Dodaj do ulubionych

Wichura szaleje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 17:46
Mieszkam na Radogoszczu Wschodzie. I jak sie zaczynało to wyglądało groźnie.
Na pobliskiej cegielni połamało drzewa!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kate Re: Wichura szaleje IP: *.smrw.lodz.pl 29.07.05, 17:50
      Istotnie ,zgadzam się z Mats16
      • Gość: Yellowgirl Re: Wichura szaleje IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.07.05, 18:10
        Na Zarzewie połamało drzewa,latały ławki i jeden fotelik dla dziecka - większe
        straty podam jak się uspokoi. Nas mało co nie zwiało na inną dzielnicę -
        KOSZMAR!!! To nie wichura, to HURAGAN!!!
        • pawel.l Re: Wichura szaleje 29.07.05, 18:43
          noooo, mnie prawie wydmuchało na Zbaraską lecz trzymałem się Zarzewa jak
          niepodległości :)

Ten fotelik to był sam czy z dzieciakiem, bo mi jakiś brzdąc zaparkował
          niechcacy na balkonie:)
          • Gość: ooo Znowu ta Łódź... ;-) IP: *.lodz.mm.pl 30.07.05, 01:23
      • Gość: EDI Czy ktos mowil o karate ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:22
        Ja mam taki problem zwialo mi dom podaje opis: pudelko karton delux po telewizorze Elemis 29 cali, szyberdach, okleina na rantach, centralny zamek, kaloryfer, esp, abs, poduszka z pierza. Uczciwego znalazce prosze o kontakt. Wszystko przez wichure bylem akurat w pracy i nie dopilnowalem mienia. Chodza tez plotki, ze to nie wichura tylko zly wilk mi zdmuchnal chate (ten od 3 swinek) sugeruje zachowac ostroznosc moze byc uzbrojony po zeby lub wsciekly.
    • Gość: też kierowca Re: Wichura szaleje IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.07.05, 18:33
      Wichura wichurą, ulewa ulewą, ale kierowcy to mają klase: tylko oni potrafią
      zmoczyć człowieka, który nie wiadomo po co czeka w suchym kącie, aż przestanie
      padać. Ja tak poczekałem... aaaaaaaaaaa jak ja Wam dziękuje za to pochlapanie
      mnie na ul. Kilińskiego...
      • dziadek72 Re: Wichura szaleje 29.07.05, 23:35
        Było się nie chować po kątach ;)))
    • Gość: :D Re: Wichura szaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:47
      - Nie wiedziałam czy mam się cieszyć czy płakać ze strachu.
      hehehe
    • Gość: e-ma Re: Wichura szaleje IP: *.retsat1.com.pl 29.07.05, 19:41
      Na Retkini to dopiero wiało, nie można było się utrzymać na nogach. Podobno
      przeszła trąba powietrzna.
      • Gość: waldii Re: Wichura szaleje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:49
        czy ktoś wie jakwygląda sytuacja na ul. radwańskiej a al. Politechniki???
      • Gość: mariu Re: Wichura szaleje IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 29.07.05, 19:49
        Za chwile wyladuja Marsjanie i zacznie sie Wojna Swiatow.
        • Gość: jerzy Re: Wichura szaleje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:50
          Gość portalu: mariu napisał(a):

> Za chwile wyladuja Marsjanie i zacznie sie Wojna Swiatow.

Zabrac tego debila ..!!
          • Gość: khmmm Re: Wichura szaleje IP: 212.122.214.* 29.07.05, 20:06
            walnij sobie piwko czy coś na uspokojenie bo jeszcze w szoku jesteś chyba lol
      • Gość: wacek Re: Wichura szaleje IP: *.toya.net.pl 29.07.05, 19:50
        sąsiadka mówiła, że pięciu ludzi wciągło do nieba
        • Gość: v00d00 Re: Wichura szaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:56
          taaaaaa a umnie szesciu zassalo do studzienki kanalizacyjnej moze maja z tym cos wspolnego ci ktorych zassalo do nieba?? to sprawa dla archiwum x
          • Gość: Czarnowidz Re: Wichura szaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:58
            Co na to Radio MAryja??? Moodlmy sie koniec nadciaga. Apokalipsa w drodze
            • totalna_apokalipsa Re: Wichura szaleje 29.07.05, 20:05
              Kto mnie wołał? Czego chciał?
              • pawel.l Re: Wichura szaleje 29.07.05, 20:06
                No tak, tylko jej tu brakowało :))))
              • Gość: doro Re: Co Michnik, czyzby jakas klatwa Lukaszenki? IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 29.07.05, 21:05
    • Gość: jerry a kiedy beda jakies dobre wiesci z Łodzi? IP: *.server.ntli.net 29.07.05, 21:04
      • Gość: Wojtas Re: a kiedy beda jakies dobre wiesci z Łodzi? IP: *.retsat1.com.pl 30.07.05, 12:17
        Jak ogólnopolskie media przestaną takowe blokować.
    • Gość: Małgosia Refleksja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:08
      Zginął człowiek, a tutaj nikt tego nie zauważył. Oto cała prawda o naukach JP2.
      Bawcie się dobrze, Łodzianie.
      • Gość: alla Re: Refleksja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:14
        Małgosiu, info o śmierci 2 osób pojawiło się później niż pierwsza wersja
        artykułu, więc nie dziw się brakowi reakcji...

