Dodaj do ulubionych

TANIEC LUDOWY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:20
Chciałabym poznać podstawy (a może coś więcej) tańca ludowego. Znacie jakieś
grupy taneczne, zespoły czy dobrych instruktorów tańca?
Obserwuj wątek
    • blenda Re: TANIEC LUDOWY 28.07.05, 19:03
      witaj.
      jednym z lepszych i chyba najstarszych w lodzi zespołow tańca ludowego jest
      Harnam. Moja kolezanka tam tańczy wiec jesli chciała byc wiedzieć cos wiecej to
      napisz to podam ci do niej kontakt.
      • Gość: tancerka odp. Harnam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:10
        dzięki za informacje :-) pewnie się do ciebie jeszcze odezwę, ale tymczasem
        poczekam jeszcze na inne opinie...
    • Gość: tancerka Re: TANIEC LUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:52
      Hmn... to w Łodzi tylko Harnam? Nic innego nie istnieje? Nic innego nie znacie?
      • Gość: nbjhg Re: TANIEC LUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:00
        poltex
      • ixtlilto Re: TANIEC LUDOWY 29.07.05, 22:41
        Anilana (zajęcia przy ul. Niciarnianej)
        • Gość: tancerka Re: TANIEC LUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:54
          Napiszcie coś więcej o Poltexie i Anilanie. Proszę. Jaka jest tam atmosfera,
          ile osób uczestniczy w zajęciach? Interesują mnie raczej starsze grupy, to
          znaczy raczej nie należe już do dzieci...
          • ixtlilto Re: TANIEC LUDOWY 29.07.05, 23:01
            O Anilanie to mogę Ci tylko powiedzieć gdzie jest... :/
            Dawno zakończyłam przygodę z tańcem ludowym więc nie jestem Ci w stanie
            odpowiedzieć. Najlepiej żebyś zadzwoniła do nich i dowiedziała się kiedy mają
            zajęcia. Nikt Cię nie wyprosi jak przyjedziesz zobaczyć jak wygląda sala, jak
            przebiegają ćwiczenia, a i Tobie będzie łatwiej podjąć decyzję bo zobaczysz czy
            taki sposób prowadzenia zajęć Ci odpowiada.
            • Gość: tancerka Re: TANIEC LUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:48
              dzięki. a może teraz coś o plotex'sie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka