Dodaj do ulubionych

Dermatolog?Onkolog?-pieprzyki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:04
mam pytanie-czy mozecie polecic jakiegos dermatologa-onkologa, ktory zajmie
sie fachowo moja osoba?mam na ciele wiele pieprzykow, jasna karnacje i opalam
sie "na czerwono".chcialabym, zeby profesjonalista obejrzal, czy wszystko
jest w porzadku i czy cos nie powinno mnie zaniepokoic.nie chodzi mi tez o
takiego lekarza, ktory bez zastanowienia kaze mi wszystko pousuwac, ale
potraktuje moj problem powaznie.
prosze o namiary i ewentualne koszty wizyty. bede bardzo wdzieczna
Obserwuj wątek
    • Gość: upieprzykowana ;-) Re: Dermatolog?Onkolog?-pieprzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:37
      Najlepszy w tych sprawach jest dr Jabłkowski. <chirurg - onkolog> Przyjmuje w
      spółdzielni przy Piotrkowskiej nr (chyba, nie jestem pewna) 5. Usuwałam u niego
      kilka znamion i polecam!
      • ab84 Re: Dermatolog?Onkolog?-pieprzyki 29.06.05, 23:41
        ma umowe z NFZ czy trzeba placic????
        • Gość: fleurette Re: Dermatolog?Onkolog?-pieprzyki IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 30.06.05, 18:57
          pracuje w koperniku. mojego zaufania nie wzbudza. nadal sie boje o moje zmiany.
          na piotrkowskiej pewnie przyjmuje za kase...
    • Gość: Jasmine Re: Dermatolog?Onkolog?-pieprzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:38
      dzieki.
      moze ktos zna jeszcze jakiegos dobrego?lepiej miec kilku i moc wybrac.
      • Gość: pelagia Re: Dermatolog?Onkolog?-pieprzyki IP: *.sjs / *.sjs-franziskus.wh.uni-erlangen.de 30.06.05, 15:54
        ten jest wystarczajaco dobry, a taniej niz na piotkrowskiej przyjmuje na nawrot
        w spoldzielni medin, nie wiem jaki numer nawrot, ale pomiedzy kilinskiego a
        sienkiewicza znajdziesz w ksiazce telefonicznej
        • Gość: pelagia Re: Dermatolog?Onkolog?-pieprzyki IP: *.sjs / *.sjs-franziskus.wh.uni-erlangen.de 30.06.05, 19:09
          w medin tez za kase, kosztowal 60 zeta, dziwny troche ale dobry, z tych innych
          z kopernika chyba najbardziej sensowny
    • Gość: Jasmine Re: Dermatolog?Onkolog?-pieprzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:15
      Kurcze, cos mi teraz zaswitalo, ze ja u niego bylam kiedys w Koperniku (dawno
      temu, tylko raz bylam u onkologa i wlasnie u niego). pobieznie mnie obejrzal,
      nie spodobal mi sie. ale moze prywatnie bardziej sie rzeczywiscie przejmuje
      pacjentem (co niestety czesto sie zdarza, ze za kaske lepiej jestesmy
      traktowani).
      moze ktos zna jeszcze jakiegos innego i moze polecic?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka