Gość: kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 12:04 Jaki lek jest skuteczny. Moje 20-letnie dziecko ma straszne problemy, nie chce iść do specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asi Re: hemoroidy IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.02.04, 16:20 Powinno pójść chociaż do lekarza rodzinnego. Ale poza tym w aptece są różne maści na hemoroidy ( posterisan, procto-glyvenol), i wiele iinych, trzeba zapytać się aptekarki. nie coś z tego wypróbuje, bo one są ziołowe, a więc nieszkodliwe. Jeśli nic nie pomoże to trzeba zgłosić się do lekarza po lek na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: hemoroidy IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 22:12 Z hemoroidami lekarze niestety nie bardzo potrafią sobie radzić. Ponieważ osobiście miałem kilka razy zewnętrzne wiec mogłem je obserwować, codziennie kontrolować i zawsze udawało mi się ich pozbyć. Pojawiają się one wtedy kiedy zaczynamy mieć problemy z wątrobą, a więc z trawieniem pewnych pokarmów. W moim przepadku znikały po paru tygodniach kiedy ograniczałem spożyci mięsa i wycofywałem całkowicie wieprzowinę. Innym razem nabawiłem się ich pijąc codziennie sok z marchewki. Prawdopodobnie zatrułem się azotynami. Również dostawałem je pijąc codziennie tłuste prawdziwe mleko krowie. W chwili obecnej nie mam tych problemów ponieważ staram się codziennie zmieniać tak swoja dietę aby nie spożywać tych samych pokarmów dzień po dniu. Jest to tak zwana dieta rotacyjna zalecana również przy alergiach pokarmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: hemoroidy 21.02.04, 22:46 Jezeli chcesz przeczytaj tu: www.ajherbs.com/Pages/Testimonials.htm Odpowiedz Link Zgłoś