Gość: lavinka z nielogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:34 ... i turlam się po podłodze... pracowni ASP w Wawie.... Aż się boję pomyśleć, co by na to Freud powiedział... ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zygmunt Frojd Re: Śniło mi się,że jestem czarnym szescianem... IP: *.radogoszcz.arise.pl 02.08.05, 18:23 Stwierdzam, iż marzenia senne, których doświadczyła nielogowana lavinka, świadczą o niezaspokojonym popędzie. Nieświadoma dążeń i stłumionych przeżyć pacjentka, winna okresowo poddawać się terapiom grupowym, wykluczających jednakże udział w tychże, znanych jej wirtualnie forumowiczów. Psychoanaliza wskazuje, iż najskuteczniejszą metodą uzdrowienia u tej chorej jej libido, będzie koedukacyjne biczowanie, umartwianie się oraz wolontarialna praca na rzecz zaniedbywanych powszechnie podstarzałych mężów. Zalecam conajmniej siedem seansów oczyszczających ciało i duszę tygodniowo. Bez używania kanciastych rekwizytów. Zygmunt Frojd, psychoanalityk osiedlowy. Przyjmuję od poniedziałku do niedzieli, jak nikogo nie ma w domu. Ceny umiarkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
the_borg To proste 02.08.05, 18:49 Zasymilowaliśmy Cię po cichutku, nie przerywając snu. Jesteśmy Borg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: To proste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:59 A co to za organizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
the_borg Re: To proste 03.08.05, 14:02 To jest bardzo drońska organizacja, a Twój opór jest bezcelowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: To proste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:11 A kto mówi o opieraniu się? Ja się o nic nie opieram, bo siem przewracam... ;- ))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Niezłe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:20 A czo to? ;-) Namiastka piekła w którym znajdę się po śmierci? lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Sześcian Borga. IP: 81.219.73.* 03.08.05, 22:26 pewnie znalazłas się w cube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Sześcian Borga. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:26 Mam nadzieję,że nie gryzie? lav Odpowiedz Link Zgłoś