywanie
      bzdur i tropienie urojonych afer nie jest do szczescia potrzebne. Co innego
      dziennikarze, czesto z prasy brukowej. Takim, za tropienie afer, sie placi.
      Domorosly detekctive mr Watto po prostu sie nudzi. Nikt mu nie placi za
      popularyzowanie glupot. Takie jego hobby, bo na inne najwyrazniej go nie stac.

I nie wpadajcie w zachwyt nad tym, ze tak kazdego potrafi pokonac w dyskusji!
      Klopot w tym, ze on nie dyskutuje - jedynie kopiuje to, co napisze jego
      adwersarz. Jak adwersarz nazwie go grubasem, on nazwie adwersarza spaslakiem,
      tlusciochem i obrzartuchem. To ma byc dyskusja, czy przedszkole?

Nie dyskutujmy z mr Watto, tylko zanurzmy sie w swiecie jego fantazji. Bywa
      ciekawie, oj bywa!
      • Gość: Imagine Re: Watto? A co to takiego? IP: *.unl.edu 19.11.04, 22:10
        typowym idiota jestes smrodziarzu ... nie chcesz nic wiedziec o swiecie, nie
        czytaj nic, nie mysl, nie wyciagaj wnioskow ... dla takich jak ty ciemiegow,
        dziennikarze podaja papke w Criminal News Network a ty masz przy okazji oddac
        im swoj mozg i kupowac to co chca ... nie zabieraj tu glosu i spadaj do swojego
        hobby ... przy okazji w wojne sie jeszcze bawisz czy juz wyjezdzasz na
        prawdziwa ... pamietaj jednak ze na tej prawdziwej mozna byc zabitym, zebys nie
        plakal potem ... co za swirus !!!
        • Gość: zynx Do Imagine - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:15
          a już myślałem, ze ef jest jest glupi, ale wystarczyło, ze się odezwałes i
          widzę, ze to intelektualista przy tobie.

PS. Wprowadzono rewelacyjne mleczko kokosowe - wszyscy geje z NY uzywają? Czy w
          twoim przypadku też okazało sie takie dobre?
          • Gość: Imagine Re: Do Imagine - IP: *.unl.edu 19.11.04, 22:17
            spadaj dzynxie do swoich kochankow ...
            • 100krotki Re: Do Imagine - 19.11.04, 22:25
              Gość portalu: Imagine napisał(a):

> spadaj dzynxie do swoich kochankow ...

jestem gotowa utulić go w swoich objęciach

daj mu tylko Imagine odpowiedni popęd by do mnie trafił
              • Gość: Imagine Re: Do Imagine - IP: *.unl.edu 19.11.04, 22:49
                nie dam mu popedu, bo nie mam jego zachcianek, ale kopa moge mu dac ...
                zlapiesz go ?
                • 100krotki Re: Do Imagine - 20.11.04, 07:50
                  Gość portalu: Imagine napisał(a):

> nie dam mu popedu, bo nie mam jego zachcianek, ale kopa moge mu dac ...
                  > zlapiesz go ?

do tej pory...wszystkich łapałam, więc kopy były dobre
                  tym razem też powinno zadziałać zgodnie z....
                  • kokieteczka do 100krotki 21.11.04, 05:43
                    zapraszamy:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17779009&a=17819638k
    • Gość: Mrowa Dalatego istnieje FAN CLUB WATTO!! IP: 200.212.114.* 20.11.04, 15:57
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15320825
      Tam mozna poczytac o atomowkach ktore zniszczyly WTC, satelitach spadajacych na
      hiszpanie i nawet o nieposwiadomych przekazach w pisoenkach sluchanych od tylu:-
      )))

Jeszcze takiego gleba swiat nigdy nie widzial.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka