pyszard 22.07.05, 08:56 witam. czy w sieradzu jest mozlisoc uprawianie gdzies jogi ?? jakis klub, silownia lub podobne ?? dajcie znac, jesli cos wiecie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: Joga 22.07.05, 10:57 Niestety ni ma:( Chyba, że jest ktoś, kto troszke wiedzy posiada na ten temat, jednak myślę, że w Sieradzu na temat Jogi najwiecej dowiesz sie z ksiązki zakupionej w jednej z księgarni. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Joga 24.07.05, 14:08 Ja kiedyś jogowałam trochę;))Ale to trzeba pod opieką instruktora-jogina, a ja się tego nie podejmę, bo zajmuję się fitnessem. Siłownia jest fajna, ale bez jogi:(( A może jesteś zainteresowany inną formą rekreacji? To zapraszam na indywidualne lekcje aerobiku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Joga 24.07.05, 14:41 Oj - INDYWIDUALNE ?? ;-) propszę o więcej info w tej materii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Joga 24.07.05, 14:49 Hihihihi, bo wszyscy siedzą;))) Ja chętnie popracuję z grupą, by the way- może wiesz coś, gdzie w Sieradzu jest sala gimanstyczna z lustrami? Ja kiedys slyszałam, że tam na Ogrodowej (jakiś Dom Kultury), ale jak zadzwoniłam, pani powiedziała, że nie ma:((( Ostatecznie popląsam na siłowni na Grunwaldzkiej, bo sa lustra;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Joga 24.07.05, 14:53 Ja tu o ćwiczeniach indywidualnych - a ty odwracasz kota ogonem ;-) A brzmi coraz ciekawiej - ćwiczenia indywidualne przy lustrach ;-) kiedyś coś robiłem i mam chyba gdzieś 2 lub 3 duże lustra na sklejce ;-) Ale nie wiem teraz gdzie i w jakim są stanie. Co do lokali, to nie mam bladego pojęcia. Spróbuj może na Mickiewicza w budynku "nowej siry" wieżowiec są duuuuże hale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: Joga 25.07.05, 08:48 interesuje mnie tylko joga... szkoda ze nic nie ma w sieradzu. moglby sie znalesc jakis trener i otworzyc szkolke :) trudno....zoataja pozycje z ksiazek, interentu i TV Club :P Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Joga 25.07.05, 09:01 Ale ostrożnie, bo można sobie zaszkodzić samemu, tak bez instruktora. Może kiedyś się wyszkolę i w jodze;) Odpowiedz Link Zgłoś