rozpedzony_most_zwodzony 01.07.05, 10:18 Czy może się mylę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orientman Re: Chyba żaden z forumowiczów nie kupuje w Media 01.07.05, 10:37 Ja kupuje.. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek76 Re: Chyba żaden z forumowiczów nie kupuje w Media IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 01.07.05, 10:41 No niestety dałem się nabrać na kupno telewizora LCD. Po zainstalowaniu w domu nie podobał nam się obraz 16:9 więc chciałem go zwrócić lecz w MM się nie zgodzili na zwrot tylko na wymianę na inny sprzęt o wartości zakupu tego TV. Wybrałem więc TV tradycyjny ,kino domowe i nagrywarkę DVDR wszystko marki Philips.W sumie po około 3 godz. odtwarzania zablokowała się szuflada w nagrywarce więc zaniosłem ją w ramach gwarancji do M-M aby usunąć uszkodzenie.Powiedziano mi, że naprawa potrwa okołO 3 tygodni. No i teraz już wiem napewno, że MEDIA-MARKT JEST DLA IDIOTÓW. Nie kupię tam już nawet żarówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Chyba żaden z forumowiczów nie kupuje w Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:45 mylisz się Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ojejku, czemu pytacie "a co"? 01.07.05, 11:40 Chodzi przecież pewnie o małą prowokację, pt. "Media Markt - nie dla idiotów", "forumowicze tam pewnie nie kupują" -> ergo "forumowicze są idiotami". Więc nie karmimy trolla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawe... A pokombinuj inaczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:57 yavorius napisał: > Chodzi przecież pewnie o małą prowokację, pt. "Media Markt - nie dla > idiotów", "forumowicze tam pewnie nie kupują" -> ergo "forumowicze są > idiotami". Więc nie karmimy trolla:) A nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś może naprawdę uważać, że jesteś idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczycielka Re: Dopuszczam IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 16:59 yavorius napisał: > Ale zdanie takich tchórzy jak ty mnie wali. Piękna polszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Wyczuwam sarkazm 03.07.05, 09:23 Gość portalu: Nauczycielka napisał(a): > > Ale zdanie takich tchórzy jak ty mnie wali. > Piękna polszczyzna. Jakieś zastrzeżenia? My, uer, chętnie posłuchamy... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe inaczej raczej... 01.07.05, 14:00 Gość portalu: Ciekawe... napisał(a): > A nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś może naprawdę uważać, że jesteś > idiotą? Ja nie tyle dopuszczam co wiem, co wcale nie stoi w sprzeczności z tym, że jest mi to bardzo wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Odradzam IP: *.prokom.pl 01.07.05, 11:45 Drożyzna, tandeta i chamstwo. Nic dodać nic ując. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Odradzam 01.07.05, 13:24 drożyzna - tak chamstwo - tak tandeta - nie, bo towar taki sam jak wszędzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Odradzam IP: *.prokom.pl 01.07.05, 13:55 W przypadku komputerów najgorszy syf.... Tzw. cwaniaczki co to się sprzedać wcześniej nie udały. Tandetne pseudo kina domowe z jakimic piszczłaeczkami bo głosmnikami tego nazwać nie można. Tylko tandetna masówka, brak soldnego jakościowo sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Odradzam 01.07.05, 14:01 kompy - nie wiem, bo wystrzegam kupowania sie w wielkich sklepach, wole małe "warsztaciki", gdzie jak cos nawali zawsze można pogadac z człowiekiem, a nie wypełnić jakąś ankiete gwarancyjną i czekać 2 tygodnie aż oddadza komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Odradzam IP: *.prokom.pl 01.07.05, 14:33 Wiele sklepó mnie wq***. Mam kasę, chce zostawić sporo gotówki, biore oferte i okazuje żę nic z niej nie dostanę Sprzedawca wymysła że mam czekac ileś dni to moż skąs to ściągną bo przecież tego nikt niema.... Nie wiem czy istnieje jeszcze hurtownia Lucky-Star na Łąkowej. Tam mogłem od ręki kupić wsio. Bez problemu to co ponoć jest nie do dostania według większości salonów komputeróoych w Łodzi. Na dodatek sporo, sporo taniej. Jeśli tak to szczerze polecam. Polecam unikać wszelkich salonów komputerowych na Pietrynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Lucky Star [link] IP: *.prokom.pl 01.07.05, 14:45 No to OK. Widać że porządna hurtownia i