tato1 03.03.07, 02:41 ...........to forum nie jest z praca stala...na dachach...........i biedne............ .....i glupie i ortograficzne.............pamietaj ze cie ostrzegalem...... .....zyczliwy........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaponczyk1 Re: yaponczyk.............ja cie ostrzegalem..... 03.03.07, 15:25 ...............wytrzezwiej................moze pogadamy............. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: yaponczyk.............ja cie ostrzegalem..... 03.03.07, 15:50 yaponczyk1 napisała: > ...............wytrzezwiej................moze pogadamy............. Hehehehe W niewielu tematach zgadzamy się ale wtym jednym trafiłeś. Tato non stop jest na chaju. Wrócił z Italiji i nie może się odnaleźc. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: yaponczyk.............ja cie ostrzegalem..... 04.03.07, 07:34 tez bym tak chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: yaponczyk.............ja cie ostrzegalem..... 05.03.07, 22:24 Gdzie tam na haju. Tato ciągle narąbany jak przystało na prawdziwego Biłaostocznianina. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Dzieki tato, 05.03.07, 00:22 ...........cmok..........tylko nie bierz do serca............ Odpowiedz Link Zgłoś