marcins737 03.08.05, 19:42 hej ! mam pytanie - od niedawna jestem w Łodzi i chciałbym pobawić się w fajnym klubie housowym - co polecacie drodzy forumowicze ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziad_nieborak Re: house w Łodzi IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 10.08.05, 13:08 SodaBar - kiedys piekne miejsce, teraz troche gorzej. Zdarzaja sie naprawde dobre imprezy ale mozna tez trafic na imprezke, gdzie jest malo ludzi czujacych house, a duzo karkow ze swoimi dlugongimi sarenkami. Jednak mozliwosci ogromne i zobaczyc koniecznie trzeba. CoffeeToffies - bardzo dobra miejscowka, swietny wystroj, muzyka na poziomie i przewaznie odpowiedni ludzie, moge spokojnie polecic. MusicBar - rozwija sie i naprawde mozna liczyc na coraz lepsze imprezy. Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: house w Łodzi IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.08.05, 21:57 no i oczywiscie bagdad cafe z pysznym grillikiem jak zglodniejesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrotronic Re: house w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:31 huu no jest pare fajnych miejsc .. już chwalony bagad , cofees (pomimo że jest tam teraz dużo buractwa...:) , soda ( gdzie smierdzi dropsami:) , music bar - rodzinnie , vinyl Bar , i mój nowy kruczek LOGo - szykuja tam nowyy wypaśny wystrój .... polecam :) a najlepsze takie imprezki odbywaja się u mnie w domu ....ale jest ostra selekcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kult św. butów Re: house w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 28.09.05, 22:10 no ciekawe czy selekcja do przejscia;] bagdad.zdecydowanie.z braku laku c&t.chociaz tam goracz okrutny. 7 pazdziernika w bagdadzie adamus.czyli dobry dyg nozka. Odpowiedz Link Zgłoś