Dodaj do ulubionych

Kolejna Tragedia !

IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 08:12
Wróciłam trzy dni temu z Sharmu, było wspaniale, aż trudno mi sobie
wyobrazić, że doszło tam do takiej masakry.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Re: Kolejna Tragedia ! IP: 193.151.115.* 23.07.05, 08:51
      Tego w Egipcie? A co się stało?
    • evonka Re: Kolejna Tragedia ! 23.07.05, 10:52
      Ciekawe czy egipskie miasto dostanie świeczki, koncert i minutę ciszy.... ?
      ...świat jest dziwny..
      • pawel.l Re: Kolejna Tragedia ! 23.07.05, 11:08
        Tak, swiat jest dziwny, ludzie dziwni też...
        Co tam terrorysci, zamachy, ludzie ginacy w nich... wazniejsze są spocone
        przemyslenia autochtonow o dupie Maryni, niekulturalnej obsłudze w sklepie lub
        podpaskach które...uwierają...
        • evonka Re: Kolejna Tragedia ! 23.07.05, 13:20
          chyba mnie nie zrozumiałeś...
          spocone przemyślenia są częścią mojego otoczenia, gdybym żyła myśląc o całym
          świecie zapewne szybko zmarłabym na zawał serca... tragedii jest tak wiele, że
          nie sposób wszystkich ogarnąć... liczę na to, że będzie minuta ciszy i kolejna
          za kolejne miasto.. jeśli nie, sprawdzi sie moja teoria o wybiórczości..

żyjemy tu i teraz i, chcesz czy nie, pawle.l, niewielki masz wpływ na to co
          dzieje się w Rwandzie, Izraelu czy Chinach.. co oczywiście nie oznacza, ze
          nalezy o tych miejscach zapomnieć, nic mylniejszego!

kiedyś zastanawiałam sie czy wogóle można porównywać cierpienia, uznać, że
          ważniejsze jest cierpienie głodu od cierpienia z powodu nogi w gipsie...
          niestety chyba się nie da porównać cierpień, bo każdy ma swoja miarkę, mierzy
          według własnego doświadczenia.. to co dla mnie jest małym problemikiem,
          przeszkoda zaledwie, innym może spędzać sen z powiek, bo moze nie doświadczyli
          niczego większego w życiu i nie można ich za to potępiać i mówić, że ich
          problem jest mniej ważny....
      • brite Re: Kolejna Tragedia ! 23.07.05, 11:09
        Ode mnie dostanie kilka świeczek [i][i][i][i][i][i]

XXI wiek - globalna wojna partyzancka.
      • gray Re: Kolejna Tragedia ! 23.07.05, 11:26

i marsz, koniecznie.
        • orientman gray.. zabiles mnie :) /nt 23.07.05, 16:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka