Gość: Wróciłam IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 08:12 Wróciłam trzy dni temu z Sharmu, było wspaniale, aż trudno mi sobie wyobrazić, że doszło tam do takiej masakry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart Re: Kolejna Tragedia ! IP: 193.151.115.* 23.07.05, 08:51 Tego w Egipcie? A co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Kolejna Tragedia ! 23.07.05, 10:52 Ciekawe czy egipskie miasto dostanie świeczki, koncert i minutę ciszy.... ? ...świat jest dziwny.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Kolejna Tragedia ! 23.07.05, 11:08 Tak, swiat jest dziwny, ludzie dziwni też... Co tam terrorysci, zamachy, ludzie ginacy w nich... wazniejsze są spocone przemyslenia autochtonow o dupie Maryni, niekulturalnej obsłudze w sklepie lub podpaskach które...uwierają... Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Kolejna Tragedia ! 23.07.05, 13:20 chyba mnie nie zrozumiałeś... spocone przemyślenia są częścią mojego otoczenia, gdybym żyła myśląc o całym świecie zapewne szybko zmarłabym na zawał serca... tragedii jest tak wiele, że nie sposób wszystkich ogarnąć... liczę na to, że będzie minuta ciszy i kolejna za kolejne miasto.. jeśli nie, sprawdzi sie moja teoria o wybiórczości.. żyjemy tu i teraz i, chcesz czy nie, pawle.l, niewielki masz wpływ na to co dzieje się w Rwandzie, Izraelu czy Chinach.. co oczywiście nie oznacza, ze nalezy o tych miejscach zapomnieć, nic mylniejszego! kiedyś zastanawiałam sie czy wogóle można porównywać cierpienia, uznać, że ważniejsze jest cierpienie głodu od cierpienia z powodu nogi w gipsie... niestety chyba się nie da porównać cierpień, bo każdy ma swoja miarkę, mierzy według własnego doświadczenia.. to co dla mnie jest małym problemikiem, przeszkoda zaledwie, innym może spędzać sen z powiek, bo moze nie doświadczyli niczego większego w życiu i nie można ich za to potępiać i mówić, że ich problem jest mniej ważny.... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Kolejna Tragedia ! 23.07.05, 11:09 Ode mnie dostanie kilka świeczek [i][i][i][i][i][i] XXI wiek - globalna wojna partyzancka. Odpowiedz Link Zgłoś