[']
        • dziadek72 Re: Refleksja 29.07.05, 23:43
          Człowiek rodzi się, po to żeby umrzeć. Taka karma i nic tego nie zmieni.
    • Gość: zal Szkoda, ze nie Millera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:12
      • Gość: dot. no i popadało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:47
        gosiu, czy JP2 uczy, żeby uwieczniać na forum pamięć każdego zmarłego? każdy
        pewno słyszał i każdy się zmartwił zapewne, ale co to za dziwne pretensje, że
        ludzie sobie radośnie o burzy mówią, a nie o ofiarach?
        bosh. w koluszkach potrącili rowerzystę i nikt tu nawet nie wspomni. tragedya.

a co do ulewy, to donoszę z pabianic, że tu grad jak strusie jaja był-
        największe kulki dochodziły chyba do 2 cm...nie sa mo wi te.
      • Gość: Wojtas Re: Szkoda, ze nie Millera. IP: *.retsat1.com.pl 30.07.05, 12:20
        Kolejny yndelygend
    • Gość: aliek Re: Wichura szaleje IP: *.sttb.pl 29.07.05, 22:44
      "Na ul. Łąkowej akcję strażaków koordynował ksiądz."

buuuhahahahaa
      • Gość: dot. Re: Wichura szaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:50
        a, to zaiste piękne.

ksiądz gromowładny;)
        • Gość: v00d00 JP2 :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 02:42
          Ta o naukach JP2 wyjezdza, a co ma piernik do wiatraka?? No tak przed smiercia Papiez zapomnial dodac w czasie burzy nie jezdzij na rowerze bo Cie przyceluje. Po drugie niech sie dzieje wola Nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba. Taka refleksja do Balladyny (widze tu podobienstwo).
          Dla innych przestroga: jezeli musisz jezdzic rowerem w burze, to tylko w piwnicy. Co do ksiedza koordynatora StrazyPozarnej lol moze pomagal machac toporkiem tudziez owdzie tomahawkiem, moze to byl szaman zaklinacz deszczu nie zorro :D
    • Gość: Misiek Re: Wichura szaleje IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 08:38
      No i nie potrzeba terrorystow zeby sparalizowac zycie miasta. Zima wystarczy
      troche sniegu, latem wichura. Gratuluje dobrego samopoczucia wladzom i tym
      ktorzy gadaja w TV ze jak przyjda, to nie oddamy nawet guzika, he,he....
    • Gość: mm temperatura dochodziła do 40 st. (tj. 35) IP: *.astral.lodz.pl 30.07.05, 09:16
      "Przed południem temperatura w Łodzi dochodziła do 40 st C"
      ... "W Łodzi było niewiele chłodniej, bo ok. 35 st C."

• ned_pap Re: temperatura dochodziła do 40 st. (tj. 35) 30.07.05, 23:35
        w cieniu
    • Gość: no i ... Re: Wichura szaleje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 12:38
      ...cieszyć sietiliko że nie jestme łodzianinem hehe!
      • Gość: Wojtas Re: Wichura szaleje IP: *.retsat1.com.pl 31.07.05, 22:26
        Widać (słychać i czuć) to po tym yntelygentnym języku :-). Łódź po tej nawałnicy wkrótce się podniesie, a Twoja yntelygencja nadal będzie na tym samym, dennym poziomie :) he he
      • Gość: no tak Re: Wichura szaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:48
        My też się raczej cieszymy, że nie jesteś Łodzianinem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka