Dodaj do ulubionych

wątek NFZ

14.07.05, 00:23
proponuję TU wymieniać wszelkie info na temat dentystów, ginekologów,
okulistów, laryngologów itd itp.
Proponuję również osobny wątek poświęcony aborcji i środkom antykoncepcyjnym.
Może jakieś głosowanie?
Bo jak patrzę co się na FŁ porobiło to sie chora robię...
Obserwuj wątek
    • huann Re: wątek NFZ 14.07.05, 00:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=19563690&a=24687302

jak Zdrowie kocham i Polesie ganiam...
    • dziad_borowy To świetny pomysł 14.07.05, 00:29
      ale prosze wymieniac info tylko na temat _najlepszych_ specjalistow. W Lodzi
      oczywiscie.
      Dzierżżż!!!
      • barracuda7110 Re: To świetny pomysł 14.07.05, 00:40
        dziad_borowy napisał:

> ale prosze wymieniac info tylko na temat _najlepszych_ specjalistow. W Lodzi
        > oczywiscie.

Właśnie zabiłeś ten wątek.

;)
      • mag.gie Re: To świetny pomysł 14.07.05, 00:42
        Temat _najlepszych_ specjalistow w Łodzi odpada z przyczyn niezależnych.
        Nawet Szanowny Pan Prezydent nie chciał się w Łodzi poddać leczeniu...(może
        dlatego, że miejsc łóżkowych brak, zostały tylko kanadyjki na korytarzach, a
        może dlatego że nie ma wykwalifikowanej kadry pracowniczej, nie wnikam...).
    • big_news Re: wątek NFZ 14.07.05, 00:56
      Renomowany Gabinet Stomatologiczny (rok założenia - 1986)
      Najnowsze, sterylne narzędzia
      Na każdą kieszeń
      W promocji golenie (frajerów)
      Piotrkowska 84, podwórze, po lewo za bramą
      Czynne całą dobę, w godzinach nocnych pacjenci z bólem przyjmowani po za kolejnością
      • szprota ja w sprawie miasteczka, maseczki, maszynki 14.07.05, 01:01
        co konkretnie podlega goleniom?
        • big_news Re: ja w sprawie miasteczka, maseczki, maszynki 14.07.05, 01:10
          Głównym specjalistą od goleni (szczególnie prawej) jest pan Aleksander K.
          Niestety nie przyjął On propozycji objęcia posady konsultanta w Renomowanym
          Gabinecie Stomatologicznym.
          • szprota to nie brzmi dobrze 14.07.05, 01:14
            według jakiego klucza został on wybrany? i czy ten klucz powoduje, że
            wystarczająca ilość drzwi staje otworem? i którym?
            • big_news Re: to nie brzmi dobrze 14.07.05, 01:24
              Brzmi marnie, ale jak się okazuje, nie szkodzi.
              Jak się ma dobrą kiepiełę, to i klucza nie trzeba (klasyk: Nikodem D.).
              Wszystko wtedy staje otworem;)
              • szprota prawdziwy Big_News klasyk się nie boi 14.07.05, 01:29
                i Nikosia już drugi raz cytuje - a ja wszak w nowej wersji grałam tam wqrzony
                tłum ;)
                ad R.E.M. (chociaż nie spać, jeszcze nie czas) - ponawiam pytanie, czy każdym
                otworem?
                • big_news Re: prawdziwy Big_News klasyk się nie boi 14.07.05, 01:37
                  Wersje nowa i najstarsza do środkowej się nie umywają, żeby nie wiem jacy
                  statyści je wzmocnili;)
                  Niby każdy otwór da się zatkać, ale czy warto? Hm, oto jest pytanie!;)
                  • big_news Re: prawdziwy Big_News klasyk się nie boi 14.07.05, 01:39
                    Zapomniałem dodać: poświęcę się i obejrzę jeszcze raz nową wersję. W zwiazku z
                    tym mam pytanie: czy ten tłum to jest w jakiś sposób rozpoznawalny?;)
                    • szprota Re: prawdziwy Big_News klasyk się nie boi 14.07.05, 01:43
                      @ wersje, nie zaprzeczę, boć to fakt nie podlegający dyskusjom
                      @ tłum, no to powinna tam być moja twarz, którą znasz ze szprotokołów. Dołóż do
                      tego czarny skórzany płaszcz, włosy więcej rude i rozpuszczone i 150 cm wzrostu.
                      Powinna również skandować o Maculewiczu.
                      • big_news Re: prawdziwy Big_News klasyk się nie boi 14.07.05, 01:47
                        Z przykrością muszę odłożyć przyjemność wpatrywania się w tłum na parę dni. Jak
                        tylko wrócę w przyszłym tygodniu z głuszy, to natychmiast wrzucam płytkę i
                        wytężam wzrok. Ciekawe czy uda mi się wypatrzeć rudowłose skandujące zjawisko:)
                        • szprota też jestem ciekawa 14.07.05, 01:50
                          miłego braku odsłuchu w kazdym razie życzę :)
                          • big_news Re: też jestem ciekawa 14.07.05, 01:53
                            Dzięki:)
                            A tam cisza aż huczy, a oczy cudny widok zalewa. Połoniny!
                            • szprota ech nostalgiczne 14.07.05, 01:57
                              jakbyś był w kremenarosie pod małą rawką, to pozdrów właścicieli koniecznie :)
                              • big_news Re: ech nostalgiczne 14.07.05, 02:05
                                Kto wie, może i w te okolice nogi poniosą. Mam się kłaniać od Szproty? Znają taką?;)
                                • szprota Re: ech nostalgiczne 14.07.05, 02:07
                                  moze Szproty nie, ale ekipę z Łodzi co w 2000 roku witała tam Sylwestra w
                                  przedsionku powinni pamiętać, bośmy byli charakterystyczni bardzo
                                  • big_news Re: ech nostalgiczne 14.07.05, 02:17
                                    W takim razie... no nie wiem, nie wiem. Żebym ja po tych pozdrowieniach nie stał
                                    się bardziej charakterystyczny. Kto to wie jak tam Was wspominają;)
                                    A serio mówiąc, to nie spotkałem w tamtych stronach nieżyczliwych ludzi. Klimat
                                    taki, że naród tam mocno wyrozumiały:)
                            • huann Re: też jestem ciekawa 14.07.05, 02:08
                              big_news napisał:

> A tam cisza aż huczy, a oczy cudny widok zalewa. Połoniny!

jednym slowem: taki view, że łeb urywa! ;) [by: keltoi, ale zmodyfikowane]
                              • big_news Re: też jestem ciekawa 14.07.05, 02:20
                                Ano wieje panie, wieje! Raz to tak wiało, że aż chłopa porwało! Na całe dwa
                                tygodnie! Jak panie wrócił, tom ci go poznać nie mogła! Taki odmieniony był;)
                        • sztamka W głuszy big_newsie nic nie usłyszysz :)) 15.07.05, 23:04
                          big_news napisał:

> Z przykrością muszę odłożyć przyjemność wpatrywania się w tłum na parę dni.
                          Jak
                          > tylko wrócę w przyszłym tygodniu z głuszy, to natychmiast wrzucam płytkę i
                          > wytężam wzrok.

Wracaj, bo tu się decydują Twoje losy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka