ebusia_fam_fatal 21.07.05, 00:02 ... aby zrobic "odpis dowodu osobistego"? ile to moze trwac, ile trzeba zaplacic, jakie dokumenty zaniesc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal tylko blagam... 21.07.05, 00:04 ... nie wysylajcie mnie na poczte:P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak odpis ?? 21.07.05, 04:15 Pierwsze słyszę o czymś takim ? na poczcie to może skzerujesz, co też jest honorowane z Twoją adnotacją typu "potwierdzam autentyczność danych" i Twój podpis, choć pewniej się robi to przez notariusza z jego pieczątką - jest to pewniejsze i stanowi dokument ! Może w UM ? Masz namiar na kogoś, może zamailuj, albo zadzwoń ? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: odpis ?? 21.07.05, 05:57 Takie rzeczy robią w UM. W tym dziale, gdzie się wydaje nowe dowody osobiste, wymienia stare - na 1 pietrze. Nie wiem ile to kosztuje - strzelam: 30 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: odpis ?? 21.07.05, 08:28 ja tez pierwsze slysze... no ale musze dostarczyc na uczelnie :/ hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal hmmmm 21.07.05, 08:54 bylam w UM. pan mi powiedzial, ze odpis robi sie samemu.. na druczku z uczelni. a ja takiego nie dostalam :| kurde no a siostra mi mowi, ze w poznaniu robila - maja system specjalny, podala dane, wydrukowali jej i juz :) ciekawam tylko czy w sdz takie zacofanie czy w poznaniu takie udogodnienia... co nie zmienia faktu, ze nie wiem co z tym uczynic :) bedzie trzeba wykonac telefołn :] dzieki ps. wychodzi na to ze ten odpis to po to, by mieli moje dane na pismie bez potrzeby kazdrazowego "wolania" ode mnie dowodu. hmmm nie slyszeli o kserokopiarce? ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: hmmmm 21.07.05, 15:29 Tak czułem, że to raczej własnoręczna robota. Co do ksera, to ... może jest problem z katalogowaniem takich świstków i ich czytelnością ? Tak mają jakiś wzór, wpinają i ... jakiś skład w papiurach ;-) No musisz cheba, dowiedzieć się u źródła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś