Gość: tancerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:20 Chciałabym poznać podstawy (a może coś więcej) tańca ludowego. Znacie jakieś grupy taneczne, zespoły czy dobrych instruktorów tańca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blenda Re: TANIEC LUDOWY 28.07.05, 19:03 witaj. jednym z lepszych i chyba najstarszych w lodzi zespołow tańca ludowego jest Harnam. Moja kolezanka tam tańczy wiec jesli chciała byc wiedzieć cos wiecej to napisz to podam ci do niej kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerka odp. Harnam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:10 dzięki za informacje :-) pewnie się do ciebie jeszcze odezwę, ale tymczasem poczekam jeszcze na inne opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerka Re: TANIEC LUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:52 Hmn... to w Łodzi tylko Harnam? Nic innego nie istnieje? Nic innego nie znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbjhg Re: TANIEC LUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:00 poltex Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: TANIEC LUDOWY 29.07.05, 22:41 Anilana (zajęcia przy ul. Niciarnianej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerka Re: TANIEC LUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:54 Napiszcie coś więcej o Poltexie i Anilanie. Proszę. Jaka jest tam atmosfera, ile osób uczestniczy w zajęciach? Interesują mnie raczej starsze grupy, to znaczy raczej nie należe już do dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: TANIEC LUDOWY 29.07.05, 23:01 O Anilanie to mogę Ci tylko powiedzieć gdzie jest... :/ Dawno zakończyłam przygodę z tańcem ludowym więc nie jestem Ci w stanie odpowiedzieć. Najlepiej żebyś zadzwoniła do nich i dowiedziała się kiedy mają zajęcia. Nikt Cię nie wyprosi jak przyjedziesz zobaczyć jak wygląda sala, jak przebiegają ćwiczenia, a i Tobie będzie łatwiej podjąć decyzję bo zobaczysz czy taki sposób prowadzenia zajęć Ci odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerka Re: TANIEC LUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:48 dzięki. a może teraz coś o plotex'sie? Odpowiedz Link Zgłoś