dark_despair 27.08.06, 12:14 Czy ktoś kupował ten ręcznik i może napisać czy faktycznie jest miły w dotyku? Jeśli jest ktoś z Krakowa kto ma ten ręcznik do sprzedania bądź może zamówić bardzo proszę o kontakt!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ew.de Re: Ręcznik Planet Spa 27.08.06, 12:26 ja miałam ten ręcznik rzeczywiście jest miły w dotyku, ale nie gwarantuje że dobrze wchłania wode. Odpowiedz Link
jodarek1 Re: Ręcznik Planet Spa 27.08.06, 12:45 ew.de napisała: > ja miałam ten ręcznik rzeczywiście jest miły w dotyku, ale nie gwarantuje że > dobrze wchłania wode. Ręczniczek jest bardzo ładny A wodę będzie napewno świetnie wchłaniał po kilku praniach, tak jak to bywa ze wszystkimi ręcznikami Odpowiedz Link
marta_md Re: Ręcznik Planet Spa 27.08.06, 20:53 mama ten ręczniczek już po pierwszym przepraniu pełni swoją funkcję bawełna jest moim zdaniem dość gruba i dobrej jakości, a to przy ręcznikach jest ważne Odpowiedz Link
k0k Re: Ręcznik Planet Spa 28.08.06, 07:45 jestem z Krakowa proszę o kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link
justa_79 Re: Ręcznik Planet Spa 28.08.06, 10:46 ręcznik jest dosyć gruby (nie jednostronny), miły w dotyku. jak wchłania wodę, jeszcze nie wiem. jest długi, ale za wąski - można się nim owinąć, ale jest bardzo kusy. Odpowiedz Link