sklep nadal funkcjonuje w Łodzi. Trudno znaleźć w ich ofercie coś co akurat braknie jak pójdziesz kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeep Wrangler Re: Lucky Star [link] IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 17:10 Ale słaby sprzęt mają. Brak cyfrowych aparatów dobrej klasy. Kamery cyfrowe też takie samo badziewie jak Media Markt. Żadna rewelacja. A i ceny niekonkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Lucky Star [link] IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.07.05, 20:17 Niekonkurencyjne? aparatów cyfrowych z reguły ioe kupuje się w hurtowni komputerowej. Ja kupując komputer (i875, P4 3GHz, 1024MB RAM, 320 GH HDDSATA) zaoszczędziłęm u nich ponad 1000 PLN w stosunku do salonów komputerowych na Pietrynie. Nie mówiąc o tmy, że tam tlyko jedynie mogłe pojśc wyjać kaśe i wszystko co chciałem nabyć. Nigdzie indziej na Piotkrowskiej nibyło to możliwe. Musiałbym mininim 10 dni czekać na odbiór wszystkic podzespołów. A jak zobaczyłem badziew jaki wciskaja w Media Markt to od razu każdemu odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrangler Re: Lucky Star [link] IP: *.toya.net.pl 03.07.05, 22:30 w stosunku do sklepów na Piotrkowskiej to tak ale i tak są drodzy Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Odradzam 01.07.05, 15:05 ja polecam GIGA3 na Wschodniej tuż przy Narutowicza (pierwsza brama po prawo). Sa w porządku i nie zdzdierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Odradzam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.07.05, 20:19 Dla mnie istotne jest żczy kupując coś lepszego nie musze czekac tygodniami ąz łaskawie sprowadzą. Jak można płacąc gotówką i to dużo, słyszeć że muszę na towar czekać kilka dni? Albo żeby mi próbowali wciskać jakieś g. tl;yok dlatrego że akurast tlyko to jedynie mają w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 122$ Re: Chyba żaden z forumowiczów nie kupuje w Media IP: *.piotrkow.net.pl 02.07.05, 16:02 hahaha... "cienka aluzja" ;) Media Markt - nie dla idiotów :D Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Chyba żaden z forumowiczów nie kupuje w Media 02.07.05, 16:34 Ja kupuje to co mi pasuje w MM. Wbrew powszechnej opinii kupiłem też tam kompa i mimo iż upłynęło już ponad 1,5 roku żadnym z nim nie miałem problemów sprzętowych. Awarie systemu i inne tego typu sprawy zdarzaja się ale jako informatyk daje sobie z nimi radę. Moja córka kupiła we wrzesniu ubiegłego roku kompa ful wypas w niby dobrej firmie na Piotrkowskiej w rejonie Roosvelta i już bylismy cztery razy w serwisie (3 razy wymiana zasilacza + 1 raz wymiana wentylatora). Kupiłem już w MM parę urządzeń i nigdy nie miałem z nimi problemów. Czy uważacie że np. Philips produkuje gorszy sprzęt dla MM a lepszy dla innych??? Wielu z Was chcąc zaoszczędzić parę złotych kusi się na sprzęt dobrej firmy a już dodatki np. głośniki kupuje badziewie a później narzeka na MM. Już dawno pewni sławni ekonomiści amerykańscy stwierdzili, że biedny człowiek powinien kupować towar dobrej marki i droższy ponieważ nie stać go na częstszą wymianę towaru czy ponosić koszty napraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE KUPUJĄ Re: Chyba żaden z forumowiczów nie kupuje w Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:53 Na pewno żaden z forumowiczów nie kupuje w Media Markt, bo Media Markt nie jest dla IDIOTÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Kupiłem: 02.07.05, 23:03 Monitor, drukarkę, nagrywarkę DVD, myszki, kiedyś CD-R-y, Licencję Win XP, szczoteczkę Braun, Filtry do wody i jeszcze kilka rzeczy - szczególnie gdy można na 15 rat bez oprocentowania. Daję tylko dowód osobisty i nic mi nie doliczają nawet ubezpieczenia. Dlaczego mam więc nie kupić??? Nie wszystkie rzeczy są u nich złe i są osoby w obsłudze, co potrafią doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżkupiliśmy Re: Kupiłem: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:34 kamere cyfrową-psuje sie non stop, choć JVS to niby nie taka zła firma, oddawali na gwarancji po naprawie to samo i tak kilanaście razy :(( nie jesteśmy zadowoleni ani z kamery, ani z obsługi gwarancyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
danwar1 Re: Chyba żaden z forumowiczów nie kupuje w Media 04.07.05, 12:53 powinni tego zabronić ;) Odpowiedz Link Zgłoś