sieradzak 11.07.05, 21:58 Jakoś nikt nic nie pisze ? o tej wspaniałej imprezie ?? Czyżby nikt nie był ? A może nie ma nic ciekawego do napisania w tej materii ?? No napiszta co było ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:00 widzialam w tv. padalo, 3 osoby na krzyz na widowni, pani prezydent byla potargana.. a w ogole to rozorali bieznie mosiru ze mala glowa. a jak ebusia chciala tam na rowerku to ja wygonili bo "psuje rowerem bieznie" hiehiehie.. ale czego sie nie robi dla marnej transmisji w polsat sport... pfffffff Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:05 uuuu taka impreza, takie wydatki, takie koszty i KLAPA ???!!! smutek wielki ;-( A ile to ludzi ten Polsat Sport niby ogląda ? Zaraz a to nie w innej stacji leciało ? Nie w TVN ? No to było za karę, że ebusi na rowerku nie wpuścili, żeby się pościgała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:06 na tvn lecialy akurat sterydmeny ale z innego miasta, bo tam slonce swiecilo i pudzian byl :) i bardziej usmiechnieta publicznosc i piekne okolice... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:12 No to się gubie w tych sterydach ;-( To MaxSterydMan vel Pudzian nie było ?? Nic nie kumam, myślałem, że to jedna impreza, o co biega może ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:14 w sieradzewie byl mistrzostwa europy. a ofgolnie to co niedziele albo co tydzien sa transmisje ze wszystkich strongmenow w tvnie Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:15 a strongmeny sa tak jak niegdys turnieje miast :) w roznych miastach sie zjezdzaja i poca:D Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:17 No to wiem, ale myślałem, że jak mistrzostwa europy strongmenów, to wszyscy zjadą na te mistrzostwa ?? A tu widze, że jakaś bryndza i druga liga ? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:19 to w tvnie nie bylo na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:30 No nei taka druga mial byc bodajze Szczepański. Jak jechałam z psiorrem na "łubudubu" to akurat aut bylo mnustwo, cale parkingi byly zastawione lacznie z tymi dodatkowi w lesie na boiskach. Ludzi tez bylo ful. A jak juz wracalm jakies 2 godzinki pozniej z tego "lubudubu" to juz byly az trzy auta i wszyscy wracalli. A w gazecie dzisiejszej bylo az jedno zdjecia. I jednak pomimo 3/4 kadru ktore zajmowala woda w "miesniach" hjakiegos stronng mana to zalapalo sie troche nawet zaludnionych trybun. Wedlug gazety na imprezke przybyly 3 tysiace ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 23:25 > A w gazecie dzisiejszej bylo az jedno zdjecia. > I jednak pomimo 3/4 kadru ktore zajmowala woda w "miesniach" hjakiegos stronng > mana to zalapalo sie troche nawet zaludnionych trybun. No jak na kliparta to moze byc c'nie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak a co to łubudubu 12.07.05, 00:33 może to było lepsze od tych setrydmanów ;-) Zaludnione trybuny, no tak ;-) ale jak 3 000 ludzi było to i tak nieźle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: a co to łubudubu 12.07.05, 09:29 > a co to łubudubu powielenie kodu genetycznego > może to było lepsze od tych setrydmanów niewątpliwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: a co to łubudubu 12.07.05, 11:12 Kurde czyjego kodu, chyba nie paenki ;-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: a co to łubudubu 12.07.05, 13:52 To w takim razie, nie tak interesujące jak przypuszczałem, ale pewnie bardziej interesujace niż sterydmany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: SterydMan - czy jak im tak ;-) 11.07.05, 22:00 Ja tam nie wiem;)) Zaraz idę pić izolat białka zamiast sterydów;)) A chyba ulewa była w sobotę?? Może menów przegnało;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka recenzja 12.07.05, 14:27 www.umsieradz.pl/portal/index.php?option=content&task=view&id=492&Itemid=218&limit=1&limitstart=0 Odpowiedz Link Zgłoś