orientman Re: Giełda komputerowa na Ćwiklińskiej 12.07.05, 18:24 wykup sobie za 30 zl reklame, a nie spamuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blek Re: Giełda komputerowa na Ćwiklińskiej IP: *.pai.net.pl 12.07.05, 18:34 A w Nowym Jorku to nawet jest po amerykańsku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Giełda komputerowa na Ćwiklińskiej IP: *.pai.net.pl 12.07.05, 18:30 Byłam w niedzielę na giełdzie komputerowej na ulicy Ćwiklińskiej ! Doskonały dojazd 0 problemów z parkowaniem , profesionalizm sprzedających ! Jestem bardzo zadowolona kupiłam to co było mi potrzebne , udzielono mi profesionalnej porady ! Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Giełda komputerowa na Ćwiklińskiej IP: *.4web.pl 12.07.05, 19:07 Jeszcze sobie kup słownik ortograficzny,a będziesz szczęśliwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: Giełda komputerowa na Ćwiklińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:21 juz mi bulgocze mozg, bo od wielu lat jezdzilem na gielde na miedziana, a tu sie dowiaduje ze 20 lat temu przeniesiono ja na widzew. to w sumie gdzie jest lub sa te gieldy???????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś